Bv Diana, Biri! Hai Fleur! Iul-aug 2012 (45)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

maria, eu am avut un episod cu hemoroizii pe care l-am rezolvat mai
"babeste"... stiam de "metoda" asta de la sotul meu, care a incercat orice (mai ales creme) numai sa nu ajunga la operatie (oricat de usoara si moderna ar fi aceasta). si a reusit. la mine problema nu a fost grava, dar "basicoasa" ca sa ma exprim asa. trei nopti la rand am urmat asa: spalatura cu musetel, aplicat crema galbenele, dupa care compresa cu biter suedez (tampon ig pe chilot ca pateaza!)... dimineata dusulet... bine, acum, nici nu ar mai trebui folosita hartia igienica ci doar spalaturile, dar cum se mergela serviciu, mai greu...
oricum, eu de atunci (eram in sapt. 20 si ceva de sarcina) nu mai am probleme. sigur ca e o metoda mai "complicata", dar pe mine m-a ajutat... cremele prea putin... depinde si de organismul fiecaruia...

36 + Gabriel AMR cateva zile (2 iulie)...

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Fleur: asteptam vestea cea mare disera!

Laura: la multi ani si o aniversare frumoasa!

Carmina: ciudat trebuie sa fie sa te astepti din moment in moment sa inceapa contractiile! Bine ca ai totul pregatit!

Kimmy: pe mine cand ma intreaba lumea cate luni am si zic 8 se mira ca cica am burta mica, de vreo 6... Inainte ma stresam si eu la pareri din astea , apoi nu m-au mai interesat deloc

R_ocsy: eu cred ca cea mica va fi ft entuziasmata sa o incluzi la ingrijirea surioarei, sa i se para ca are si ea grija acolo!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ARUBA spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria0408

Fetelor ..help...ce crema pt.hemoroizi folositi? Eu aaveam pe acasa Carpicon dar nu vad niciun rezultat iar acum de la caldura si statul pe scaun la birou problema se agraveaza. Ceca ideii??!!

Incearca Hemorzon unguent, la mine functioneaza!

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Multumesc fetelor pentru urari

Maria, eu am in casa Hermozon , nu mai am prospectul la el ca sa stiu daca este safe in sarcina , eu l-am folosit odata de nevoie .

Alilumi, ar fi excelent daca ar mai veni inca un bebe in viata noastra , am zis ca la 35 ani mai "trag un loz" la Fiv ... poate este castigator

36+ Andrei

AMR 2 Weeks !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui muraturica

Mie dr. gine mi-a zis ca e in regula sa fac vaccinul antitetanos si ca nu are ce sa ii faca rau la bebe. Nu mai stiu ce sa zic....In schimb mi-a zis ca sa nu ma apropii de calciu ca imi poate intetii contractiile. Sa vedem cum ies analizele sapt. viitoare. Sper sa mai imi lase bebe si mie niste calciu.
Va pup pe toate.

eu iau CalCVIta de 4 sapt si ceva si o sa mai iau, nu vad sa imi dea contractii... (am deja 2 seturi de analize in astea 4 sapt si abia la tura 2 s-au vazut valori usor crescute dar inca deficit mare de calciu si vitamina D)

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Aruba multumesc iubita si la mine avea efect Hemorzonul inainte de sarcina.Acum dr.mea mi-a spus ca nu e indicat fiindca contine hidrocortizon.

Alilumi o crema de galbenele anume?

Bea e normala inflamarea gingiiloe si sangerarea. Mie mi s- a recomandat perij des dar usor.

Mergi la inceput

Citat:

Stie cineva la ce spital a nascut Diana?, chiar ca i-au dat drumul fff repede acasa.

municipal

34+

Mergi la inceput

Citat:

Fetelor ..help...ce crema pt.hemoroizi folositi? Eu aaveam pe acasa Carpicon dar nu vad niciun rezultat iar acum de la caldura si statul pe scaun la birou problema se agraveaza. Ceca ideii??!!

asta e de la casa herba phytonod http://www.casaherba.ro/product.php?id_product=881

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:

Nu stiu daca avem voie creme / supozitoare pentru hemoroizi, eventual niste spalaturi locale cu ceva ceaiuri. De ce nu il suni pe dr tau sa iti indice ceva ?

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia ( AMR 5 zile )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

ce contine bagajul vostru de spital? pt voi si bb?

ziceti asa cu cantitati exact

de ex ma gandeam sa iau 2 camasi de noapte, un halat, papuci, supozitor pt iesit afara (ca data trecuta au refuzat sa ma extrerneze pana nu .."prestez" la baie ) tampoane din alea facute (vata+ tifon steril deasupra, chilot de unica folosinta
altceva?

pt bb pampersi de nou nascuti un pachet mic, sol de spalat (pt spital iau sanosan cred) ... cu hainele nu ma pot hotara si lista de la baiat nu se potriveste ca atunci era ianuarie si frig

ca spital vorbesc de filantropia

34+

Mergi la inceput