Bv Ali, Rocsy! Piersicute de iul-aug 2012 (47)
Raspunsuri - Pagina 12
Pusi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ARUBA Balanta: eu am gasit filmuletul asta despre ingrijirea buricului. Stiu ca sunt mai multe variante totusi, vad ca dr asta nu recomanda pudra si nici pansarea in vreun fel a bontului. http://www.youtube.com/watch?v=elcjS6Xym3A |
Aruba, multumim de filmulet. Am urmarit si altele, tot ale d-nei Ana Culcer...interesante.
35+
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery
ali24 spune:
Buna eu sunt aici de la 9 30.mi au facut cele necesare dar nu a sosit inca dr.anestezistul a zis ca ,cum ajunge m#259; baga direct la anestezie.sper sa ajung#259; odata. Cum o sa fiu in stare sa scriu o sa va dau vestea
ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)
Laura32 spune:
Bafta Ali si fara emotii , asteptam vesti de la tine si de la pitic
Kimmy , sa-ti traiasca fetita si LA MULTI ANI !!!
si eu astept ziua de miercuri ca un "cal breaz" mi se pare ca mai este o gramada
luni dimineata ma internez , nu o sa am cum sa mai tin legatura cu voi , o sa-i mai trimit Adei cate un mesaj cu starea mea
Balanta , ai niste bebelusi mari ... pana la 37 sapt o sa fie bebeloi
37+ Andrei
AMR 6 zile
b_1403 spune:
Mygirl de unde ai facut cumparaturile? Ce e DM?
Fetelor eu cu examenul un esec total dar asta este merg inainte.
Ali succes si fara emotii.
Eu de luni ma apuc de cumparaturi nu am absolut nimic decat 2 perechi de sosetele . Tre sa vad si de scoica auto si de patut si de carut. Eiiiha am treaba nu gluma. Ieri am fost si mi-a recoltat pentru analiza de streptococ si ma suit pe masa offf groaznic ce urata e. Sper sa imi treaca zapaceala asta.
Va pop
Beatrice 35 + cu minune mica Maya Elizabeta
IIuli spune:
fetelor, din capitolul "tara arde si baba se piaptana" , baba fiind io , voiam sa va intreb unde va mai uitati voi la seriale pe net - eu ma uitam pe vplay, dar de cateva zile nu mai merge si deja am epuizat ce mai aveam de citit/proiecte de terminat si inainte sa ma apuc de altele m-as mai fi uitat la cateva episoade, dar nu stiu unde
hai AlI, tinem pumnii!!!!
33+ Mihai
roxi25 spune:
nastere usoara, ali, si recuperare rapida! un bebelus sanatos si norocos iti doresc!
felicitari proaspetelor mamici! mult laptic si acomodare usoara!
noi am fost luni la morfofetala de trim 3, la 32 sapt si 4 zile aveam 1.800 g, bebe e bine, dar mi se pare cam mic, desi doctorul a zis ca e ok; eu am luat pana acum vreo 7-8 kg
probleme cu fierul (30) si hemoglobina (10.6) am si eu, mi-a dat sa iau tardyferon 2/zi, sper sa revina la limite normale macar fierul, he,oglobina am avut-o tot timpul mica
ma intorc la lucru, revin mai pe seara sa vad daca avem vesti de la ali
33+
Pusi spune:
citat din mesajul lui b_1403 Mygirl de unde ai facut cumparaturile? Ce e DM? Fetelor eu cu examenul un esec total dar asta este merg inainte. Ali succes si fara emotii. Eu de luni ma apuc de cumparaturi nu am absolut nimic decat 2 perechi de sosetele . Tre sa vad si de scoica auto si de patut si de carut. Eiiiha am treaba nu gluma. Ieri am fost si mi-a recoltat pentru analiza de streptococ si ma suit pe masa offf groaznic ce urata e. Sper sa imi treaca zapaceala asta. Va pop Beatrice 35 + cu minune mica Maya Elizabeta |
DM este un lant de magazine care comercializeaza o serie de produse cosmetice, drogherie,produse pt. igiena,produse pt. casa, etc...Multe produse sunt nemtesti, calitate buna, pret mic.
http://www.dm-drogeriemarkt.ro/cms/servlet/segment/ro_homepage/baby/;jsessionid=1830DF90635AD876D82C37A173D2CD9C.hpworker4
Si eu am cumparat multe produse de la ei (gama de cosmetice Bubchen pt. bebe)
35+
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery
Pusi spune:
citat din mesajul lui IIuli fetelor, din capitolul "tara arde si baba se piaptana" , baba fiind io , voiam sa va intreb unde va mai uitati voi la seriale pe net - eu ma uitam pe vplay, dar de cateva zile nu mai merge si deja am epuizat ce mai aveam de citit/proiecte de terminat si inainte sa ma apuc de altele m-as mai fi uitat la cateva episoade, dar nu stiu unde hai AlI, tinem pumnii!!!! 33+ Mihai |
Iuli,
Si eu sunt tot baba, ca si tine . Sunt tot la capitolul vizionare filme zilnic.
Eu ma uit pe Vplay sa vad ce filme/seriale au mai aparut, care sunt interesante Cele care imi plac, le descarc cu torrent si le vad ori pe laptop ori pe TV. Pt. fiecare film.serial in parte se pot descarca si subtitrari.
Hai Ali!!!
35+
Pusi spune:
Azi m-a cuprins febra scrisului.
Fetelor, cand incep reducerile de vara in magazine/mall-uri? M-as mai delecta cu o sesiune de shopping pana nasc, insa as astepta reducerile...bugetul s-a micsorat considerabil in ultima perioada .
35+