Bv Diana, Biri! Hai Fleur! Iul-aug 2012 (45)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

laura, era doar un vis in ceea ce priveste un fiv3, cat despre minuni, atat am incercat sa imi salvez trompele incat nu mai ramas mare lucru din ele... dar tie iti doresc din toata inima si un bebe2 sau... de ce nu?! o pereche!!!

36 + Gabriel AMR cateva zile (2 iulie)...

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Neatza fetele!
Eu mi-am pus asa:
- 2 camasi noapte+1 halat
- 1 sutien de alaptat, il astept pe al doilea
- vata 2 pachete, fasa
- chiloti unica fol + de bumbac mai mari
- 2 prosoape
- papuci
- aparatoare mamelon
- crema mamelon
- deo, sapun, periuta dinti, pasta dinti
- hartie igienica

pt bebe:
- gel dus(o mostra de la chicco sa nu ma car cu tot tubul de acasa)
- crema iritatii
- ser fiziologic, comprese sterile
- 1 suzeta
- scutece de unica fol, un pachet de 27
- un pachet servetele umede
- 2 scutece de bumbac(sa nu pun copilul direct pe pat etc)

Mai trebuie sa pun o lingura, furculita, cana, farfurie.

O sa aduca sotul mai tarziu: haine de scos din spital bb, pompa san si un biberon daca va fi nevoie.E posibil sa pun si burtiera(mi-a mama, sa vedem cum e sapt viitoare).
Cam atat.

34+ AMR 5+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Bine sa nu uitam ca ne treb si bani(inca nu m-am ocupat de ei) si ceva acte la internare(buletin, adev sal si cred ca trimitere medic de familie).

34+ AMR 5+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Pusi eu am avut la fetita atat unul simplu de la Disney, ulterior am luat unul automatic Fisher Price Rain Forest. - nu stiu sa iti pun link de pe telefon. Pot sa iti spun ca au fost folosite intens, in perioada colicilor care au fost crunte si au durat cam 3 luni era singurul loc in care statea Ana in afara de brate. Asa reuseam sa o adorm cate o jumatate de ora in timpul zilei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

wooww fetelor ce de-ati mai scris!

fleur - go baby go!!!! te asteptam cu vesti!

carmina - rabdarik mai mama vorbeste cu mirunik sa mai stea nitzel cumintzik akolo
maria - crema de galbenele e f buna
ada - bravo pt progresele lui Nectarel Dragonel ma bucur tare mult k va mutati si k mai aveti un pik si ajungeti aks
pusi - vezi k aruba si carmen stiu k se interesau de leagane pt BB
diana - ma bucur tare mult k ati ajuns aks asa de rpd inseamna k este totul in regula. te asteptam cu vesti!
laura - la multi multi ani impreuna iubita! [sarbatoare] sa fiti fericiti, sa va iubiti mult mult si sa aveti parte numai de bucurii alaturi de comoara voastra

eu am avut asa o stare de sfarseala ieri seara din cauza caldurii parca ma lua cu leshin, respiram fff greu, parca ma luasera asa si niste dureri k inainte de CM, dar usoare...am adormit fff greu pt k transpiram intr-una in fine, am adormit pana la 10.30 acum am dat ventilatorul la maxim si zac in pat. as vrea sa fac niste salata de icre si niste chiftelutze de dovlecei k mi-e tare pofta. sper sa ma mobilizez...

pup si sa aveti o zi racoroasa!

Roxy
34+ AMR 6 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Dear all, nu am apucat sa va citesc azi, am fost la control si m-a trimis la spital. Nu prea mai am col.

Tocmai ma internez. O sa nasc azi. Va tin la curent. Va pup

37 sapt + Patrick Andrei
AMR 7 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Alilumi,Laura never say never. Aveti deja o minune in burtica asa ca de ce mu si a doua in cativa ani. Trust me se poate.

Ned ai dreptate uitasem banii, actele , telefonul sau laptopul ca sa stim zi noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

Carmen,, nastere usoara si recuperare rapida!!! Asteptam cu nerabdare vesti bune!!!

36 + Gabriel AMR cateva zile (2 iulie)...

de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Sa scoatem motatele pentru CARMEN ,
HAI BEBE PATRICK ANNDREI !!!!!

Ce-mi mai place sa scot la motateeee

36+ Andrei

AMR 2 Weeks !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxypuy spune:

fata carmen, ce-i cu graba asta pe bobolic???? chiar asa sa i-o iei inainte lui fleur? ai grija de tine si sa dea Doamne Doamne sa fie totul bine! hai k iti pun si niste motate...aku ce sa fac...

Roxy
34+ AMR 6 sapt!!!

Mergi la inceput