** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (78)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Buna dimineata!!!! Dau multe, multe cafelute....Noi saptamana asta am inceput antrenamentul de trezire de dimineata sa ne pregatim pentru cresa de luni...E tare greu...si pentru Tudor dar si pentru mine
Daca ieri cu greu am reusit sa il trezesc la 8.30 in conditiile in care am deschis usa de la balcon, am deschis televizorul la desene...am dat cu mopul prin camera.......si cu greu s-a hotarat sa se trezeasca......azi a fost ok si s-a trezit la 7.45....Deci, el e pe drumul cel bun... Eu ma simt impuscata ca nu m-am mai trezit la ore de acest gen...de cand eram la scoala
Asta este.....sper ca ne vom acomoda amandoi si va fi bine

Puiutz am eu numarul lui Rubia

Rubiatare rau e cand ajungi la mana functionarilor zelosi Bine ca s-a terminat cu bine

Cristina cum este Vladut?...Chiar ma gandeam ca la voi in loc sa va linistiti mai rau se agita treburile si Vladut e tare sensibil....Ai incercat sa ii dai ceva pentru imunitate?

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
31+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Saddie voi cum mai sunteti cu trezitul? Tot asa greu va este sau s-a adaptat si Medeea la noul program? Seara tot la 19 se culca?
Tu cum esti cu serviciul?

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
31+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Ioiii Larisa aproape tot concediul ne-a dat trezirea la 7, dar nu m-am suparat ca mergeam si luam micul dejun la un restaurnat pe plaja si apoi eram primii, mai prindea si ea ceva aerosoli.

Dar azi s-a trezit la 6.30, eu nici nu m-am putut da jos din pat desi tot striga mama, mama. S-a dus P la ea si a aadus-o la noi in pat, unde s-a mai zvarcolit vreo 45 de minute, nici vorba de somn, doar noi am mai motait, in timp ce ea ne dadea picioare .....

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Vaiii dorm cu capul pe birou, nu mai pot. Azi-noapte pana pe la trei Medeea s-a trezit din ora in ora. Cred ca de caldura, ca tot cerea apa. Pana la urma al lasat-o numai in pampers si cu geamul larg deschis si s-a potolit pana dimineata. Eu sunt zombi

Baby e ceva mai bine cu dormitul, ieri, alaltaieri s-a culcat pe la 8:30. Dimineata e ok ca da trezirea pe la 7 si ne incadram numai bine ca timp. In schimb inca mai lucram la programul de seara. Nu mai reusim sa iesim afara deloc, ca fie nu vrea sa se imbrace, fie nu vrea decat in brate, etc. Cred ca sunt tot felul de refulari de la cresa dar zic eu ca mergem spre bine.

Mergi la inceput

La ce piscina exterioara pot merge cu copilul in Bucuresti? Sa aiba si piscina mica pt copii, sa nu fie f aglomerta si poate are si leagane pe langa. Nu o sa va vina sa credeti, dar eu nu am mers niciodata la piscina exterioara vara in Bucuresti

Mergi la inceput

revin cu cea mai iportanta precizare - sa fie f curat...sa am incredere...ca de asta nu am mers niciodata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Buna ziua, mamici!

Eu ieri am avut zi libera si am alergat sa rezolv una, alta prin oras. Da Rubia, e foarte cald in Bucuresti. Mi-am ars degetul mic de portiera masinii, in asa hal s-a incins.
Ce patanie cu amenda.

Michelle, Baby, multumesc fetelor ca m-ati lamurit cu indemnizatie de CIC. DEci, aveam eu info eronate...

Crispro, cum mai sunteti? Pupam pe Vladutu', sa-i treaca repede, mititelul de el, cum sufera.

Gabriela, multa sanatate si voua. Poate totusi fentati operatia. Slava Domnului, noi nu avem nici o otita pana acum, Dar mi-e groaza de la toamna. De cand a venit caldura, SN e mult mai ok. Nici mucisori nu mai face. (imi musc limba sa n-o deochi).

Puiut, ma bucur tare mult ca-i merge bine lui Raducu.

Rodyka, mi-am clatit si eu ochii cu petrecerea voastra. Ce de cadouri (idei pt noi).

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Ochidut, eu am fost o singura data mai demult la www.waterpark.ro/#" target="_blank">Aquapark. Nu mi-a placut, era foarte aglomerat, lipsa de verdeata, curatenie nu era luna, dar nici mizerie...
In afara de strandurile de cartier, altele nu cunosc. Daca gasesti ceva interesant, sa ne spui si noua.

Oana, cand mergeti la Phoenicia? Noi o sa fim in w/e-ul 13-15 iulie acolo.
La bulgari si noi avem o retinere de a merge. Am auzit pareri pro si contra de la prieteni si cunoscuti... si am ajuns la concluzia ca mai bine litoralul nostru.

Mergi la inceput

Anca, te sun diseara. Am ceva de rezolvat dupa serviciu. Daca termin devreme, te sun.

Mergi la inceput

Saddie, ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun.

SN n-are un program fix. Sunt zile cand se trezeste pe la 7, dar si zile cand se trezeste pe la 9-9.30. Ora de culcare a ajuns la 11, adica 23. Din cauza caldurii, iesim doar seara, dupa cina, de la 8 la 9.30-10. La pranz doarme de la 2-3 la 5-6. Ii pastrez programul asa, ca o sa fie numai bun in concediu. Am vazut pe accuweather ca ne asteapta 37-38 grade in Antalya.

Mergi la inceput