Bv Diana, Biri! Hai Fleur! Iul-aug 2012 (45)
Raspunsuri - Pagina 9
alilumi spune:
FELICITARI, BIRIII!!! Sa fie sanatos ingerasul, sa creasca mare, cuminte, frumos, destept si norocos!!! Recuperare rapida!!!
FLEUR,CURAJ!!!
of, nu mai pot de cald! va citesc cu interes, dar nu gasesc putere nici macar sa mai scriu... bine, in afara de faptul ca ma simt cat casa poporului si ma misc din ce in ce mai greu... astept ziua de maine sa il revad si eu cu drag pe bebelusul meu...
mamici cu burtici si pitici
36 + Gabriel AMR 2 SAPTAMANI...
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!
Carmen_80 spune:
Felicitari Biriiiiii !!! Sa fiti sanatosi amandoi !! Te asteptam cu detalii.
Diana, cand poti, mai scrie-ne! Asteptam vesti!
Piesricutele noastre coapte mai devreme ce mai fac?
Hai Fleur !! Nu mai citi toate prostiile, nicio cezariana nu seamana cu alta, asa cum nici nasterile naturale nu seamana intre ele!! Fii Zen, cum te stim, o sa fie totul bine!!
R_ocsy, apoi urmezi tu, iar dupa tine eu!! Ce ma bucur ca metodele de linistire dau roade! Daca stiam ca e si film, nu mai dadeam banii pe carte :))
Roxy, a mers si sotulache pana la urma...iar s-a topit cand a vazut galustile la acvariu. Desi era mega agitat si grabit, tot a zabovit putin la geam :)
Eu raportez o noapte cam proasta...ieri dupa masa am furat vreo 2 ore de somn, iar aseara nu mai reuseam sa adorm..la 1 inca ma uitam la tv. Dupa trezirile de rigoare din ora in ora, la 9 m-am dat jos ca nu-mi mai simteam soldurile. Vad ca mai creste si burtica, poate mai pune si bebe ceva carnita :). Aseara parca abia o mai duceam, iar de intors de pe stanga pe dreapta...cu maaari eforturi. Azi ma duc la epilat, maine la dr sa vedem cum mai stam cu lichidul si daca il mai tinem la caldurica inca o sapt. Sau macar cateva zile sa intram in rac :))).
37 sapt + Patrick Andrei
AMR 8 zile
Carmen_80 spune:
Mda...si tocmai mi s-a confirmat urcandu-ma pe cantar. Am luat 700 gr in mai putin de o sapt. Am ajuns la 12 kg . Asta de bine ce ma felicita dr sapt trecuta . Adevarul e ca dupa ce mi-a zis ca are 2900 gr, am tot avut tendinta sa mananc. In plus, stiind ca in continuare o sa am restrictie la dulciuri pt alaptat, am cam dat iama in prajituri .
37 sapt + Patrick Andrei
AMR 8 zile
adarev spune:
Fetele .... oh, ce frumos.... Bravo Biriiii, sa fi sanatoasda si tu si grasunelul. Hai Fleur, suntem cu tine si oricum te astept la Bucuresti. Ok. Pup toate fetele si asteptam piersicutele coapte.
Noi, suntem bine. Adica , ieri ne-au facut ecografii la cap si suntem bine, azi urmeaza la ochisori. In rest mancam, incercam sa ne adaptam, suntem un frumusel in miniatura, dar crestem noi mari. Va puppe toate.
Ada
ned spune:
Biri felicitari pentru bebe grasunel!!! Sa te bucuri de el alaturi de familie.
Fleur iti tin pumnii pt maine.
33+ AMR 6+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani
chmihaela spune:
Felicitari Biri, sa fie sanatos grasunelul si sa va bucurati de el.
Mai fetelor,voi aveti niste grasunei, bebelina mea la 30 de saptamani avea 1650, oricum eu si baietelul l-am nascut micut 2800 dar a recurerat dupa ca nu imi venea sa cred, acum toata lumea ma intreaba daca are 3 ani si el nu are nici 2.
Fleur curaj, mai ai putin si iti tii puiutul in brate.
mami de robert 20.10.2010 31+ Miruna Stefania
IIuli spune:
BRAVO, BIRI!!! SA ITI TRAIASCA FRUMUSELUL SI SA FITI TOTI SANATOSI!!!
FLEUR, ITI TIN PUMNII!!! O SA FIE TOTUL BINE, BE POSITIVE!
31+ Mihai
Laura32 spune:
Fleur sa faci ultimele poze cu burtica , ca maine te desparti de ea . Vineeeeeee Eric !!!!
36+ Andrei
AMR 2 Weeks !