** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (78)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Bine v-am regasit fete dragi!

Am scris un mesaj luuung si l-am pierdut asa ca fac un rezumat.

In primul rand vreau sa transmit din toata inima niste urari intarziate:

La multi ani, Isa, printesa scumpa! Sa fii norocaoasa, sanataosa si fericita!
Rody sa va traiasca minunea, iar voi multi ani pe langa ea. Am vazut poze, tare frumosi sunteti iar sarbatorita nu mai zic...imi pare ca a crescut mult

La multi ani Denisa! Sa iti dea Dumnezeu sanatate, putere si intelepciune sa treci cu bine peste toate! Un pup mare pentru tine!

A fost bine in concediu, dar ca niciodata nu mi-a parut rau ca s-a terminat, pentru ca Victor n-a fost prea incantat. Nu i-a placut plaja (era cu pietris fin, nu nisip) pentru ca il "tzeapa", desi avea si crocsi si papucei speciali. In apa n-a vrut sa intre fiindca ii era "fica" (frica) Asa ca a stat doar pe patura, sub umbrela si se juca in nisip, iar noi caram apa din mare cu galetusa, la comanda Mi-am tot facut mustrari de constiinta ca n-am ales o locatie cu nisip, dar apoi vazand o gramada de copii pe care nu-i deranja sa umble desculti, m-am resemnat ca asa e al meu mai mofturici. "Fica"(frica) a fost la ordinea zilei: frica de dus - l-am spalat doar in chiuveta, cu paharul - de AC, de taiat unghii, de feon, aproape ca mi-am facut probleme, dar am citit ca e destul de normal la varsta asta...iar "propozitia" sejurului" a fost "nu veau" In rest, am vazut locuri minunate, vremea a fost foarte frumosa, conditiile de cazare si masa excelente, am cunoscut oameni de o ospitalitate nemaintalnita. Dar ca sa fiu obiectiva trebuie sa-l si laud pe Victor ca a fost tare cuminte pe drum, desi a fost lung si anevoios - 18 ore. Si la restaurant statea cuminte la masa, mai manca, se mai juca dar ne-a lasat sa ne savuram mancarea.

Am vazut poze f. frumoase din concediile lui crissteo, ochidut si michelle

Crispro cum sunteti? Pupam cretulinul sa se faca bine!

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Ilinca asteptam poze!!! Dar a fost totusi cuminte V, daca a stat el atata in masina si v-a si lasat sa mancati. As vrea si eu detalii despre destinatia voastra, cine ste pt alt concediu. Cand ai timp, poti sa scrii si aici si pm, unde vrei.

Criss, ce m-a amuzat SN cu "mare si mic" dupa cum ii convine. Ca dovada ca la batranete redevii un copil, cam asa face si taica-meu, cand nu are chef sa faca ceva zice ca el e batran si cand se supara ca il ignoram dintr-o chestiune zice ca ce, nu-l mai bagam in seara? ca el poate ca e un tinerel

cu piscina mi-am adus aminte si eu de Diamond. noi am avut abonament la cea interioara si mergeam des si la terasa lor. prietenii nostrii au fost la exterior si au zis ca e una din cele mai faine din Bucuresti.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciristina_serban spune:

Servus !!!

Ufff.. ma topesc de caldura. Daca e ca-mi lipseste in momentele astea ceva de acasa, e racoarea… Pe timp de vara, la casa, e cu totul altceva!

Vad ca multe fete pregatesc bagajele. Sa aveti vacanta frumoasa si vreme buna!

Ilinca, sa va fie de bine concediul. Bravo pentru Victor, baiat mare care s-a comportat ca atare la drum si la masa. Asteptam pozici!

Trebuie sa dam si noi raportul, ca tot veni vorba … Ne-am dezvatat de pampers. Facem la olita, si pp si kk. Cere de fiecare data. Suntem fetita mare. Uneori si peste noapte ramane pampersul curat. Yupiii….

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Cristina felicitari!! Deabia astept si eu momentul asta. Vorba lui Racusor, mi se pare asa haioasa cand umbla in chiloti prin casa

Crispo ce mai faceti, cum sunteti?

