** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (78)
Raspunsuri - Pagina 10
bamboletta spune:
La multi ani printesei cu ochi albastri !
Crispo- sa nu fie alergie la antibiotic daca e asa trebuie intrerupt tratamentul...cel mai bine vb cu pediatra...multa sanatate
Maurice- ramane la fel dupa nastere naturala nu se schimba nimic eu am doua la activ si e totul ok.
Michele- la inceput o sa fie cam greu...iti trebuie ajutor,la mine Antonia era marisoara cand am nascut mergea cu mine de mana sau impingea la carut,la pranz ii culcam pe amandoi in restul zilei David dormea in dormitor si ea se juca in sufragerie....am vazut pozele iti sta f bine cu burtica si costumul mi-a placut mult.
Acum pe seara am fost la soacra mea...nu stiu ce au copii cand mergem acolo...parca sunt bagati in priza si nu ma asculta deloc nici unu...se fugaresc,tipa,trag de prin sertare...am iesit de acolo inebunita de cap parca era la nebuni
merg sa fac un dus sa ma relaxez putin...abia i-am adormit...n buna
crissteo spune:
La multi ani, Isa! Sa ai o viata atat de frumoasa cat esti si tu! Sa ai noroc si multe multe bucurii! Mami, felicitari pentru fetele tale minunate. Lasa, cu casa, stie Doamne-Doamne, pregateste el ceva mai bun petru voi.
tina_80 spune:
La multi ani Isabela! Sa fi sanatoasa, fericita si iubita! Te pupam cu drag!
Distractie placuta!
Fetelor, am uitat sa va spun ca de ziua lui R am avut invitati 3 copii, mamicile a 2 copii, care imi sunt si prietene au avut in acea dupa amiza un botez, asa ca mi au predat copii la ziua lui R si au mers linistite la petrecere.
Am stat numai dupa ei, mi au intors casa cu fundul in sus, dar nu m am suparat, am fost fericita ca R se simtea excelent...si daca am vazut ca R e f fericit am propus fiecarei mamici sa i lase la mine peste noapte si ele sa stea linistite la botez....nu prea au vrut ele ca le a fost frica ca nu ma descurc fiind si singura, fara Cata acasa.
Sa ma fi vazut careva cum am inceput sa pregatesc 4 prosoape si 4 schimburi....si am ineput cu R, dupa cu o fetitza de 5 ani, alta de 8 si un baietel de 5 ani si 1/2.
Fetelor, curgeau apele pe mine ma gamdeam la Otilia, Belu si Aelita cu se descurca ele cu 3 -4 copii.
E greu tare, timp de ora au mers toti pe banda rulanta, pana se scurgea apa si se incacq un pic cada pt urmatorul tb sa l sterg copilul care a iesit si sa l feonez( fetele)
R a dormit la el in camera iar eu cu toti 3 pe canapea in sufragerie, e f mare si am avut loc destul.
Dimineata au vrut toti lapte cu cereale si am scapat rapid de micul dejun.
Imediat i am scos in parc, fericire maree pe ei, le am dat la fiecare cate o jucarie, ca am portbagajul plin numai de asa ceva si am intrat in parc. N am mai putut sa casc ochii pe nicaieri, am facut prezenta mai tot timpul.
A fost frumos, mi a placut dar f greu.
O mamica mi a adus un buchet de flori
OLITA
Noi am inceput sa l punem la olita pe R cam de la 1 Mai, l am pus din 1/2 in 1/2 de ora. Nu facea la olita, doar pe el, il lasam si 10 min ud si nu l deranja.... dar pe 4 Mai( mi am notat in jurnal) a facut primul pisu la olita fericire maxima, dar dejeaba ca au urmat f mult pisu pe parchet, gresie si in pat la noi. Avea o placere deosebita de a face la noi in pat, mai ales cand vedea bona ca schimba lenjeria. L am certat, l am si ciufulit intr o zi ca a facut imediat ce s a ridicat de pe olita( deja stia sa faca la olita, dar lui ii placea sa faca prin casa, asa sa ma enerveze) ii explicasem de "n" ori...imi dadea senzatia ca totul e in zadar. Am vrut sa cedez sa l mai las, dar m am ambitionat si cu f f mult calm, am luat o de la capat.
Avem 10 zile de cand face numai la olita( pisu si kaku)- asa spune R, iar de 2 zile, la somnul de pranz se trezeste cu scutecul uscat si nici azi noapte nu a facut in scutec.
Chiloti am luat de C&A, i am luat set cu maiou, dar am vazut si separati.....am luat 6 perechi, nu mi am ajuns si am mai luat de Tex, inca 6 si am fost la limita.
Multa bafta delfinasi!
Paula, R a primit un set de golf, masinutze, mingii si bani. Majoritate mi am dat bani....lumea asta mereu e pe fuga nu mai are timp de nimik, nici macar sa cumpere un cadou
Scuzati lungimea mesajului
tina_80 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 Mamici, vreau sa incep si eu operatiunea 'scapat de scutec' dupa ce ne intoarcem din concediu. Am o intrebare: se obisnuieste copilul sa ceara voie, in casa e ok ca-l pui repede la olita sau pe wc, dar afara la joaca, pe drum, ce facem? Daca-i spun sa faca in pampers, o sa fie derutat copilul. Pana sa cautam un loc pt pipi, kk, sigur nu se poate abtine atata... Voi cum o sa procedati? de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
Afara, mergeam fara scutec si cu 5-6 schimburi la mine( 5 perechi de chiloti, 5 de pantalonasi si 2 perechi de ciorapi) si il puneam/ pun pe sezut, il tin ca atunci cand sta pe olita si face ii spun hai sa udam pomul, sa ne uitam dupa furnici si uite asa l am pacalit sa faca. Acum cere singur, spune " mami, pisu!" dar il mai intreb si eu din cand in cand . Cand vrea sa faca tace, nu spune nimic ( nu se indura sa lase joaca) si cand nu face, spune " nuuuuu"
....asa am procedat noi!
puiutz_mic spune:
Crispro of, ce mi-e mila de puiutul tau! Acum a mai facut si alergie . Tin pumnii sa treaca repede. Probabil ca maine nu-i mai dai ultima doza de antibiotic...Oare iti va da altcvea in completare? Sa ne tii la curent! Pupici multi pentru cretolin!
Tina ce mamica descurcareata esti! Bravo tie! Si multumim pentru ideile pentru pisu afara
Fetelor e atat de cald...picii vostri mai mananca pe caldura asta? Cred ca maine pun un pic AC-ul la pranz. Azi Raducu a papat o codita de chefal la gratar, cu f. putin orez cu ceapa verde si rosii si cateva rosii crude . Nu a facut azi kk, abia astept maine sa vedem cu ce ne confruntam dupa rosiile astea.
Azi a fost o zi grea cu el. Urlete la greu, mofturi, s-a trezit la 7, a dormit putin la pranz, a mai dormit putin in masina dupa-amiaza, iar seara iarasi maraieli si nervi la maxim. Cred ca incepe runda a doua de masele . Sau poate caninii. Sau amandoua odata
Hai ca m-am lungit. Ma intorc sa lucrez
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
baby78 spune:
Crispro ce mai trageti si voi cu bolile astea! Mititelul de el ce se chinuie ...si voi pe langa el! Cel mai rau mi se pare sa ai puiul bolnav . Sper sa treaca repede.
Tina bravo tie la cat de bine ai facut fata situatiei!
Puiutz eu cred ca sunteti pe drumul cel bun. Daca azi nu a facut kk inseamna ca e de bine caci, ma gandesc ca daca ii facea rau rosiile mancate deja vedeai in scutec. Sa dea bunul Dumnezeu sa fiti pe calea cea buna si Raducu sa fie bine
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
30+ Mara Andreea
rodyka spune:
matusa, laurika, saddie, gina, alice, criSN, puiutz, ramona, paula, crissy, gabriela, ochidut, adriana, michelle, anca, crispro, lauri_ca, tanti, carla, giorgia, maurice, bumblebee, bamboletta, crissteo, tina, , multumim din suflet pentru urarile voastre frumoase
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
crispro spune:
Suntem campioni la nesomn. Ieri la amiaza doar 30 min a adormit. Si totusi aseara de la 21 la 24 m/am chinuit sa il adorm. Si acum e treaz deja de o ora, de la 5. No, 5 ore de somn pe noapte...
Sa-l ajutam pe Alex
racusor2010 spune:
neata
dau
vorbeati de chilotei...i-a luat sotul lui andrei de la real parca, de 2-3 ani, dar sunt mici mici si simpatici e un set cu 7 chilotei la 15 ron...i-a luat si o pereche separat, tot de 2-3 ani, dar sunt dubli ca marime....
mie mi se pare asa simpatic andrei cu chilotei
mai citesc si mai revin ca am scapat de examen si cred ca il si iau
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Cris2010 Mamici, vreau sa incep si eu operatiunea 'scapat de scutec' dupa ce ne intoarcem din concediu. Am o intrebare: se obisnuieste copilul sa ceara voie, in casa e ok ca-l pui repede la olita sau pe wc, dar afara la joaca, pe drum, ce facem? Daca-i spun sa faca in pampers, o sa fie derutat copilul. Pana sa cautam un loc pt pipi, kk, sigur nu se poate abtine atata... Voi cum o sa procedati? de Solnushka Natali - 13.07.2010 |
momentan il las acasa fara si ii zic, vezi ca nu ai pampers, sa zici cand faci pipi e rau ca acum mai mult sta afara si doarme...dar eu asa m-am gandit o saptamana -doua maxim sa il las doar in casa, apoi sa mearga si afara fara, dar cu 2 schimburi dupa el, si de chilotei si de pantaloni scurti sper sa nu nenoroceasca carutul...
macar a inceput sa constietizeze si zice cand face pipi cand e in pampers...aseara l-am auzit, si l=am pus repede la olita, dar deja facuse...vedem noi cum decurge pana la urma