Bv Diana, Biri! Hai Fleur! Iul-aug 2012 (45)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Neata !

Fleur ... ne gandim la tine

Carmina : pentru voi agit doar o , asa pentru incalzire .... sa mai stea piersicuta putin la copt :-)

Astazi am chef de plimbareala , m-a apucat asa dintr-o data .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia ( AMR 5 zile )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Neata! Felicitari pentru voinic Biri! Sa-i dea D-zeu sanatate si mult noroc in viata! Recuperare rapida si mult laptic in titi!

Diana, ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa si ca nu au fost complicatii si mai grave la tine. Usor usor trec toate! Important e ca sunteti sanatoase amandoua! Fie ca Irinuca sa aiba o viata minunata, plina de noroc si prieteni buni alaturi!

Fleur nastere usoara draga mea! Sau poate ai si nascut deja! Tin pumnii sa fiti bine!

mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 29+ cu piersicuta dulce foc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Salutare . Fleur te pup din tot sufletul. Laura , La Mul#539;i Ani , iubita. Dana, bine ca esti ok. Maria, draguta mai pot ca nu am alta solu#539;ie.noi suntem bine. Deja ne mutam sus si apoi Acasa.Pe urma sa vedem ce-o mai fi.s-a lungut r#259;u Nectarel are 43 de cm.

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Ada ce vesti bune.Sus o sa poti sa iti iei puiul on brate?

Carmina esti mortala, chiar o sa o convingi pe Mirunica ca treb. sa vina vineri.

Kimmy tu stai in pat si lasa pe altii sa vorbeasca ce vor.

R_ocsy ce putin mai e .Ana Sofia ce zice?

Laura - La cat mai multi ani fericiti in trei!!!! Sa va bucurati de voi si de puiul mic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

ooo, Laura, 2 anisori! La cat mai multi fericiti impreuna cu dulcea piersicuta si... cine va mai urma in timp!!!
of, ce batrana ma simt... noi facem 9 anisori in august!

Fleur, sa fie totul excelent!!!

Ada, minunea ta baietel luptator si mamica lui iubitoare! Totul va fi bine!

Carmina, sa dea Domnul sa iasa cand va fi gata coapta!

eu astept sa merg la doctor dupa masa. abia astept sa imi vad baiettul... desi, am mereu niste emotii de ma trec siroaie de apa...

Doamne, Ali, intr-un fel si eu imi doresc sa vina momentul marii intalniri... dar ma si tem ca nu cumva ceva sa nu fie bine... de obicei sunt optimista si luptatoare, dar cu cat ma apropii de momentul X... parca mi se inmoaie si picioarele, si mi se blocheaza neuronul gravid...!!! Am visat chiar ca eram pe masa cu pricina si dr. ma intreba cum ma cheama, iar eu uitasem... singura mea preocupare era daca copilul e in regula, are tot ce ii trebuie de la bunul Dumnezeu si eu am lapte sa ii dau!!!

mamici cu burtici si bebilici

36 + Gabriel AMR cateva zile (2 iulie)...

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

Mi-am pierdut energia si mi-a trecut cheful de plimbareala, am sa imi astept sotul si am sa trag o fuga cu el prin oras , am nevoie de sofer .

Maria : teoretic , Sofia este pregatita psihic ... la cat i-am povestit in ultimul timp despre surioara ei, a trecut de la faza "nu vreau" la faza "natalia acasa" ; de cand prietena ei Antonia are o surioara a devenit foarte interesata de bebelusi, pe toti ii mangaie si le studiaza picioarele "mici,mici". Acum eu nu stiu ce sa zic, ca una este teoria si una este practica, poate in prima faza se va bucura cand vom ajunge acasa, poate nu ca totusi voi lipsi 3 zile de acasa si mai apar si cu concurenta, poate va fi deranjata ca va trebui sa am grija si de surioara ei nu numai de ea ... vom vedea noi cum va fi , mi-ar place sa spun ca e pregatita, dar la 2 ani ar putea fi pregatita ???

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Am uitat, Laura : multi ani fericiti impreuna va doresc !

Mergi la inceput

ana_q si paulici_bebe : ati nascut fetelor ? Imi pare tare rau ca nu ati mai scris nimic de foarte multa vreme !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Fetelor ..help...ce crema pt.hemoroizi folositi? Eu aaveam pe acasa Carpicon dar nu vad niciun rezultat iar acum de la caldura si statul pe scaun la birou problema se agraveaza. Ceca ideii??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_1403 spune:

La multi ani Laura.
Nu am retinut nimic din ce am citit si mie si ff cald si ff somn. Fetelor am probleme cu dintii. Mi s-au umflat gingiile si arata groaznic si mai si sangereaza 2 masele. Folosesc apa de gura asa mi-a zis dentista dar oare mai pot face ceva in plus?

Nectarelu si Lailuta

Beatrice 34 + cu minune mica Maya Elizabeta

Mergi la inceput