** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (78)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

ce bine ca Rebeca are program vara de la 6,30 -7 inca de cand era bebelus! La noi nu va fi problema cu gradi.

ochidut, nici eu nu am fost la piscina exterioara in Bucuresti.

tina, nu cunosc, nu te pot ajuta. Vancanta placuta!

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si Natalia Ioana - 06.02.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Buna fete
Azi ne-am plimbat la greu prin parc. De cand sunt amandoi copii acasa nu prea e chip sa stam in casa, ca iese mare galagie, si incerc sa evit. Ne-am intors super obositi si ametiti de caldura, am papat si m-am culcat si eu cu ei...

Puiutz, noi din cauza alegiei avem restrictive la lapte pentru cel putin 3 luni, dupa care refacem analiza. Numai ca acum sotul, daca tot suntem in Cluj, vrea sa cautam un medic sa mai cerem o parere. Noi avem tratament cu Kreon si Baby Jaro.. Daca dau medicametul e oke cu kk, face normal, nu prea tare.

Rody, cred ca era o adevarata placere sa o priviti pe Isa cum se bucura. Off..abia astept aniversarea. Voi ma credeti fete ca pana de curand nu am realizat ce copii mari avem, cat de independent au devenit… In ochii mei tot mica era..Acu m-am trezit.. .

Cris, off ce mila imi e de V, ce chin pe el cu bubute pe piele pe caldurile astea. Sper sa scapati repede de ele. Pup.

Tina, vacanta placuta!

Off, si Riana mea e destul de matinala. Eu as vrea sa doarma mai mult, dar nu-I chip. Acum insa, ca a venit vara, nu-I rau totusi… abia iesim mai pe racoare la plimbarica.

hai va pup, ca mi-a expirat timpul (se mataie R)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Dar nu mai zice nimeni nimic? ce e cu voi, v-a ametit caldura?

noi ieri seara nu am mai iesit. azi am fost putin pe seara in parc, mi s-a parut groaznic, am transpirat ca un porc, se lipeau toate gazele de mine...Nu prea pute iesi dupa 8, ca la 9 ei ii e somn, acum doarme deja si nici eu nu vreau sa ii duc ora de somn mai tarziu.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ce linisteeee

nu am apucat sa va spun, Florin al meu cred ca in fiecare an de ziua Isei face/zice cate o chestie de neuitat. se uita la torturi si-mi explica la telefon ce desene au pe ele. cum pe Dora nu o cunoaste bine (ii place mult Isei) imi spunea ca sunt cu o papusa blonda (probabil Barbie), cu Mickey (pe asta il stie si el), cu masini si... cu o bucata de cascaval cu maini si picioare . ala era Bob esponja (sponge)

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Dar nu mai zice nimeni nimic? ce e cu voi, v-a ametit caldura?

noi ieri seara nu am mai iesit. azi am fost putin pe seara in parc, mi s-a parut groaznic, am transpirat ca un porc, se lipeau toate gazele de mine...Nu prea pute iesi dupa 8, ca la 9 ei ii e somn, acum doarme deja si nici eu nu vreau sa ii duc ora de somn mai tarziu.

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

Azi la Constanta a fost groaznic de cald...La ora 13 erau 37 de grade....
Si noi am iesit in seara asta pe afara si la ora 22 erau 28 de grade...

La voi se explica de ce este asa matinala...daca ora de culcare este 21 ...e normal ca la ora 7 sa fie fresh

Maine merg sa vad cresa (eu o stiu cu ochii inchisi...dar vreau sa o vada si sotul meu)...Eram in dubii daca sa il iau si pe Tudor sau nu....dar m-am hotarat sa nu il iau....Ramane luni prima zi...Ce emotii am

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
31+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Crissy, ce surpriza ii pregatesti lui Bea?

de Solnushka Natali - 13.07.2010

nimic, cu caldurile astea nu am nici chef, nici ajutor si nici nu ar intelege mare lucru. Maine facem un gratar in familie si cativa prieteni apropiati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Aseara la culcare aveam 30 de grade in camera, dar deja transpir instant, nu s-a racorit decat la 29 de grade in noaptea asta si am dormit cu toate geamurile si usile deschise!
Of ce rau imi pare ca nu am AC

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">33+ cu
AMR 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Crissy, ce surpriza ii pregatesti lui Bea?

nimic, cu caldurile astea nu am nici chef, nici ajutor si nici nu ar intelege mare lucru. Maine facem un gratar in familie si cativa prieteni apropiati.

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Mergi la inceput

Buna dimineata, mamici!

O sau mai bine o limonada rece cu menta, sau o oranjada!

Michelle, mai ai mai putin de doua saptamani pana la DPN.

Si la noi a mers AC aproape toata noaptea. Noi il avem in sufragerie si tinem deschise usile de la dormitoare. Spre dimineata a trebuit sa ma invelesc ca mi s-a facut frig.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

ce linisteeee

nu am apucat sa va spun, Florin al meu cred ca in fiecare an de ziua Isei face/zice cate o chestie de neuitat. se uita la torturi si-mi explica la telefon ce desene au pe ele. cum pe Dora nu o cunoaste bine (ii place mult Isei) imi spunea ca sunt cu o papusa blonda (probabil Barbie), cu Mickey (pe asta il stie si el), cu masini si... cu o bucata de cascaval cu maini si picioare . ala era Bob esponja (sponge)

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Si eu as fi spus ca e o bucata de cascaval .

Mergi la inceput