Bv Diana, Biri! Hai Fleur! Iul-aug 2012 (45)
Raspunsuri - Pagina 16
alilumi spune:
maria, folosesc Melkfett (cutie galbena).
laura, eu am deja 36 de ani... ma multumesc si cu o singura sansa, desi... visez cu ochii deschisi ca peste 2-3 ani, o sa am nici mai mult, nici mai putin decat gemeni... FETITZE... si desigur tot prin FIV, ca altfel, nici printr-o minune nu se poate fara trompe functionale!!!
36 + Gabriel AMR cateva zile (2 iulie)...
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!
r_ocsy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b_1403 La multi ani Laura. Fetelor am probleme cu dintii. Mi s-au umflat gingiile si arata groaznic si mai si sangereaza 2 masele. Folosesc apa de gura asa mi-a zis dentista dar oare mai pot face ceva in plus? Nectarelu si Lailuta Beatrice 34 + cu minune mica Maya Elizabeta |
Nu prea . O igiena riguroasa, chiar daca este destul de dificil din cauza durerii si o apa de gura, eventual cu clorhexidina ( nu folosita mai mult de o luna pentru ca coloreaza dintii ), vitamino-terapie (A, C, B, K).
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia ( AMR 5 zile )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
Ca_Mila spune:
Ce mult ati scris deja de dimineata fetelor
Fleur bafta multa si sa fie totul bine, asteptam vesti de la tine
Laura LA MULTI ANI FERICITI SI FRUMOSI IMPREUNA
Ieri am fost sa-mi recolteze pt. culturile de col si in momentul cand am urcat pe masa mi-am adus aminte ca acusica trebuie sa ma urc pe masa pt. nastere, cred ca pana atunci nu m-am prea gandit la asta si mi-au trecut asa niste fluturasi prin stomac, la fel am patit cand am vazut ca unele fete si-au pus la semnatura AMR, acum deja apar piersicutele una dupa alta
34+
r_ocsy spune:
citat din mesajul lui ARUBA R_ocsy: eu cred ca cea mica va fi ft entuziasmata sa o incluzi la ingrijirea surioarei, sa i se para ca are si ea grija acolo! 34+ |
Asa ma gandeam si eu
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia ( AMR 5 zile )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
alilumi spune:
rocsy,
apropo de reactiile fratilor mai mari in asteptarea venirii pe lume a fratilor mai mici...
cred ca trec si ei prin niste faze... de negatie, de acceptare etc. am observat asta la finul meu de 4 ani vizavi de bebele din burtica mamei lui. initial a fost surprins, curios. apoi, a trecut prin faza de furie: "vreau sa il arunci la gunoi! nu imi trebuie surior sau fratioara!"... apoi, a trecut la faza de nerabdare: in fiecare dimineata se uita la maica-sa sub patura, in speranta ca nu mai are burta si a venit pe lume fratiorul. "hai, cand te duci la doctor sa mi-l scoata pe fratior?!"...
si acum Doamne, ce grijuliu este cu el, ce il mai pupa!
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!
Pusi spune:
Ce harnicute sunteti fetelor, cat ati scris.
Muraturica, si eu iau CalCVita de 2 luni ( 10 zile/luna) si sunt ok cu Ca.
Ada, ne bucuram de vestile bune despre Nectarel voinicel.
Beatrice, pt. gingii, incearca in aceasta perioada pasta de dinti Parodontax si apa de gura Listerine.
Alilumi, bafta la ecograf azi.
Fetelor, scriam si ieri...voi cumparati/ati cumparat fotoliu balansoar pt. bebe?? Ce model/marca?
34+
"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery
alilumi spune:
Pusi, saru'mana!
Bumbitza spune:
Neata! Felicitari pentru voinic Biri! Sa-i dea D-zeu sanatate si mult noroc in viata! Recuperare rapida si mult laptic in titi!
Diana, ma bucur ca ati ajuns cu bine acasa si ca nu au fost complicatii si mai grave la tine. Usor usor trec toate! Important e ca sunteti sanatoase amandoua! Fie ca Irinuca sa aiba o viata minunata, plina de noroc si prieteni buni alaturi!
Fleur nastere usoara draga mea! Sau poate ai si nascut deja! Tin pumnii sa fiti bine!
mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 29+ cu piersicuta dulce foc
Laura32 spune:
citat din mesajul lui alilumi laura, eu am deja 36 de ani... ma multumesc si cu o singura sansa, desi... visez cu ochii deschisi ca peste 2-3 ani, o sa am nici mai mult, nici mai putin decat gemeni... FETITZE... si desigur tot prin FIV, ca altfel, nici printr-o minune nu se poate fara trompe functionale!!! 36 + Gabriel AMR cateva zile (2 iulie)... de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne! |
Iti doresc succes , daca nu ai trompele scoase poate ai sanse pe cale naturala , am o prietena care a nascut in ianuarie si ia spus medicul ca datorita sarcinii care regenereaza organismul si pozitiei bebelusului , are toate sansele sa ramana natural . Eu am scos trompele ...asa ca raman la tras lozul
36+ Andrei
AMR 2 Weeks !
maria0408 spune:
R_ocsy dr.mi-a recomandat Carpiconul dar nu prea a avut efect. Si eu am emotii cu privire la cum va reactiona fetita, desi acum e la faza in care abia asteapta sa vina bebesens in care in urma fiecarei vizite prin supermarket treb.sa- i cumpere fratiorului cate ceva.
Porumbita multumesc. Eu am avut nevoie de mai multe camasi de noapte - vreo 4, era f.cald si transpirai mult, dar eu am stat 3 zile pt
ceza.Halat nu am folosit din ac.motive - caldura. Am mai avut si lenjeria mea din momentul in care m-am mutat in salon. Pt. salon ti se poate aduce ceai pt.lactatie, pompa de san, cometicelle, tacamuri, crema sani. Pt.bebe cam 5 pampersi pe zi, eu vreau sa am si un bibe daca nu vine laptele si ii dau stimulent in spital. sa nu il obisnuiasca cu tipul lor de bibe cum am patit la Ana. Mie mi-au cerut crema pt.funulet si nimic pt.spalat. Hainutele sunt de la spital imi treb.numai cand il scot.g