** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (78)
Raspunsuri - Pagina 14
ooana spune:
Rody am vazut pozele
1an + 08.07.2010
Cand tii un copil de mana, tii inima unei mame in palme.
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ciristina_serban spune:
Salutare fete
Noi iarasi am lipsit cateva zile. Am zile bune de cand n-am deschis laptopul.
Si pentru ca am lipsit la aniversarea scumpilor delfinasilor Radu si Isa, le uram un pic cu intarziere LA MULTI ANI sanatosi si le transmitem numai ganduri bune... Sa aveti o viata frumoasa!!!
Carla, ce scumpi sunt la piscinutza puiutii . Se distreaza pe cinste! Iar pentru tine am o imbratisare si o .
Cris, sanatate lui Vladut. Sa ne dai de stire ce a zis medicul. Pup
Puiutz, nu am citit inca din urma (poate reusesc totusi), aveti vesti bune de la Iasi? Raducu e mai bine? Pupici!
Oana, imi pare rau ca ati avut neplaceri si cu vacanta planificata la Bulgari. Sper sa reusiti totusi sa aveti o vacanta frumoasa, oriunde va fi ea.
Gravidutele, voi ce faceti? Sunteti bine??? Ceva noutati?
Despre noi ce sa va mai zic... Am fost ocupati sapt trecuta cu serbarea de la scoala. Avem un absolvent de clasa I. Poate reusesc sa pun cateva poze... Riana e bine, se bucura maxim de timpul petrecut cu Razvan pe acasa.
Va las, vreau sa vad pozici de la aniversarea Isei si poate rusesc sa mai citesc si din urma.
puiutz_mic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby78 Puiutz cum e kk lui Raducu? Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor 31+ Mara Andreea |
poate o sa razi, dar a facut chiar bine, un kk normal, doar ca f. mic, cat o ... sarmaluta medie
poate isi face efectul tratamentul cu Nexium
ce sa zic, dupa 2 zile de papat rosii (nu mult, dar in total cred ca a mancat o rosie maedie de marime) nu-mi vine sa cred! azi i-am dat si putina ceapa verde in salata de rosii. acum in schimb daca vede rosiile nu mai vrea altceva decat rosii . ii facusem o omleta cu cascaval + salata. cu greu l-am pacalit sa pape si omleta
poate ne mobilizam in week-end sa ne vedem cu Paula, Ainotna, poate vine si Alice.
Denisa imi pare tare rau ca nu s-a rezolvat situatia la voi . Daca nu se poate discuta cu el, poate daca incerci in scris ar avea rabdare si interes sa citeasca. asa faceam eu in copilarie cand ma certam cu mama... ii scriam o scrisoare cu tot ce aveam pe suflet, uneori obtineam ce vroiam.
Imi pare rau mai ales ca ii afecteaza si pe copii, offf...eu pur si simplu nu pot sa inteleg cum de nu i se inmoaie inima cand ii vede...macar de dragul lor sa se aseze si sa vorbiti. multe imbratisari si va asteptam macar in august la mare!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
puiutz_mic spune:
Krys ! da, e mai bine Raducu! Ii dau Nexium 1 pliculet/zi. Medicul a zis ca are staza gastrica si duodenala. Ar trebui sa-i mai dau si Kreon (supliment cu enzime) si Debridat. Dar parca nu l-as mai incarca cu atatea medicamente... Kreonul i l-as da, dar trebuie pus intr-o lingura de mancare, iar el nu mananca absolut deloc cu lingurita...mai vedem...
Felicitari pentru micul absolvent!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
paula_m spune:
Am terminat bagajele...multe, multe...nu stiu cum naiba am reusit sa pun atatea, dar nu le mai scot nici moarta...
Elena, Anca, deci cu voi sigur ma intalnesc sigur...alte mamici din C-ta? Ne auzim la telef, da?
