** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (78)
Raspunsuri - Pagina 13
ochidut spune:
Crispo, bine ca va duceti la medic, e cam ciudat sa se extinda asa si daca il si mananca tare....sa nu fie altceva
Carla, f fain se joaca piticii
pe mine ma doare tare capul....o fi si de la caldura asta
de Larisa Ioana 24.06.2010
anca_vlad spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 Puiutz nu mai venim la mare. Poate in august ii duc pe pici.....ma rog...asa a fost sa fie...nasii si gasca acolo sunt de ieri.... Racusor,suntem in aceeasi situatie,sufar cand o vad pe Carla agitata in casa asta,la ai mei sau la socrii nu e asa. Ea este extrem de sensibila si simte tensiunea imediat,iar in casa exista tensiune.Nu reusesc sa vb cu el,nu comunica,nu inteleg nimic...sunt bulversata. Va multumesc fete si aici si pe FB de sustinere si de faptul ca sunteti langa mine si sariti imediat cu un sfat,o vorba etc... Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 |
Alice_Elena spune:
Denisa,
Cristina, cum e vlad?
Ochidut, ori de la caldura ori de la AC ma doare si pe mine capul. La tine cred ca e durerea de revenire din concediu :)) am vazut pozele
Eu am fost ieri la doc. Mi-a facut si papanicolau si o ecorafie. S-au vindecat bine cicatricile, si e totul in regula p-acolo. A zis "mai mai ca imi vine sa te incurajez sa il faci si pe al treilea" :)))
Am convenit sa imi puna sterilet, dar nu mirena, cooper.
rodyka spune:
citat din mesajul lui paula_m Rody, ce a primit Isa de ziua ei? |
ieri a fost prima parte, urmeaza si duminica, cand le sarbatorim pe amandoua fetele cu multi copii. aniversare 2 ani
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui Alice_Elena Denisa, Cristina, cum e vlad? Ochidut, ori de la caldura ori de la AC ma doare si pe mine capul. La tine cred ca e durerea de revenire din concediu :)) am vazut pozele Eu am fost ieri la doc. Mi-a facut si papanicolau si o ecorafie. S-au vindecat bine cicatricile, si e totul in regula p-acolo. A zis "mai mai ca imi vine sa te incurajez sa il faci si pe al treilea" :))) Am convenit sa imi puna sterilet, dar nu mirena, cooper. Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
daca ai putea orice altceva decat sterilet cred ca ar fi mai bine!
laurika1982 spune:
citat din mesajul lui carla_2008 uitati cum www.youtube.com/watch?v=_R11tc3S6PY" target="_blank">se distreaza picii Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 |
Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 17+
laurika1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anca_vlad
Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003) |
Densa,capu sus!!
laurika1982 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
ieri a fost prima parte, urmeaza si duminica, cand le sarbatorim pe amandoua fetele cu multi copii. aniversare 2 ani Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010) Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
ooana spune:
vai am o perioada horror la munca, ieri abia am reusit sa plec la 18.30 acasa desi daca ear sa termin ce aveam de facut ar fi trebuit sa stau pana la miezul noptii
sa-i spun si eu ISEI LMA si aici
vrem sa vedem poze!
citat din mesajul lui tina_80 Oana, ai sa vezi ce bine si frumos o sa fie la Bulgari. Noi plecam Vineri la Bulgari, abia astept, am inceput bagajele de ieri |
am anulat rezervarile de la bulgari
ca tare m-au mai enervat/dezamagit
am avut rezervare la cel mai bun hotel din Nisipurile de aur - all inclusiv...ca apoi sa aflu ca parcarea e 10 euro/zi si sezlongurile la fel 10 euro/zi ...pai mai puneam 300 euro si mergeam la Turci in conditii mult mai bune, offff
m-am uitat la pozele Oanei, ce concediu frumos am ratat
asa ca mergem la Phoenicia in Mamaia, am mai multi colegi care au fost si s-au intors multumiti de acolo
Racusor, poate ne intalnim acolo pana la urma, cine stie...
1an + 08.07.2010
Cand tii un copil de mana, tii inima unei mame in palme.
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip