Bv Diana, Biri! Hai Fleur! Iul-aug 2012 (45)
Raspunsuri - Pagina 11
freedelia spune:
Nu stiu cum il cheama pe bebe de Biri, tot ca am stiut, am scris. O sa intre ea curand sigur, abia se crapa de zi la ea, e 9 dimineata.
Canada e cu o juma de zi in urma Romaniei, asa ca Fleur va naste maine seara ora Romaniei cel mai devreme. Cred ca sunt 8 ore diferenta acum fata de Romania, deci cand e la ea 10 dimineata, e 6 seara in Romania.
Michelle -- e o fata care vine la biserica aici, ea pleaca in Romania sambata seara, iar sambata dimineata e slujba. Ea are 16 ani, nu am nr de tel ale parintilor ei, dar vin mereu la biserica, daca vin sambata asta, pot sa iti trimit un wrap prin ea. Daca nu, parintii ei vin in Romania si ei, parca in prima saptamana din iulie. Deci daca vrei, trimite-mi pm cu adresa ta de email sa iti trimit poze cu ce mai am. Mai am foarte putine in stoc, am trimis 4 in Romania si am vandut si aici luna asta mult si nu am nervi si starea fizica sa mai fac acum. Dar am una foarte frumoasa de fetita, bej cu unnpetec floral foarte frumos, poate iti place. In afara de aia, mai am una pe vernil si parca una pe albastru si trei negre, dar e prea cald pt negru vara. Zi-mi daca te hotarasti.
A mai trecut o zi... Ce greu trece timpul..
Delia, 35+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)
POZE
valy27 spune:
buna dragele mele.nastere usoara celor ce urmeaza cu bebei mancaciosi si mult laptic.
eu ma voi interna vineri sau luni la municipal-poate o sa fiu colega cu ilenutza.
am lichid putin si vor sa-l monitorizeze pe bebe zilnic...nu prea mai am ce sa zic...sacrificiu pana la capat.
n-o sa am net asa a va doresc tot binele...si cred ca plec una si venim doua....sper sa ajung la 36 de saptamani macar.
_
fiv 1 reusit-promed, tratament sarcina:cetebe2/zi,femibion,acid folic,magneB6,fraxiparina0.4.utrogestan200mg 3/zi.
MTHFR A1289C-HETROZIGOT,PAI 1 -HETROZIGOT.
+31 sapt, doamne ajuta in continuare.
b_1403 spune:
Off Valy saraca de tine ai s astai 8 sapt in spital . (asa imi iese mie la calcule).
Sper sa fie totul bine pentru tine si micuta ta. Am sa iti trimit un PM. Multa rabdare si sanatate.
Maria te-as lua in brate daca te-as avea aici ai facut toul sa pare logic eu nu m-am gandit ca fiind asa micute organele nu se vede chiar totul perfect. Te-as ruga totusi sa imi lasi un PM daca ai timp sa imi explici despre ce e vb la tine din ce stii de la medici. Cred ca am sa urmez sfaturile tale si am sa caut sa vb cu un medic cardiolog pentru linistea mea interioara.
Camdeodata m-am mai linistit pentru ca mi-a venit rez de la urocultura si nu am infectie. Biri, multumesc Inaltimea ta ca doar mi-ai spus din prima ca dupa ex complet de urina nu e vb de infectie.
Va pop pe toate si roiesc pe aici prin zona.
Beatrice 34 + cu minune mica Maya Elizabeta
dannett spune:
Buna burtici!!!
In sfarsit am reusit sa ajung si eu cu cititul la zi. Abia azi am reusit sa fac rost de net din nou, ca tocmai ne-am mutat.
Am avut ceva emotii sa nu declansez cumva nasterea cu zapaceala si agitatia mutatului, dar din fericire am trecut cu bine. Maine am consult gineco si sper sa inchei si contractul unde urmeaza sa nasc.
Diana, Biri felicitari pentru noii membri ai familiei. Sa fie sanatosi, necolicoasi si sa va aduca numai bucurii.
Fleur, tin pumnii. Nu lasa pe nimeni si nimic sa iti umbreasca bucuria venirii pe lume a comorii asa mult asteptate.
Bea, stii ca si eu am avut/am sperieturi legate de problemele cardiace ale fetitei. Ma rog sa nu fi fost decat sperieturi si clar o sa ii facem un control la cardiolog dupa nastere. Cam incert totusi diagnosticul ce ti l-au zis medicii. Nu au scris nimic pe foaie care sa te ajute sa cauti mai mult edetalii pe net?
Maria, nu am stiut de alarmele ce le-ai avut cu bebelusul tau. Da-ne mai multe detalii daca poti, te rog.
34+
Gabriela82 spune:
Bravo Biri! felicitari si bun venit micutului pe lume! sa va duca multe bucurii! Sanatate multa tuturor prichindeilor!
Nici n-am apucat sa scot motatele ptr tine. Asteptam sa ne povestesti cum a fost.
Fleur ptr tine si mult curaj!
Sa ai natere usoara si puiul sa vina sanatos pe lume!
Eu ma simt din ce in ce mai prost, caldura multa, picioare umflate, dureri, nopti nedormite, abia astept sa treaca si ptr noi timpul.
Zilele astea mi-am facut si eu curaj sa scot hainutele de bb, le-am spalat si urmeaza sa le calc dar astept sa treaca canicula.
Maine am programare la medic si la anestezist, mi-e groaza la cat o sa am de umblat ca vreau sa mai si cumpar una alta. Voi intreba si de bagajul de spital sa pregatesc ce e nevoie.
Delia astept sa-mi trimiti nr de telefon sa iau legatura cu parintii tai ptr trimitere wrap.
Fetele care nasteti pe 2 iulie (Ali si Ali) , veti naste in aceeasi zi in care e nascuta Irinuca noastra, mi-aduc aminte cu mare drag de ziua aceea.
Pusi si eu m-am simtit confortabil alaptand culcata pe pat, mai ales cat era micuta, sugea foarte des si de multe ori profitam si ma odihneam si eu asa.
Mami de printesa si www.pregnancy-duedate.com/tickers/9xlrjurzqtkpvwvr.png" target="_blank">
Pusi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabriela82 Bravo Biri! felicitari si bun venit micutului pe lume! sa va duca multe bucurii! Sanatate multa tuturor prichindeilor! Nici n-am apucat sa scot motatele ptr tine. Asteptam sa ne povestesti cum a fost. Fleur ptr tine si mult curaj! Sa ai natere usoara si puiul sa vina sanatos pe lume! Eu ma simt din ce in ce mai prost, caldura multa, picioare umflate, dureri, nopti nedormite, abia astept sa treaca si ptr noi timpul. Zilele astea mi-am facut si eu curaj sa scot hainutele de bb, le-am spalat si urmeaza sa le calc dar astept sa treaca canicula. Maine am programare la medic si la anestezist, mi-e groaza la cat o sa am de umblat ca vreau sa mai si cumpar una alta. Voi intreba si de bagajul de spital sa pregatesc ce e nevoie. Delia astept sa-mi trimiti nr de telefon sa iau legatura cu parintii tai ptr trimitere wrap. Fetele care nasteti pe 2 iulie (Ali si Ali) , veti naste in aceeasi zi in care e nascuta Irinuca noastra, mi-aduc aminte cu mare drag de ziua aceea. Pusi si eu m-am simtit confortabil alaptand culcata pe pat, mai ales cat era micuta, sugea foarte des si de multe ori profitam si ma odihneam si eu asa. Mami de printesa si www.pregnancy-duedate.com/tickers/9xlrjurzqtkpvwvr.png" target="_blank"> |
Gabriela,
34+
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery
Pusi spune:
Fetelor,
Cautam un balansoar/leagan pt. bebelina. Am gasit un model de la Fisher-Price 2 in 1 Infant to Toddler http://www.shopbebe.eu/balansoare/424-balansoar-fisher-price-2-in-1-infant-to-toddler.html
Din pacate oferta e doar pe culoarea albastru.
Voi ati gasit ceva modele dragute si practice?
34+
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery
alilumi spune:
of, valy, sa stea piersicuta la tine in burtica cat mai mult, sa se coaca bine! o imbratisare si ganduri incurajatoare din partea mea!
gabriela, ... baietelul meu iti va fi tiz, asa cum eu sunt tiza cu mamica cu care voi naste in aceeasi zi...
ooof, si eu am mari dificultati cu caldura asta si de cateva zile mi se umfla picioarele ingrozitor jos, la glezne. plus ca azi am gatit si cred ca a fost ultima bucatareala. nu am facut cine stie ce efort, dar m-am simtit atat de epuizata, incat m-au luat si cateva contractii dureroase... am stabilit cu socrela ca gata: cand se termina mancarica sa vina si sa imi gateasca ea.
mamici cu burtici si bebelici
36 + Gabriel AMR cateva zile (2 iulie)...
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!
CamiM spune:
Salut livada de piersicutze!
Biribu felicitari, sa va traiasca noul membru al familiei!! Refacere rapida si mult laptic, un bebe sanatos si mancacios! Abia asteptam poze cu bebe
Fleur curaj! You can do it! In cateva ore o sa il cunosti pe micut si o sa uiti de toate!
Fetelor mai stiti ceva de Daconst? E in vacanta cumva ca parca nu a mai intrat de ceva vreme?
Valy multa rabdare si numai ganduri bune sa stea bebe cat mai mult in burtica!
Muraturica felicitari pentru rezultatele bune la eco!
Numai ganduri bune pentru toate burticile care stau acum cu inima stransa, sa fie bine piersicutele si sa va aduca multa bucurie.
Cami - mami de cirese de mai
31+
AMR 7+