Bv Diana, Biri! Hai Fleur! Iul-aug 2012 (45)
Raspunsuri - Pagina 8
ali24 spune:
porumbita ma bucur ca e bine bebele si te ai mai linistit
ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)
ARUBA spune:
Felicitari Biribu!
Curaj Fleur!
Doamne ce emotii trebuie sa aveti!
La mine s-a terminat sirul noptilor linistite si odihnitoare, am transpirat ca un porc si m-am trezit anchilozata de solduri. Al meu imi zice ca am o mutra de caine batut, ca cica inspir o milaaaaa... Asa ma si simt, sincer! Azi sunt singura acasa, m-am baricadat dupa jaluzele trase si astept sa treaca si ziua asta... Poate diseara daca se intoarce sotul o sa bagam si o piscina ceva, pot doar sa sper ca termina treaba la timp si mai are si chef sa ma scoata si pe mine la balaceala. Pana atunci trag laptopul in pat si ma uit la seriale.
34+
Kimmy spune:
Maria,hai sa nu punem la socoteala ziua de ieri ,ca nu am avut incotro ,in rest sunt cuminte!
Aruba ia zi ce seriale mai vizionezi,sa ma inspir si eu,desi cred ca deja le-am vazut pe toate
_
Mamica mandra 32+Emma Iulia
AMR 6+
Povestea noastra
Porumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maria0408 Porumbita imi pare bine ca te-ai linistit si ca bebe e bine cu bataile inimii. Cu glicemia cum mai stai? |
multumesc de intrebare
asa si asa; in genere raman pe aceeasi linie, 90 si ceva dimineata si 100 si ceva la 2 ore dupa masa; insa ieri de ex au fost mari valorile, nu stiu de ce ca nu am schimbat nimic in alimentatie
poate de la stres, ca e cam haos la munca (bunicului unei colege i s-a amputat piciorul si a plecat rapid in provincie la el, alt coleg s-a internat si si operat vineri de urgenta si noi suntem 4 cu totii)
roxypuy spune:
felicitari Biriiii!!!! sa-ti traiasca flacaul grasunel, sa ii dea Dumnezeu multa sanatate si sa creasca mare, frumos si cuminte
wow, ce de piersicutze!!! emotii maxime!!!
fleur hai k poti! just stay cool, relax and think happy thoughts!
io am avut o noapte linistita, am dormit bine. m-am cam panicat putin aseara k mi se intinsese pielea pe burta la maxim, parca era si tare asa, dar nu aveam dureri. cred k am fost si putin balonata k am papat pepene, am baut o tona de apa, am mancat si ciorba bobolina mea e f activa, vorbesc cu ea si imi raspunde in felul ei, e fff dragalasha
maria - e usor de fkt ciorbitza de cartofi - pui la fiert intai morcovul, telina si albitura (k astea sunt mai tari si fierb mai greu), apoi ceapa, ardei gras si cartofii taiati cuburi. mai spre final suc de rosii sau rosii tocate marunt (sau blenduite) si zeama de varza. eu o potrivesc de sare la final pt k zeama de varza e destul de sarata si de cele mai multe ori nu mai pun adaos de sare, doar ce isi ia din zeama. la urma de tot arunc deasupra leustean tocat si gata dk vrei poti sa adaugi si taietei sau sa faci niste zdrente de ou.
viairo - stai cumintzik si incearca sa te odihnesti cat mai mult
aruba - don't worry! toate avem zile si zile in perioada asta ba catelushi neajutorati, ba pantere ce seriale mai vizionezi? io sunt la ultimul sezon din gossip girl si vreau sa ma apuc de grey's anatomy sa-l vad cap coada k pana acum l-am vazut fragmentat. alte sugestii interesante?
Roxy
34+ AMR 6 sapt!!!
freedelia spune:
Roxy -- t
Delia, 35+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
Laura32 spune:
FELICITARIIIIIII BIRIIII !!!! Sa-ti traiasca grasuneleul , sa-ti aduca numai zambete si bucurii , fericire muuuuultaaaaa !!!!
Haiii Fleur , maine e ziua cea mareeee , deja astept vesti de la tineee si bineinteles si de la Eric
Azi am zi de stat in casa , ieri am fost la analize si mi-a luat si tensiunea , a zis ca este ft mica ...nici 10 si imi da o stare de lesin de numa' numa' . Nu prea ma omor cu cafeaua
Siii am de calcat la hainele lu' bebeeee de ma ia mai rau cu ameteala , sunt atat de minuscule si migaloase si nu am nici multe ...o canapea plina
Pup fetele , sunt prin zona la taclale .
36+ Andrei
AMR 2 Weeks !
freedelia spune:
Roxy -- te rog, aminteste-mi pretul wrapului, ca am uitat cat am calculat si una dintre fete a scapat mesajul cu pretul si ma intreaba iar io habar nu mai ai cat calculasem. Mersi.
Apropo de seriale, chiar aseara ii spuneam lui Coleman ca tre sa gasesc unul pentru cand cine bebe, sa am la ce ma uita noaptea cat alaptez. Mie mi-a placut foarte mult House, pacat ca s-a terminat, daca nu l-ati vazut, vi-l recomand din inima.
Modern Family -- super funny, cateva familii inrudite intre ele, cu copii, de la bebelusi la adolescenti, deja al treilea sezon, deci destule episoade.
Lie to Me -- nu stiu cate sezoane au filmat, unul sau doua, apoi l-au intrerupt, era fparte misto, despre un tip care descoperea minciuni dupa fatza si dupa miscarile involuntare ale corpului.
24 -- te tine in priza, intregul sezon se desfasoara in timp real, 24 de ore, fiecare episod e o ora. Dar deja dupabal treilea sezon devine cam plicticos.
Nurse Jackie -- o asistenta dependenta de medicamnte prescrise, plus drame in spital si in afara lui.
Homeland -- au incheiat un sezon si l-au inceput pe al doilea, este cu teroristi,nu stiu cum sa il descriu, despre mecanismele din spatele sistemului de aparare american, mai ales antiterorism. Dar e psihologic, nu cu razboi si impuscaturi.
The suite life of Zack and Cody -- funny, doi gemeni care locuiesc intr-un hotel de lux, unde mama lor lucreaza, tot felul de nazbatii si glume.
Cam astea sunt recomandarile mele, astept si eu sa vad ce mai recomandati voi, sa aleg ceva pentru nastere, spital si saptamanile de dupa...
Eu am burta atat de mare ca abia pot sta in fund, serios, numar zilele pana cand nasc ca tare greu e...
Delia, 35+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE