** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (78)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Crissy, ce surpriza ii pregatesti lui Bea?

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Ochidut, voi v-ati luat colacel de-acasa?
Ma mai gandesc daca sa iau sau nu un set de jucarii pt nisip???

Si mai vroiam sa te intreb, de unde ai luat sandalutele acelea sport pt Larisa? Eu in magazinele de copii n-am vazut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Help!!!

Fetelor, plec in vacanta maine dimineata, nu mai iau interfonul cu noi dar vreau sa descarc acea aplicatie"interfone baby" sau cum ii spune pt infone.
Merci mult!
Pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Salut, mamici!

V s-a trezit la 5:50. De tot. Deja ma gandeam ce sa facem la 6 dimineata, cu ce ne jucam... si de atunci e tot treaz. Dar acul il culc.e tot la greva foamei, cam 2 linguri de mancare la fiecare masa.

De bubite e plin plin, urate... Sper sa treaca odata . Si sper sa fie alergie la acel antibiotic, ca lumea zice ca arata a rubeola/rujeola. Iar caldura/transpiratia mai rau le face sa arate.

No, am fost ieri la gradi sa iau lucrurile lui v, m-a tot trombonit doamna sa il dau din iulie, ca il pune in grupa mai mica( de la 1 la 2 ani), ca acolo mai angajeaza o femeie, etc. I-am zis ca decizia mea e deja luata. I-am spus tot ce nu mi-a placut, nu ca un repros, ci mai degraba ca un feedback, si poate ia in considerare pe viitor. No, raspundea tot pe langa subiect, tot incerca sa imi explice ca nu e chiar asa. De fetita ce plange mult a zis ca mama stie, dar ca acum fetita nici nu urla asa rau, ca plangea mai mult acum cateva luni cznd a inceput gradi. In fine, am discutat un ceas jumate, sper eu cu ceva folos.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Tina, se cheama BABY MONITOR, dai search in appstore si o gasesti - iconul ei e un monitor alb pe un fond bleu si costa parca vreo 2 euro si ceva. vezi ca pusese Oana un link pe FB in grup, la un topic de mai demult.nu stiu de ce nu pot gasi acum

Criss, sandalele sunt de la nike, dar luate de prin alte parti. la noi nici eu nu am gasit. sunt f faine, i-as lua oricand si pt la anul, sunt usoare, comode, merge bine cu ele si ii plac si ei mult. poate aduce Andreea crocsi si ei de la ea. eu pt la anul daca mai aduce la ea apelez.
da, noi i-am luat colacul de aici. galetusa am luat de acolo, dar daca mergeam la noi, adica cu masina, o luam pe aia de acasa. neaparat sa aiba strecuratoare, am vazut ca sunt de mare efect la toti.

Crispo, sanatate, ce va mai chinuiti

Rubia, eu cred ca inebuneam cu asa umblatura dupa o tampenie de amneda. ce idioti

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Crispro, offf, bietul Vladut! Cum mai suporta pe caldura asta? Daca zici ca sunt bubite, parca as zice si eu ca nu e alergie . La alergie de obicei apar pete rosii sau niste blande uriase ca piscatura de paianjen. Eu am avut tot felul de alergii in copilarie si de asta zic...
Si Raducu a avut o alergie chair in prima saptamana de viata si erau pete rosii , care s-au marit pana s-au unit. Dar nu bube.

Macar daca e rubeola/rujeola scapa de o problema ca sa zic asa, ar fi singura parte pozitiva in toata suferinta

Orice ar fi, insanatosire grabnica! Daca are una din bolile copilariei nu cred ca e indicat antibioticul, ii scade imunitatea si boala se prelungeste. Nu poti merge la un alt pediatru?

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Sunt suparata ca ni s-a defectat aparatul foto . Totusi pe filmare merge bine, dar la poze ... le face f. luminoase si in dungi verticale albe...ce poate sa aiba? in meniu ne-am uitat, am mai modificat pe acolo cate ceva dar tot urate le face.

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Anca, te sun diseara. Am ceva de rezolvat dupa serviciu. Daca termin devreme, te sun.

ok astept semnalul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

noi avem aproape 2 saptamani de cand Matei se trezeste la 6.30 il luam cu noi in pat...fuge inapoi in camera si aduce carti sa ii citim povesti
si eu nici ochii nu ii pot tine deschisi

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010
[Oana, cand mergeti la Phoenicia? Noi o sa fim in w/e-ul 13-15 iulie acolo.
La bulgari si noi avem o retinere de a merge. Am auzit pareri pro si contra de la prieteni si cunoscuti... si am ajuns la concluzia ca mai bine litoralul nostru.

noi o sa fim la mare intre 30.06-7.07
in Antalya unde mergeti?

Citat:
citat din mesajul lui crispro
De bubite e plin plin, urate... Sper sa treaca odata . Si sper sa fie alergie la acel antibiotic, ca lumea zice ca arata a rubeola/rujeola. Iar caldura/transpiratia mai rau le face sa arate.
Sa-l ajutam pe Alex

cum arata bubitele? sunt cu lichid?

1an + 08.07.2010

Cand tii un copil de mana, tii inima unei mame in palme.

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Ochidut, merci de ponturi.

Oana, noi in perioada aia o sa fim la Delphin.

Puiut, incearca pe net, pe forumuri de fotografi. Poate te ajuta cineva.

Mergi la inceput