Bv Diana, Biri! Hai Fleur! Iul-aug 2012 (45)
Raspunsuri - Pagina 12
Ca_Mila spune:
buna fetele
eu am ramas in urma de tot cu cititul, am o gramada de recuperat, dar vreau sa felicit proapetele mamici si sa pup piersicutele
si eu sufar din cauza caldurii, m-am retras cateva zile la sat unde este putin mai racoare.
am fost si noi la eco, am mai crescut putin avem 2300 g, suntem cu capul in jos, deocamdata ne pregatim de nastere naturala.
ma apuc de citit va pup pe toate
34+
ali24 spune:
am primit mesaj de la diana ca au ajuns acasa si sunt bine[harp
ali mai avem putin si noi.eu abia astept
gabriela sper sa imi aduc si eu aminte cu drag de ziua aceea.
valy imi pare rau ca trebuie sa te internezi in spital.dar acum cel mai important e sa duci sarcina cat mai aproape de termen si sa fie bobo bine
ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)
r_ocsy spune:
Wow .... Diana a juns deja acasa ??? Asa putin au tinut-o in spital dupa cezariana ???
Valy : si multa rabdare pentru piersicuta din burtica !
Am fost la TNS, ca de obicei, contractii . Daca mai sta cumintica o scoatem marti la ora 10 dimineata !
Fleur : maine pe vremea asta vei fi proaspata mamica si iti vei tine puiutul in brate , ce frumos . Iti tin pumnii pentru maine.
M-a treminat caldura astazi, abia m-am tarat dintr-o parte in alta.
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia ( AMR 6 zile )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
roxi25 spune:
felicitari, biribu, pentru beeb grasunel! sa fie sanatos, norocos si sa va aduca multe bucurii
valy, multa sanatate si rabdare, sa treci cu bine peste acest hop si sa ajungi cat mai aproape de termen cu bebe sanatos
nastere usoara, fleur!
eu plec acum de la birou, ma duc sa vad ce pap acasa; si pe mine ma omoara caldura, desi inainte eram ok, insa sarcina isi spune cuvantul
va pup, seara buna
31+
Fleurdelise spune:
Va pup fetelor, multumesc mult pt sustinere!
Ora Canadei e cu 7 ore in urma Romaniei, deci voi naste maine in jur de 19 00 ora Ro (12 00 ora Ca).
De-abia acum m-am adunat pe acasa, bineinteles nu am avut incredere sa las barbatu' singur la cumparaturi (ia scump si aiurea...). Am facut aprovizionarea pt vreo 2 saptamani. Mi-am luat inca un ceai de lactatie si Fenugreek seminte , din care se face tot ceai.
Acum papam si dupa vreau sa stau linsitita si zen, nu mai citesc nimic ca ma ia ameteala. Bb a stat si el mai linsitit azi, planui sa il trezesc mai acusi cu o Cola, sa ii povestesc ca maine iese la aer...
Deseara ma epilez si dusuiesc cu antiseptic, ma sterg de toate ojele etc. Si gata voi fi, curata si jumulita, numai buna de gaina dusa la taiere .
Va dau de stire fetelor care mi-ati lasat nr. (cel mai probabil sms, in spital nu prea e voie cu celularele, dar ma strecor eu).
Despre starea de spirit...sunt pe baterii, pe adrenalina, euforie + usoara teama. Nu imi vine sa cred ca a trecut perioada sarcinii, cred ca, cea mai frumoasa din viata mea....si vine minunea mult-asteptata. Multumesc, Doamne!
Biribu, ma gandesc la tine si la dolofanul tau, te asteptam cu vesti in direct. Si la Diana, ati ajuns deja acasa, wow!
Pup toate burticile! Revenim (eu si Eric!!!!)
38s 3 zile + Eric Ioan
AMR 1 zi!
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
maria0408 spune:
Fleur ma bucur ca ai intrat si ne-ai dat de stire. Asteptam vesti de la micutul Eric si mamica lui luptatoare.
Ada imi place ce ne spui despre evolutia lui Nectarel. Mai poti?
Valy;( imi pare rau ca treci prin asemenea incercari, parca nici nu scapi de un si dai de alta. Poate reusesti sa ne mai dai un semn prin Ilenuta. Te asteptam cu bine.
Muraturica si Roxi super vestile de la eco.
Fetelor nu este corect mi s-a facut un dor de vremea cand vedeam tot ce era serial la moda. Acum abia am timp ca, in pauzele de cateva min.de la munca si seara dupa ce adoarme micuta, sa va citesc si sa scriu cate ceva. Oare cum va fi atunci cand vine si bebe?
maria0408 spune:
Revin fiindca neuronul gravid a incurcat borcanele Ca_Mila si nu Roxi a fost la eco, asa ca felicitari piersicutei de 2300.
Stie cineva la ce spital a nascut Diana?, chiar ca i-au dat drumul fff repede acasa.
Daconst spune:
Fetele traiesc...dar sunt tot pe fuga.Nu am timp sa nasc,nu va faceti griji.
CamiM,Ali,va pup.
Abia reusesc sa citesc la cit de mult scrieti.Revin maine cu amanunte.
Biribu.Diana,felicitari din suflet si refacere rapida.
www.flickr.com/photos/9613794@N05/" target="_blank"> Lucas Paul(18.01.07)
35+ sapt
carmina_s spune:
Buna seara fetelor!!
In primul rand felicitari Biriiiiiiiii si mult curaj si zen pt maine, Fleur!
Eu raportez o zi plina de evenimente:
- dimineata am fost la dr sa o vad pe dansatoare. Are 3,20 kg si era in mare verva, evident. Are lichid suficient, totul este ok;
- am fost la farmacia tei de am finalizat cumparaturile
- pe seara am terminat de facut bagajul pt spital si dupa ce l-am pus la usa alaturi de kit ul pt celule, m-am dus la baie pt o mica nevoie fiziologica. Cand vad pe tamponul zil ic o secretie gelatinoasa maronie. I-am dat sms doctorului care mi-a zis sa nu ma panichez ca am inceput sa pierd dopul gelatinos si ca in 1-7 zile or sa inceapa contractiile!!!!!
Asa ca, fetelor, o sa mor de ras daca eu chiar voi naste vineri.
Va pupacesc pe toate!
37 + Miruna
Fleurdelise spune:
Am pus ultimele poze cu burtica pe picasa, sa vedeti ce burtoi imens mai am (pana maine ).
Felicitari tuturor care au fost la eco, Carmina si scuze ca nu mai stiu cine, dar am retinut numai vesti bune.
Carmina, fata draga, tu chiar ai de gand sa nasti zilele astea... nu ai glumit... sa fie asa cum vrei tu, scot niste ca nu mai am cand. Hai Mirunica!la aer cu tine, daca vrei tu sa fii Racusoara!
38 + Eric Ioan
AMR 1 zi!
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)