Bv Diana, Biri! Hai Fleur! Iul-aug 2012 (45)
Raspunsuri - Pagina 13
carmina_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fleurdelise Carmina, fata draga, tu chiar ai de gand sa nasti zilele astea... nu ai glumit... sa fie asa cum vrei tu, scot niste ca nu mai am cand. Hai Mirunica!la aer cu tine, daca vrei tu sa fii Racusoara! |
Fleur multumim pt majorete! Sper, totusi sa nu trebuiasca inca. Sa mai stea la copt un picut, dar la cat este de activa... M-ar mira. Si plus ca inca sper sa fie racusoara si nu geamana.
In alta ordine de idei, fleur te pupacesc mult si sper ca esti zen in legatura cu ziua de maine si ma gandesc la tine si la micutul Eric.
Va pup si... CURAJ GAINA ca vine puiutul!!!!!!!
37 + Miruna
Fleurdelise spune:
Pai, eu stiam ca de maine incolo e zodia Racului (conform Uraniei). Carmina, sper ca dormi si nu te-a apucat inca nascarea!
Pupici!
37 + Eric Ioan
AMR 5 zile!
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Laura32 spune:
Buna dimineata ,
Am intrat sa vad daca a nascut cineva , glumeam ... ma chinuie niste arsuri groaznice
Carmina , hai ca mai ai si tu putin , chiar ar fi culmea sa nasti vineri , eu am spus la toata lumea ca vreau vinerea viitoare ... de Sf Petru si Pavel
Fleur , super pozele ...imi place patutul , cred ca o sa-i placa lui Eric tare muuuult . Iti las un link cu ziua de 21 iunie la gemeni , te mai delectezi un pic http://www.zodii.ro/zodiac/21-Iunie*zi_MDYtMjE-zodie_gemeni-horoscop_profilzodie.html
Aaaaaaa , era sa uit ....azi fac si eu 2 ani de la casatorie si va las sa serviti cate ceva
Sa mai las motate pentru Fleur
Te asteptam cu vestiiiii
36+ Andrei
AMR 2 Weeks !
ali24 spune:
buna dimi
m am trezit si eu de la caldura.parca ar fi sauna la mine asa cald e .acum am dat drumu la clima si poate dupa ce se mai racoreste mai reusesc sa adorm putin.
laura la multi ani!!!!!!!!!!!!!!
fleur curaj
ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)
Laura32 spune:
citat din mesajul lui ali24 buna dimi laura la multi ani!!!!!!!!!!!!!! ultima suta de metri rafael albert(25.05.2007) |
Multumesc ,
36+ Andrei
AMR 2 Weeks !
CamiM spune:
'Neatza si de la mine, voi va treziti, eu nu pot sa adorm.. tot nesuferitele de arsuri, cum medicamentele nu ajuta mi-am tras aproape un castron cu cirese si bantui pe net..hmm..:))
Fleur mai sunt cateva ore pana la marea intalnire, multa bafta, sa mearga totul super usor si sa ai un bebe sanatos si mancacios!
Carmina daca bebe se hotaraste sa vina noi stam in zona cu motatele tinem pumnii sa fie totul ok si poate bebeluna mai sta putin la copt.
Daconst ma bucur ca esti ok, daca absenta e de ocupata nu-i bai :)
Diana ne bucuram ca sunteti acasa, numai bine si tie si pentru Irina.
Laura vai ce tineri sunteti.. ma simt tare babatie :)) oricum la multi ani fericiti impreuna, aniversare frumoasa si bebe sanatos!!
Cami - mami de cirese de mai
31+
AMR 7+
Laura32 spune:
citat din mesajul lui CamiM Laura vai ce tineri sunteti.. ma simt tare babatie :)) oricum la multi ani fericiti impreuna, aniversare frumoasa si bebe sanatos!! Cami - mami de cirese de mai 31+ AMR 7+ |
multumesc mult si tie un bebe sanatos si frumos .Tineri la anii de casatoriei ... daca eram si la varsta era si mai bineeeeee
36+ Andrei
AMR 2 Weeks !
Kimmy spune:
Buna dimineata!
Scriu si eu cateva randuri,ca apoi s-a anuntat ca se ia curentul .As putea sa pun bateria inapoi la laptop,dar mi-e lene.Mai bine o sa bag o tura de somnic,desi am dormit tare bine!
Sper sa nu ma imbat cu apa rece,sau o fi obisnuinta,dar pe mine ma cam lasa durerile,poate ca s-a hotarat domnisoara sa se mai ridice de pe col.Ce bine ar fiiii!
Oricum,maine vine mama,o sa am si eu ajutor,in sfarsit o sa ma duc cu ea sa termin si eu cumparaturile bebelicesti,si incet sa ma apuc si eu de bagaj.Ma gandesc sa le am gata pe la 35 de saptamani,ca nu se stie niciodata .Abia astept sa ma vada din nou dr sa vad ce mai zice.Mai am o saptamana pana la control.Sper sa fie mai roz situatia,ca psihicul meu e tare slab in ultima vreme,nu stiu cum as mai digera vreo veste proasta.
Felicitari fetelor pentru vestile bune!
Valy,iti doresc putere si rabdare su spitalizarea,si sa dea DD sa duci cat mai mult sarcina.
Fleur!Bafta multa azi,sa ai nastere usoara si bebe Eric sa vina sanatos pe lume,sa creasca mare si sa fie papacios!
Acuma fug la gradi cu fata!
_
Mamica mandra 33+Emma Iulia
AMR 5+
Povestea noastra
Delia21 spune:
Fleur pacea,bucuria,norocul,iubirea si tot ce-i bun in lumea asta sa fie cu tine in momentul venirii pe lume a puiului tau si sa aibe parte Eric de toate,in fiecare clipa a vietii lui! Va pup!!!! Tel meu e 5162338170 si cum zisei poti sa ma suni sau sa ma textuiesti la orice ora cu orice fel de intrebare/situatie.E o zi asa mare si speciala pentru tine ziu asta..., te strag in brate ca pe o sora,te pup pe frunte si ma voi ruga pentru voi sa fiti sanatosi si bucurosi sa va cunoasteti!am emotii.....si sa ti minte ora exacta a venirii pe lume a puiului
Kimmy spune:
Laura multi multi ani fericiti impreuna va doresc!
Eu tocmai am fost intrebata de 2 persoane in 5 minute cat mai am pana nasc ...Zic mai bine de o luna....la care...serioooos?Da e baiat?Zic nu,ca e fetita.
Fleur am uitat sa zic in postul anterior.Superba si burtica si patutul Abia astept sa vad poze cu locatarii burticilor
Gata,trimit sa nu se ia curentul hahahaha
_
Mamica mandra 33+Emma Iulia
AMR 5+
Povestea noastra