** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (78)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Asa putin mai are Michelle????? Nu-mi vine sa cred....

Baby, dar ea dintotdeauna se culca la 21, ba pana acum cateva luni si la 20.30. dintotdeauana a avut perioade in care alterna, o saptamana se trezea la 8, una la la 7.30 apoi iar la 8 si apoi baga o saptamana camicaze cu trezitul la 7, dar asta era destul de rar.

Dar azi s-a trezit la 6.10, nu imi venea sa cred..a stat cu noi in pat pana la 7 si ceva si apoi si-a luat iphone-ul de la capul nostru si si-a dat drumul la filmari, era una cu muzica tare si cum isi pusese tel la capul meu, mi-a sarit capul de perna cand i-a dat drumul...Apoi s-a jucat cu taica-su in pat f frumos, s-au alintat, iubit, gadilat, taica-su i-a scos body-ul de pe ea si L il punea la nas, P se facea ca miroase urat, se stramba si ea radea de mama focului.

Si azi s-a intamplat o minune:era in fundul gol prin casa, deodata a strans picioarele, s-a strambat si mi-a zis "mama pisu". Am intrebat-o daca face, a zis da, am dus-o la olita si a facut un ditamai pisulica. Sa ma fi vazut ce incantata eram, am tot laudat-o

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Cred ca am vorbit prostii!!!!
M-am uitat aiurea, mai are pana in august Michelle, am crezut ca e 5 iulie.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

ce bine ca e vineri!!!
mai am 3 zile la munca si apoi finally : vacanta!!!

Ochidut BRAVO pt Larisa! o sa scapati rapid de pampers!

noi avem noroc de un apartament racoros vara si calduros iarna
ca sa va dati seama eu seara am maxim 25 de grade in camera lui Matei...iar afara sunt peste 30
iarna e cald...cu o singura problema, nu sta nimeni in apartamentul de dedesubt si podeaua e mai rece poate se muta in toamna totusi cineva...

ce planuri aveti pentru weekend?

1an + 08.07.2010

Cand tii un copil de mana, tii inima unei mame in palme.

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Bravo, Larisa!

SN se cere doar pt treaba mare. eu ii tot spun sa-mi zica si cand vrea sa faca pipi, ea spune ca da, o sa-mi zica, eu tot astept...

Si noi ne dragalim dimineata in pat, pana se face o ora mai rezonabila de ridicat din pat.

Si SN imparte lucrurile si persoanele in mari si mici. Cand e vorba de persoana ei, e mica sau mare in functie de situatie: cand vrea in brate zice ca-i mica, cand vrea sa stea la masa pe scaun normal zice ca-i mare, etc....

Mergi la inceput

Oana, ca tot ai pomenit de w/e, eu o sa fac bagaje. Sa vedem ce ne mai lipseste, ce mai trebuie cumparat. Eu o sa lucrez pana miercuri inclusiv, iar seara avem avion.

Ochidut, de curioazitate am dat o cautare pentru piscine exterioare Bucuresti si am gasit la www.bambooclub.ro/main.swf" target="_blank">Bamboo (aici in w/e n-ai voie cu copii), www.daimonclub.ro/wellness-club/natatie.html" target="_blank">Daimond sport club ( in tineretului si copiii sub cinci ani au intrare gratuita) si www.pescariusports.ro/servicii/aqua-by-pescariu/" target="_blank">aici (foarte scump).

Mergi la inceput

Mai e Atlantis Club & Spa prin Pipera si Blue Ciel in Floreasca...cam astea le-am gasit.

Tina, vacanta placuta!

Crispro, cum mai este Vladut? Sper ca mai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

ziua buna!

cum va descurcati cu caldura!?

eu azi a trebuit sa ma imbrac office office si simteam ca mor de cald!

racoare, racoarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

beyyyy m-ati facut sa "lesin"
la Pescariu ABONAMENT 1 LUNA - 950 RON
da-o-ncolo de treaba! ca e doar abonament la strand...asa mai pe romaneste zis!

1an + 08.07.2010

Cand tii un copil de mana, tii inima unei mame in palme.

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

eu m-am lamurit cu abonamentele, o sa cumpar cupoane cu reduceri de pe net!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Cred ca am vorbit prostii!!!!
M-am uitat aiurea, mai are pana in august Michelle, am crezut ca e 5 iulie.

Baby, e mai usor sa te uiti la semnatura mea, am trecut AMR-ul
Vinerea viitoare merg la control si poate stabilim si ziua cezarienei. Cel mai tarziu cred ca va fi 1 august, ca vreau sa fiu acasa de ziua Biancai.

Rody, Ochidut - v-am admirat pozele, sunt minunate fetele

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">33+ cu
AMR 6+

Mergi la inceput