** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (78)
Raspunsuri - Pagina 12
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui paula_m Ba da Anca, dar numai dupa masa, ca il am scris acasa. Sau poti cauta pe net, Nova Vita si se face programare, dupa ora 12 se poate vb si cu dr, ca e la cabinet. Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Am implinit un anisor!!! MI 2 |
Multumesc o sa incerc sa sun sa vb cu medicul direct!
carla_2008 spune:
uitati cum www.youtube.com/watch?v=_R11tc3S6PY" target="_blank">se distreaza picii
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui carla_2008 uitati cum www.youtube.com/watch?v=_R11tc3S6PY" target="_blank">se distreaza picii Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 |
cum mai sunteti?
adrianaBuc spune:
citat din mesajul lui carla_2008 uitati cum www.youtube.com/watch?v=_R11tc3S6PY" target="_blank">se distreaza picii Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 |
marfa! vreau si eu curte...
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
Victo spune:
Urez si eu din suflet, multi ani, cat mai frumosi dragilor nostri puiuti grabiti, Andrei, Radu si Isa. SA fiti fericiti si sanatosi, iar mamicilor le doresc multa rabdare in continuare.
crispro spune:
Salutare, fete!
Bubitele is tot mai urate si se extind. La 4 mergem la med de fam. V e in greva foamei ( poate si de la caldura). Mie mi-e un somn de mor!!!! Abi astept seara sa dorm! Acum is in oras cu un pic de treaba, am rugat-o pe soacra-mea sa stea cu v.
Sa-l ajutam pe Alex
puiutz_mic spune:
ati venit la mare?
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
puiutz_mic spune:
Crispro sa nu fie varicela... sau alta viroza eruptiva. Sanatate multa!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
carla_2008 spune:
Puiutz nu mai venim la mare. Poate in august ii duc pe pici.....ma rog...asa a fost sa fie...nasii si gasca acolo sunt de ieri....
Racusor,suntem in aceeasi situatie,sufar cand o vad pe Carla agitata in casa asta,la ai mei sau la socrii nu e asa. Ea este extrem de sensibila si simte tensiunea imediat,iar in casa exista tensiune.Nu reusesc sa vb cu el,nu comunica,nu inteleg nimic...sunt bulversata.
Va multumesc fete si aici si pe FB de sustinere si de faptul ca sunteti langa mine si sariti imediat cu un sfat,o vorba etc...