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
MI 2
crissteo spune:
Crispro, cum sunteti, ce e? Si pe mine ma doare capu de-mi plezneste, parca nici n-as mai iesi cu copiii. Am iesit in fiecare zi si dimineata si seara si unde dormim prost de la caldura, nu ma mai simt in stare, m-a cam ajuns oboseala.
Am facut papa bun, sa zic, sa nu zic, avem atatea gravidute ca nu ma risc. . Am mai revenit la seminte si fulgi, ca parca prea mancam numa carne si lactate. Azi le-am facut suc de rosii ca nu vor nici legume, nici fructe asa in starea lor, asa ca le-am bagat la blender, le-am dat cu paiul, au baut de au rupt. Asta e, daca nu merg intregi, macar suc.
Le-am pus muzica, mi-am mai facut un ness ca mai am pana ma culc. Si mai vreau sa tricotez si cate ceva, modele noi si nu ma lasa nimeni.
Denisa, stiu ca-i un moment de mareee dificultate pentru tine, eu zic ca daca nu poti vorbi cu el- si asta zic eu ca-i cel mai rau-, poate cu un psiholog, cineva sa te ajute pe tine sa te lamuresti cum sta situatia si ce vrei/poti sa faci. Situatia asta nu face decat sa te macine pe tine si sa-i afecteze pe copii. Of, cand e iubire numai de o parte sau unu din ei rataceste tare greu e. Of, dar asta stii si tu.
Pup cu drag, sa ai o inspiratie divina si un gand clar care sa va foloseasca tuturor. Oricum la cat de tanara, frumoasa, desteapta si determinata te vad eu, numai bine o sa ai. Poate iti ai ceva timp sa te scuturi dar si cand o sa faci, o sa te miri si tu de tine cat de bine iti poate fi.
crispro spune:
Am venit si noi de la dr, cica e alergie la antibiotic. Bubitele sunt peste tot, si pe fund, brate, piept- langa subrat arata rau, ca niste cosuri mici, cu cap. Pe picioare peste tot. In gat e la fel de rosu, deci nu ne-au ajutat cele 2 zile de trat( desi azi trebuia sa ii dau ultima doza). Suntem iar cu zinnat si ceva picaturi orale pt alergia de pe corp... Si inca face febra! Si ii curg mucii! Si e cald. Azi noapte va ziceam ca a dormit 5 ore atat. Azi la amiaza 10 min... La 8 il culc, clar. Nu a mancat mai nimic, din cauza de rosu in gat, caldura sau bubite, sau toate la un loc...
Sa-l ajutam pe Alex
crissteo spune:
Crispro si Albert a facut anul trecut pe vremea asta alergie la antibiotic. Poti sa-i mai dai extract de coacaz negru- a antialergic si-l ajuta si la imunitate. Si daca nu papa, nu vrea sucuri de fructe/legume? Poate reuseste sa doarma si el si tu, sa va fie mai usor.
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutz_mic poate o sa razi, dar a facut chiar bine, un kk normal, doar ca f. mic, cat o ... sarmaluta medie poate isi face efectul tratamentul cu Nexium ce sa zic, dupa 2 zile de papat rosii (nu mult, dar in total cred ca a mancat o rosie maedie de marime) nu-mi vine sa cred! azi i-am dat si putina ceapa verde in salata de rosii. acum in schimb daca vede rosiile nu mai vrea altceva decat rosii . ii facusem o omleta cu cascaval + salata. cu greu l-am pacalit sa pape si omleta poate ne mobilizam in week-end sa ne vedem cu Paula, Ainotna, poate vine si Alice. Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!! |
Ma bucur din suflet sa aud asta. Inseamna ca tratamentul este bun si chiar a meritat sa mergi la acel doctor ...Pacatele lui sunt iertate avand in vedere kk lui Raducu
Sa ma anunti si pe mine daca se stabileste ceva intalnire ca vrem sa venim
Paula prezent si eu la intalnire Drum bun
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
31+ Mara Andreea