** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (78)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Deci , cu cine ma intalnesc la mare? Alice, voi nu sunteti?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Si noi venim cu mare drag Puiutz are nr meu

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
30+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Hola!

Cris, suntem oarecum bine..... Acum tuseste febra n-am mai avut de sambata... Acum sa vedem cum scapam si de tuse! Azi a fost asa marait... nimic ñu-i convenea.

Olita- noi suntem de sapt trecuta la chilotei! Dar deocamdata niciun rezultat , deja sunt nervoasa pe chestia asta! Acum macar se uita sa vada ce se intampla cand face pe covor ca la inceput facea pisu si nu parea sa il deranjeze deloc plus ca nu vrea sa stea pe olita, sta cateva secunde si la revedere.. Chilotei eu am luat unii de 3 lei din Ilotti, nu-s grozavi dar sunt buni de facut pipi in ei :))))

Ainotna, o sa Te tin la curent cu ce se intampla legat de gradinita aceea. Am asa un nod in gat....

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Dar nu am prea gasit chilotei asa mici. Chiar in fundul gol nu-mi place sa-l las prin casa, si daca uda cate unul la 10 minute, imi tb multi chilotei.

paula, eu am luat doua seturi de la Kiabi, uite www.kiabi.es/infantil-nino/ropa-interior/lote-de-10-slips/121/P153630?PM" target="_blank">asa sunt pentru baietei, si ieftini. acum sunt si reduceri mari

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

La Multi Ani ISA

Antonia numara 2,5,8 ....si ea e cu simtul propietatii...toate sunt a ei...stie care e perna mea si care e a ei,stie ce e al meu,a sotului,distinge diferite telefoane si spune a cui sunt...cateodata ma striga prin casa sau afara Geo ....in casa ea face doar la olita ...uneori la somnul de pranz gasesc pampersul gol si imediat cum se trezeste cere la olita...am scos/o de cateva ori afara fara pampers si uneori nu a facut...ea stie unde tb sa faca dar dk e prinsa cu ocupatii afara uita sa ceara

Inca 2 zile si imi vine sotul...abia astept...Antonia m/a auzit pe mine ca vine tata si cand bate la usa ea zice tata tata...si tot zice ca il pupa si iubeste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Giorgia ma bucur din suflet ca in curand veti fi cu totii...Cred ca abea astepti....

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
30+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maurice spune:

Rody, La Multi Ani! pentru Isa, sa dea Domnul sa fie sanatoasa si vesela tot timpul, o viata frumoasa si senina, si voua bucurii alaturi de ea!

Fetelor, vroiam sa va intreb daca delfinasii vostri se trezesc noaptea, Sara se trezeste cam o data pe saptamana, plangand, uneori adoarme singura fara a merge cineva la ea, dar de cele mai multe ori trebuie sa mergem la ea, pentru ca urla din ce in ce mai tare. Ora asta este fixa, 6 dimineata, niciodata mai devreme, mi se pare atat de ciudat....si sta treaza cam o ora, cu unul di noi, dupa care se culca...

Si mai am o intrebare, fetele care ati nascut natural,am o prietena care naste in august, vrea sa nasca natural, si ar vrea sa auda niste pareri (pentru ca nu are pe cine sa intrebe) daca dupa nastere organul genital ramane la fel adica se mareste/largeste ceva, senzatiile din timpul sexului raman aceleasi Va rog sa-mi impartasiti niste impresii sa ii transmit si ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui maurice

Fetelor, vroiam sa va intreb daca delfinasii vostri se trezesc noaptea, Sara se trezeste cam o data pe saptamana, plangand, uneori adoarme singura fara a merge cineva la ea, dar de cele mai multe ori trebuie sa mergem la ea, pentru ca urla din ce in ce mai tare. Ora asta este fixa, 6 dimineata, niciodata mai devreme, mi se pare atat de ciudat....si sta treaza cam o ora, cu unul di noi, dupa care se culca...

Si mai am o intrebare, fetele care ati nascut natural,am o prietena care naste in august, vrea sa nasca natural, si ar vrea sa auda niste pareri (pentru ca nu are pe cine sa intrebe) daca dupa nastere organul genital ramane la fel adica se mareste/largeste ceva, senzatiile din timpul sexului raman aceleasi Va rog sa-mi impartasiti niste impresii sa ii transmit si ei

Mami de Sara Maria 04.08.2010

Rebeca a facut asa de cand s-a nascut. Cred ca in 2 ani, a avut cel mult 3 nopti in care a dormit cap-coada.

Cat despre cum ramai dupa nastere, haha, daca asta ar fi un motiv pentru cezariana, e o prostie. E la fel ca inainte.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielaene spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaBuc

Citat:
citat din mesajul lui maurice

Mami de Sara Maria 04.08.2010

Rebeca a facut asa de cand s-a nascut. Cred ca in 2 ani, a avut cel mult 3 nopti in care a dormit cap-coada.

Cat despre cum ramai dupa nastere, haha, daca asta ar fi un motiv pentru cezariana, e o prostie. E la fel ca inainte.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Subscriu si eu la partea a doua

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Iuliana iti dai seama ca abia astept...dar mai mult pt Antonia sa stea si ea cu tati ei...dar o sa profit si eu de el

Maurice subscriu la ce au zis fetele dupa nasterea naturala...daca o sa aiba epiziotomie aia o sa deranjeze la inceput...in rest totul revine la normal

Si Antonia de ceva timp plange la baie...numai daca ii zic ca face baie incepe sa planga si zice: numai mama face baie atata ...cel mai rau e la spalatul pe cap...plange pana vomita ...ultimele 2 dati am i/am zis ca daca sta sa o spal ii dau miez de seminte ...a plans mult mai putin...si apoi cand am scos/o mi/a zis mama minte...adica sa/i dau seminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ioi tu mamici, acuma ma apuca emotiile , mai avem 2 ore!!! asa ca va servesc cu socata, prajiturele si tot ce poftiti. revin mai pe seara si cu alte bunatati

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput