** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (78)
Raspunsuri - Pagina 15
puiutz_mic spune:
Paula, da, ne auzim la telefon! Si o sun eu pe Baby, ca si ea vrea sa vina! Nu stiu Rubia daca e in oras. Ne auzim pe vineri, ok?
Cu bagajele...si la noi e la fel cand plecam la ai mei (ca in alta parte nu am avut ocazia de cand il avem pe Raducu ). Luam toata casa parca...dar eu sunt pe principiul ca decat sa-mi lipseasca ceva, mai bine sa-mi prisoseasca (numai sa fie loc in masina, fireste).
Voi tot cu masina veniti? Ma gandesc cam cu groaza la ce drum lung aveti. Cand ne-am intors de la Barlad ultima data am plecat f. tarziu, Radu dormise inainte de plecare, asa ca a stat treaz tot drumul. Nu mai vrea sa stea in scaunul lui, asa ca m-a calarit pe mine pe bancheta de m-a zapacit. As fi preferat sa conduc decat sa stau cu el in spate. "Noroc" ca nu am permis... inca. Sper sa imi fac curaj cat de curand.
Ooana, Racusor voi cand veniti la Mamaia?
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
adrianaBuc spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
ieri a fost prima parte, urmeaza si duminica, cand le sarbatorim pe amandoua fetele cu multi copii. aniversare 2 ani Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010) Maria, printesita mamei (26 iunie 2001) |
nu pot sa nu ma minunez cat de frumoasa e Isa! Si mami... ce supla e! Imi place tortul. Tu l-ai executat?
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
adrianaBuc spune:
alice, deci esti ca noua.
oana, dar ce ghinion ai cu concediu! O fi un semn ca tre sa iti iei concediu mai spre toamna.
crispro, of mai mami. Imi pare rau ca sunteti cu probleme.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012
puiutz_mic spune:
Baby sa zicem ca ii iertam pacatele doctorului
Nici nu vreau sa ma bucur prea repede...Asa a reactionat si la tratamentul homeopat, dar nu a fost de durata rezultatul. Poate acum o sa fie bine pe termen lung.
Azi a papat chiar si ciorbita de legume (cu multe rosii in ea, desigur ).
Cred ca recupereaza saracul...ar manca numai mar (crud), rosii...deocamdata atat i-am dat din vechile "interzise" (si ceapa verde azi). Mai astept cateva zile si mai incerc cu altceva...poate cirese Nu stiu care fructe ar fi mai potrivite, adica sa nu le aleg pe cele mai laxative...
12.08.2010
ciristina_serban spune:
Citat: |
citat din mesajul lui puiutz_mic Krys ! da, e mai bine Raducu! Ii dau Nexium 1 pliculet/zi. Medicul a zis ca are staza gastrica si duodenala. Ar trebui sa-i mai dau si Kreon (supliment cu enzime) si Debridat. Dar parca nu l-as mai incarca cu atatea medicamente... Kreonul i l-as da, dar trebuie pus intr-o lingura de mancare, iar el nu mananca absolut deloc cu lingurita...mai vedem... Felicitari pentru micul absolvent! Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010 Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!! |
Si noi suntem pe tratament cu Kreon. Timp de 3 luni trebuie sa le luam. Riana s-a invatat cu ele. Le ia oricum, oricand fara mofturi. A devenit ritual la noi. Ma bucur sa aud ca are scaunul normal Raducu acum. S-o tineti tot asa!!! Va pupam!
ciristina_serban spune:
Cris, putere mami si rabdare. Sa treceti usor peste probleme, iar Vladut sa se puna pe picioare dragul de el. Sanatate multa!!!
Rody, v-am vazut pozele de la aniversare. Isa e o dulceata. Voi ma innebuniti cu carliontii! Si ce de cadouri!!! Cred ca a constientizat altfel aniversarea asta. Abia astep sa vina si a noastra sa o vad cum se bucura la cadouri.
Paula, drum bun si intalnire placuta cu fetele de la Constanta. Sa faceti pozeee.
Si apropos de o intalneala.. fetele din Cluj va organizati? Venim si noi daca va gasiti. Suntem pe meleaguri ardelene. Pup!
rubia spune:
Prezent!
Maine plec la tara sa-mi recuperez familionul ca si sotul a ajunge maine acolo (a fost plecat) si ne intoarcem vineri asa ca de vineri seara suntem disponibili pt intalnire
Asta ca sa incep cu ce e mai recent
Puiutz eu cred ca de data asta totul va fi bine cu Raducu
Oana "curat ghinion", sper ca va fi bine aici la noi.See ya!
Rody ma duc acum sa vad pozele
Tina distractie placuta in concediu
Paula deci sa stiti ca vin si eu numai sa spuneti cand...
Eu desi am fost singura nu prea am avut timp de relaxare (decat duminca am iesit) in rest am rezolvat treburi pe care daca as fi avut-o pe fii-mea cu mine cred ca mi-ar fi luat 2 sapt sa le termin.
Fetele din Bucuresti cum rezistati mai,am fosat ieri dimineata in Bucuresti si la ora 9 erau 33 de grade...imi venea sa ma impusc...
Haideti sa va zic una tare:cand ma duceam inspre Bucuresti m-a prins radarul cu o "oarecare" viteza ,am zis politistului sa-mi dea amenda desi el tot lungea discutia.Am luat PV si am plecat ,cand sa ma duc sa platesc amenda nu-mi primeste nici la posta,nici la spit banii ca PV are corecturo sa ma duc la politie ,la politie imi zice un politist ca doar cel care a scris pv are dreptul de a semna si stamppila unde e corectura si ori ma duc la sectia "autostrazi"ori fac contestatie la judecatorie.Ajung la judeactorie acolo imi zice ca le trebuie refuzul scris al postei /spit ca sa poata sa aiba o dovada ca am vrut sa platesc.Ma intorc la spit unde doamnele de acolo isi pun mainile in cap, si ma trimit din nou la politie,acolo am rugat efectiv un poliotist sa sune si sa verifice si mi-a pus dl stampila fara nici o verificare du[pa ce i-am zis ca ultimele 5 ore m-am tot invartit intre institutii de stat...offf si toate astea pt o corectura(unde trebuia trecuta suma de plata in 48 de ore era trecuta suma intreaga-si nu la jumatateapoi taiata si scris peste).Asa ca pe viitor o sa verific PV (sper sa nu fie prea curand)sa nu mai vreau sa trec prin asa ceva iar...
pupici ...nu mai stiu ce vroiam sa zic si cui...revin(daca imi amintesc.
puiutz_mic spune:
Krys Riana cum mai e cu alergia la lactate? Mai face kk moale? Si in afara de Kreon i-a mai dat si alt medicament?
Rubia nu am nr. tau de telefon, dar iti las mesaj aici pe forum cu ziua, ora si locul unde ne vedem! Sau da-mi PM cu nr. tau de telefon. Prin ce aventura ai trecut in Bucuresti!
12.08.2010
puiutz_mic spune:
Ainotna te sun pe vineri, dupa ce vb. cu Paula - probabil ca va ramane sa ne vedem sambata sau duminica.
Crispro cum se mai simte Vladut? Macar i-a scazut febra? Bubitele i-au mai trecut? Ma gandesc la voi! Sper sa doarma si sa dormi mai bine in noaptea asta!
12.08.2010
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ciristina_serban Rody, v-am vazut pozele de la aniversare. Isa e o dulceata. Voi ma innebuniti cu carliontii! Si ce de cadouri!!! Cred ca a constientizat altfel aniversarea asta. Abia astep sa vina si a noastra sa o vad cum se bucura la cadouri. |
da, n-am apucat sa va povestesc... s-a bucurat de fiecare cadou, desi nu vroia sa rupa ea hartiile in care erau impachetate . cand au venit nasii tot striga la ei "Daia, Doia!! Daia, Doia!!" adica Daia (Maria) i-a dat masuta si scaunelul cu Dora . le-a luat pe fiecare, le-a invartit pe toate partile, a pupat pe toata lumea. doar la final erau prea multe si vorbeau toti deodata ca nu stia ce sa mai faca
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)