Bv Ali, Rocsy! Piersicute de iul-aug 2012 (47)
Raspunsuri - Pagina 13
maria0408 spune:
ALI MULT CURAJ MAI AI PUTIN SI IL TII PE ROLLY IN BRATE.
Laura de ce te interneaza cu doua zile inainte? Offf o sa stai aproape o saptamana in spital.
Bea spor la cumparaturi. Nu dai in reexaminare examenul? Lasa ca scapi tu de toate, nu e un capat de tara, important e sa iti mentii voinata de a finaliza acum cu toate.
Mygirl ma bucur ca ai dat un semn de viata si ca vestile sunt bune. Multumesc de informatia cu DM si eu am luat unele produse de la ei, de paturici nu stiam si erau pe lista mea de achizitii.
Roxi nu te stresa si bebe al nostru avea in la 31 s si 2 zile tot 1800 si ac.lucru spunea dr. ca este in grafic. Mai ia in calcul si variatiile de la masuratori.Si apoi cine spune ca toti cpii trebuie sa aiba 4 kg la nastere?
ilenutza spune:
Ola
Am fost azi la control, toate bune, fata are 3000g la 36s+6z.
M-am oprit apoi la un magazin Piciul si am luat 2 bodyuri cu maneca scurta, 2 pantalonasi cu botosei , 2 caciulite de interior si 2 scutece de bumbac ( Ma simt ca in pove cu Alba ca Zapada - 2 din alea, 2 din alea...)
In rest am de la copii.Mi se pare ciudat sa iau lucruri roz si de fete deoarece pana acum am luat numai de baieti...
Si eu sunt fun DM, dupa ce nasc de acolo o sa imi iau de toate,, acum nu vreau sa il mai chinui pe sot.
Fetele, ms pentru raspunsuri ( free delia , biribu)
Ile , mami de V si A ,
ARUBA spune:
Hai ALi, asteptam vesti!
Balanta: sunt super greutatile bebelusilor, cam asa e si a mea si e singura, deci meriti
zizou: eu ma mai uit si pe tvlist.ro
Kimmy: La multi ani fetitei!
35+
valy27 spune:
ali
ilenuta-ma bucur ca sunteti binne.acum poti sa circuli????eu tot in pat trebuie sa stau. ma rog de al meu sa se duca la cumparaturi,ca eu nu pot,altcineva n-are cine.....il innebunesc de cap.pana acum n-avem decat 4 body......imi pare rau ca nu ne-am vazut.eu am ajuns pe la 9 si ceva...
am implinit si noi 2000 grame, si in ciuda lichidului la limita,am mai crescut putin,fara tahicardie.
sa dea domnul sa nu mai scada si bb sa ajunga cat mai la termen.
ieri m-a cam tinut burta si pe la 1 noaptea ma durea pe jos ca la ciclu-am mai bagat o no-spa si ori m-a ajutat,ori am adormit...
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+33 sapt, doamne ajuta in continuare.
ali24 spune:
Am n#259;scut un baietel de 4300 g Denis Leon.
ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)
Pusi spune:
Wowwww....4.3oo?!?!?!?! Nu mai vorbim de piersicuta, ci de un pepenas mare.
Felicitari Ali, bun venit Denis Leon.
35+
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery
ilenutza spune:
Valy imi pare rau ca nu ne-am vazut.
Eu am ajuns pe la 8.30, am asteptat sa termine raportul, m-a bagat rpd la eco, apoi am fost pe sectie sa imi salut o amica internata si apoi am rugat o dna asistenta sa imi faca un litic ca eram varza, sculata de la 7, pana la spital m-a durut burta cu intepaturi pe col, dar si-au facut efectul pastilele de acasa cand am ajuns( uscosin, utrogestan si nospa).
Dupa injectie am mai stat 15 min in pat sa ma linistesc si apoi am plecat.La zece eram acasa.
Era dr ta pe acolo, era agitata, ne-am salutat.
Nu am voie sa circul dar m-am oprit 10 min cu taxiul la un magazin , trebuia sa imi iau cateva lucrusoare.
Si pe mine ma doare seara pe la 7 rau, adorm asa in dureri dar peste noapte dorm bine.In spital ma mai linisteam seara cu un diazepam, am pastile si acasa, poate o sa incep sa iau cate jumatate.
Dr meu lipseste 12 zile din tara deci trebuie sa strang bine din picioare pana vina pt ca nu vreau sa nasc cu altcineva.
O am pe dr Nicolicea de backup, am vb azi cu ea sa vina daca ma apuca nasterile in perioada cat e plecat dr.Mi-a placut mult de ea si de aceea stau un pic mai linistita ca stiu ca e disponibila nonstop si e o dr buna.Dar asta daca e sa fie cat dr meu e plecat.
M-am intins cat o placinta...
Apropo: Mi-e pofta de :compot de caise, pepene, paste cu branza, un film la cinema, un shopping la mall, o masa cu fructe de mare la o terasa racoroasa sau la mare si de copilasi care sunt detasati la bunici de pe 16 iunie...
Ile , mami de V si A ,
Porumbita spune:
ali felicitari pt bb DENIS LEON
biribuce copii frumosi ai!!!!
balanta bbii tai vor fi f mandri de o asa mamica!!!!!
ilenutza hai ca mai sta bb 12 zile
35+
Porumbita spune:
am fost si eu azi la control (tr sa fac eco si ctr saptamanal de acum)
bb are 2900 si dimensiuni de 36s si o zi (eu avand azi 35s si 3 zile); totul arata ok, inclusiv bataile inimii
placenta are insa gradul 2 spre 3;
eu vreau sa nasc dupa ce fac 39 de s asa ca sper ca placenta sa isi faca treaba pana atunci si sa fie totul ok;
biribu sau cine se pricepe la asta e ok gr 2 spre 3 la 35 s? stiu ca diabetul poate dupa la imbatranirea placentei de aia intreb
in rest dureri crunte de oase, azi noapte o ora am dormit, nici cum nu mi-am gasit starea... insa bb misca iar bine
doc pleaca in concediu asa ca pana pe 6 cand vine inapoi tr sa fie f cuminte!!