Bv Diana, Biri! Hai Fleur! Iul-aug 2012 (45)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui ali24

fetelor nu mai pot de calddddddddddddddddddddddd.voi cum rezistati? eu simt ca nu mai am aer

culmea da nu ma afecteaza ; si azi chiar am avut si ceva intalniri in afara biroului + diverse alte drumuri

am refacut ecografia asa cum mi-a recomandat doc si ma bucur ca a iesit totul ok

bb are 2367 si bataile inimii sunt 130

e super miscator si imi place tare sa il simt (mai putin cand e dureros )
azi nu am avut nici contractii (ca ieri am luat vreo 2 nospa din cauza lor)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

A nascut BIRI!!!! Natural cu epidurala, 3.7 Kg.

BRAVOOOOO Biriiiii!!!!

Delia, 35+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Yeeiiiii...bine ai venit, bebelus grasut de Biribu! Sa fii sanatos, cuminte si mancacios, sa intregesti in chipul cel mai fericit familia!
Biribu, felicitari mamica frumoasa si curajoasa! Sa te refaci rapid si sa fii la fel de relaxata cum te stim!

Asteptam amanunte!

Valeleu fetelor...urmez eu.Azi am fost zen si am facut aproape tot ce mi-am propus, mancare, ordine etc. Maine il trimit pe "taticul cel rau" la un ultim set de cumparaturi (in fiecare zi facem "ultimele cumparaturi"...), iar eu ma pregatesc, fizic (nu am apucat sa ma epilez, tre sa fac dusurile alea cu antiseptic) si psihic. Am citit toate topicele despre cezariene de aici si nu pot spune ca m-au linistit f. tare. Dar, sunt optimista!
Bb bine, foarte miscator seara, mai are de stat cumintel o zi, atat ii cer. Am avut cateva contractii mai puternice dar nedureroase si neregulate, asa ca... totul in grafic deocamdata.

Las o cafeluta pentru matinale si va pupicesc, pe maine!

38 + Eric Ioan

AMR 1 zi!

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Biri felicitari din inima pentru flacau!Iti doresc recuperare rapida si abia astept sa ne dai detalii despre cum a decurs totul

Fleur cred ca ai niste emotiii!Sa fii curajoasa,si iti doresc nastere usoara si bebe sanatos si papacios!

Felicitari tuturor pentru vestile bune de la controale!

La mine nimic nou.Daca acum cateva zile am crezut ca mor pana nasc cu statul in pat si cu durerile astea...acuma parca incep sa ma obisnuiesc .Azi noapte m-a durut si mai tare,dar ieri nu am fost foarte cuminte,cred ca am stat maxim o ora in pat si inca vreo ora pe scaun .Azi se anunta o zi mai linistita,sper sa recuperez repaosul.

Va las o ,eu fug cu Timea la gradi.Azi are serbare printesa mea .Maaaama ce o sa bocesc

_

Mamica mandra 32+Emma Iulia
AMR 6+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Felicitari Biri!!!!!
Fleur, maine e ziua cea mare. Suntem alaturi de tine...

Fetelor, culegem piersicute coapte...din ce in ce mai multe...

34+

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

BRAVO BIRIBU SA VA TRAIASCA BAIETELUL SA FIE SANATOS SI NOROCOS.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Porumbita imi pare bine ca te-ai linistit si ca bebe e bine cu bataile inimii.
Cu glicemia cum mai stai?

Pusi eu sper ca toate piersicutele sa vina de acuma numai bine coapte.

Kimmy multumim de cafea, dar trebuie sa te certam ca nu stai deloc cuminte.Cand. a devenit obisnuinta statul in pat? In ac.ora de care spuneai!?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Bravo Biri pentru urias.
3.7 kg woaw.

Bebelusa mea e cam lenesa zilele astea.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

buna dimi.
bravo biri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
felicitari ptr bobolic
iti doresc refacere rapida si bebe sanatos

ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

haide fleur !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

au inceput sa vina piersicutele ca pe banda rulanta

ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput