** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (78)
Raspunsuri - Pagina 11
racusor2010 spune:
michelle eu am pe canapele cuvertura, ca poate ii mai scapa vreun pix la motan si sub curverturi am pus paturici absorbante...dehh...cuverturile se spala usor, mai ales ca acum am luat de alea ieftine de la ikea, ca sa nu imi para rau de ele
dar daca vede el vreo paturica, zice ca nu e bine, deci a trebuit sa le ascund
covoarele nu le scot...ca sunt usoare si se spala usor...si nici in astea nu am facut nici o investitie majora, din acelasi motiv
rodyka spune:
Žneatza delfinariu. cine-i treaz pentru ? cred ca Vladut, il pupam tare tare sa revina la programul frumos de somn din ultima vreme
paula, drum bun!
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutz_mic rody multumim pentru bunatatile servite! petrecere frumoasa! fete, hai ca dam dintr-una in alta... deci chiar nu stim cum sa procedam: Radu e super dependent de tati. acum ca zilele astea am lucrat mai mult, a stat mai mult cu tati. nu poate face doi pasi incolo, doi pasi incoace ca Raducu se pune pe urlat! Acum pe seara eram in curte si a venit un client sa isi ia masina de la noi din atelier. a trebuit sa-l ia si pe Radu cu el ca altfel era in stare sa se tranteasca pe jos! si eu am de lucru si chiar nu pot sta acum sa-l linistesc pe el. pai ce ne facem? de multe ori il ia tati cu masina cu el in oras pe unde are treburi de rezolvat ca la fel crize peste crize! ceva idei? sa-l lasam sa urle? sa nu-l mai bage in seama? mergem la psihologul de copii? efectiv nu stiu cum sa il facem sa inteleaga ca tati pleaca pentru scurt timp si revine! offff! Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!! |
la noi Andrei e super dependent de mami eu nu am voie sa mananc, sa ma duc la baie, nimic, de cand am ajuns acasa trebuie sa stau doar langa el....si cand plec, e jale !!!
ieri i-am zis ca mami pleaca la examen si cand se intoarce de afara nu mai sunt acasa, a zis bona ca a plans de pe drum, de cand i-a zis ca mami nu mai e acasa in fiecare dimineata plange, ca de ce pleaca mami la serviciu...dar eu cred ca o sa ii treaca la un moment dat, asa eram si eu cu tata cand eram mica
eu am fost pe la 7-8 ani plecata nu stiu unde, ca am vrut eu,si ca sa ma lase parintii sa plec, am promis ca nu imi mai e dor de tati si nu mai plang dupa tati, deci va dati seama cu cine seamana copilul meu
racusor2010 spune:
Rodi io, io
Ochidut bine ai revenit!! ce ma bucur ca ti-a placut concediul si ce rau imi pare ca nu am mers si noi, si Oana :(
deci asa e....e foarte cald si nu iti arde de plimbari....dar in masina era la fel de cald? ca acum cautam concediu si mergem in iulie, siiincer, eu m-as duce la noi la mare, ceilalti nu vor, si ma gandesc ca oricum nu am ce sa fac, unde sa ma plimb pe caldurile alea, ca mai bine stam linistiti si gata....uff...
tina_80 spune:
Neata!
Ochidut, Michelle, bine ai revenit! Sa va fie de bine vacanta!
Crispro, imi pare tare rau! Va pup si sper sa si revina repede Vladut!
Paula, drum bun si vacanta placuta!
Oana, ai sa vezi ce bine si frumos o sa fie la Bulgari.
Noi plecam Vineri la Bulgari, abia astept, am inceput bagajele de ieri
Puiutz, f bine ca R mananca rosii, eu in locul tau i as da de toate.
Citeam de R ca plange dupa tati, asa e Raducu cu mine, cand eu plec. Daca pleaca Cata de acasa si l ramane cu bona ii face papa.
Acum vreau sa fug la plaja pana la 10-11 cu o prietena, mi am facut bagajul de aseara si am sa ma furisez
Btzovi, ce mai faceti? Paulica ?
Ai intrat de ne ai urat si atat....
Racusor, tinem pumnii sa iei examenul
Baby
Sa aveti o zi placuta!
anca_vlad spune:
neata!
dau un frape, inghetata, ceai cu gheata!
Vlad a plecat in vacanta la bunici este pe drum spre Brasov, asa ca vom fi singuri acasa ! La serbare nu am mai ajuns din pacate pt ca a facut temperataura de la un rosu in gat si am cam luat medicamente!
Cris daca ai cum in seara asta sa ne vedem sa iti dau blanita si inca o data multumesc mult de ajutor!
sa aveti o zi faina!
anca_vlad spune:
FETELE CUNOASTETI PENTRU O RECOMANDARE UN MEDIC PEDIATRU BUN IN TARGU MURES!
Va multumesc mult anticipat!
paula_m spune:
Neata
Anca, o recomand din tot sufletul pe d-na dr Rusu Liliana, de la Nova Vita.
Inca sunt la munca, nu am facut bagaje deloc. Deseara plecam, sa doarma Raul pe masina. Sper sa o faca.
Rody, ce a primit Isa de ziua ei?
Cristina, cum e Vladut cu bubitele? Raul cand avea mancarimi, nu a dormit 2 nopti aproape deloc, in 48 de ore a dormit maxim 10 ore si alea f agitat.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Neata Anca, o recomand din tot sufletul pe D-na Rusu Liliana, de la Nova Vita. Inca sunt la munca, nu am facut bagaje deloc. Deseara plecam, sa doarma Raul pe masina. Sper sa o faca. Rody, ce a primit Isa de ziua ei? Cristina, cum e Vladut cu bubitele? Raul cand avea mancarimi, nu a dormit 2 nopti aproape deloc, in 48 de ore a dormit maxim 10 ore si alea f agitat. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit un anisor!!! MI 2 |
poti sa ma ajuti cu un nr de telefon ceva, e vorba despre o fetita de o luna jumatate care e internata la sibiu pe terapie intensiva si de 2s nu i-au dat de capat e micuta are 2700g si nu ia nici in greutate s-a presupus ca ar fi o pmneumonie dar s-a exclus si acest diagnostic!
Multumesc mult de ajutor!
Chiat si in Cluj ar fi de mare ajutor o recomandare!
paula_m spune:
Ba da Anca, dar numai dupa masa, ca il am scris acasa. Sau poti cauta pe net, Nova Vita si se face programare, dupa ora 12 se poate vb si cu dr, ca e la cabinet.
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2