** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (78)
Raspunsuri - Pagina 9
puiutz_mic spune:
rody multumim pentru bunatatile servite! petrecere frumoasa!
fete, hai ca dam dintr-una in alta... deci chiar nu stim cum sa procedam: Radu e super dependent de tati. acum ca zilele astea am lucrat mai mult, a stat mai mult cu tati. nu poate face doi pasi incolo, doi pasi incoace ca Raducu se pune pe urlat! Acum pe seara eram in curte si a venit un client sa isi ia masina de la noi din atelier. a trebuit sa-l ia si pe Radu cu el ca altfel era in stare sa se tranteasca pe jos! si eu am de lucru si chiar nu pot sta acum sa-l linistesc pe el. pai ce ne facem? de multe ori il ia tati cu masina cu el in oras pe unde are treburi de rezolvat ca la fel crize peste crize!
ceva idei? sa-l lasam sa urle? sa nu-l mai bage in seama? mergem la psihologul de copii? efectiv nu stiu cum sa il facem sa inteleaga ca tati pleaca pentru scurt timp si revine! offff!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
crispro spune:
Fete, va rog ajutati/ma: de la antibiotic v are niste bubite ( scrie pe prospect ca e una din reactii, ne-a zis si farmacistul ca e posibil sa iasa, la gura). V le are pe piept ( ca si de la caldura, identice) si pe picioara ( doar laba si talpa picioarelor). Am crezut ca e de la sosetele de azi noapte , ca i-am pus cartofi in ele si asa a dormit cu sosete. Dar il mananca rau alea de pe picioare. Si plange, si zice ca il dor picioarele, mi le arata pe amandoua. Cu ce il dau??? L-am spalat si l-am dat cu bepanthen.
Sa-l ajutam pe Alex
gabrielaene spune:
Cris, ce antibiotic e? Daca e alergie stiu ca trebuie intrerupt tratamentul. Nu ai nr pediatrei sa o suni?
paula_m spune:
Cristina, si eu l-as da cu fenistil!! La Raul nu a prea avut efect, dar la Raisa chiar bine si-a facut datoria...
Daca e alergie, si eu stiu ca tb intrerupt tratamentul. Febra mai face?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
bumblebee spune:
La multi ani, delfinasa sefa!! Sanatate multa, noroc, fericire si iubire!!
Crisu', sanatate multa mititelului! Imi pare rau ca e asa sensibilut..
Maurice, V se trezeste, si nu o singura data pe noapte , inca are nopti cand da trezirea din ora in ora, dar de regula de 2-3 ori pe noapte..
Fete, inca o intrebare legata de CIC-uri s.a. Daca eu de ex as fi deja insarcinata (99% nu sunt pregnant) as beneficia de CIC? Contractul meu de munca la firma asta a nceput pe 24 aprilie.
gabrielaene spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee La multi ani, delfinasa sefa!! Sanatate multa, noroc, fericire si iubire!! Crisu', sanatate multa mititelului! Imi pare rau ca e asa sensibilut.. Maurice, V se trezeste, si nu o singura data pe noapte , inca are nopti cand da trezirea din ora in ora, dar de regula de 2-3 ori pe noapte.. Fete, inca o intrebare legata de CIC-uri s.a. Daca eu de ex as fi deja insarcinata (99% nu sunt pregnant) as beneficia de CIC? Contractul meu de munca la firma asta a nceput pe 24 aprilie. Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+ |
Eu stiu ca daca ai continuitate poti beneficia de CIC(fara intrerupere in campul muncii) chiar daca ai schibat locul de munca
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Fete, inca o intrebare legata de CIC-uri s.a. Daca eu de ex as fi deja insarcinata (99% nu sunt pregnant) as beneficia de CIC? Contractul meu de munca la firma asta a nceput pe 24 aprilie. Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+ |
Da. Beneficiezi de CIC pentru ca ai inceput munca direct din CIC si nu ai intrerupere. Chiar daca aveai putin timp ...se iau in considerare veniturile pe ultimile 12 luni
Asa ca asteptam vestea cu 2 liniute
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
30+ Mara Andreea
crispro spune:
A cumparat sotul mixtura, l-am dat. Saracul, nu poate dormi. Ochii ii sunt inchisi, dar plange, da din picioare, tot imi zice ca il doare... Offf! Nu stiu cum ii zice la antibiotic, ca e mai ciudat. Acum is cu v in brate. Antibioticul doar 3 zile il dau, doza unica- 5 ml in fiecare zi. I-am dat azi a doua doua. Maine sun med lui de fam, inainte sa i-l dau. Io zic ca de la antibiotic e, nu are de la ce altceva... Mersi fete de promptitudine!
Sa-l ajutam pe Alex