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

seara buna, delfinariu

voi va plangeti de caldura, eu nu mai pot de frig . am 24 de ore de cand nu m-am ridicat din pat, invelita pana-n gat cu patura groasa!!! se invarte camera cu mine, sunt ragusita, tusesc pana vomit, ma doare capul ingrozitor!! de fapt, fiecare oscior ma doare, dimineata nu m-am putut ridica din pat sa merg la munca. mai rau imi pare insa ca nici la serbarea Mariei nu am putut merge . pe Isa nu am mai vazut-o de la 9 dimineata cand a dus-o M plangand la gradi, ea vroia sa ramana cu mine. dar ii aud vocea cristalina prin casa, daca s.ar prinde ca-s aici ar fi calare pe mine si eu nu suport sa-mi zgaltaie cineva patul . pana si pisoiul l-am expulzat. tratamentul de pana acum n-a adus nicio imbunatatire, asa ca mi-a luat tati de la farmacie pliculete cu gust de portocale, cele mai gretoase din cate pot fi! niciodata n-am putut sa le beau, dar acum a fost musai. e ud tot patul, acum imi e cald, imediat insa o sa trag pe mine patura. mi-a adus tati si laptopul, mie nu mi.a trecut prin cap! ca de ieri doar dorm, acum iar ma ia somnul. literele abia le vad pe monitor . no ce sa-i faci?? in loc sa am o zi libera sa batui prin oras sau pur si simplu sa ma odihnesc, eu bolesc in pat singura

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurika1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui rodyka

seara buna, delfinariu

voi va plangeti de caldura, eu nu mai pot de frig . am 24 de ore de cand nu m-am ridicat din pat, invelita pana-n gat cu patura groasa!!! se invarte camera cu mine, sunt ragusita, tusesc pana vomit, ma doare capul ingrozitor!! de fapt, fiecare oscior ma doare, dimineata nu m-am putut ridica din pat sa merg la munca. mai rau imi pare insa ca nici la serbarea Mariei nu am putut merge . pe Isa nu am mai vazut-o de la 9 dimineata cand a dus-o M plangand la gradi, ea vroia sa ramana cu mine. dar ii aud vocea cristalina prin casa, daca s.ar prinde ca-s aici ar fi calare pe mine si eu nu suport sa-mi zgaltaie cineva patul . pana si pisoiul l-am expulzat. tratamentul de pana acum n-a adus nicio imbunatatire, asa ca mi-a luat tati de la farmacie pliculete cu gust de portocale, cele mai gretoase din cate pot fi! niciodata n-am putut sa le beau, dar acum a fost musai. e ud tot patul, acum imi e cald, imediat insa o sa trag pe mine patura. mi-a adus tati si laptopul, mie nu mi.a trecut prin cap! ca de ieri doar dorm, acum iar ma ia somnul. literele abia le vad pe monitor . no ce sa-i faci?? in loc sa am o zi libera sa batui prin oras sau pur si simplu sa ma odihnesc, eu bolesc in pat singura

Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

sa treaca repede!!!

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Hello!

Ilinca, bine ai revenit!

Krys, felicitari pt fetita mare fara scutecel!

Noi suntem cam tot asa, unele bubite se micsoreaza, altele se maresc.. Pe talpi i se vad retrase, ca piscaturi de tantari, multe multe. Nu e de mirare ca zicea ca il dor picioarele.

Inca nu doarme, e activ ca un pepsi. L-am adus in living, la joaca, ca o ora juma am tot incercat sa il adorm.

Suntem tot pe antibiotic, si tot 37.7 are in fund.

Rodi, sanatate multa, draga de tine! Imi pare rau ca esti asa bolnavioara :(

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Cristina felicitari!! Deabia astept si eu momentul asta. Vorba lui Racusor, mi se pare asa haioasa cand umbla in chiloti prin casa

Crispo ce mai faceti, cum sunteti?

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

Multumim . Si mie mi-i draga de mor cand o vad in chilotei...

Mergi la inceput

Rody, sanatate multa!!! Off, ce-I cu atatea imbolnaviri in toiul verii??? Sa te pui repede pe picioare…, pup .

Crispro . Pana la urma stii ce-a fost? Virusul GMP sau vreo rujeola??? Insanatorie grabnica si voua!

Noi iarasi am fost plimbareti nevoie mare. Au picat copii la somn ca popicele. Is disperati sa mergem in cat mai multe locuri, sa vedem cat mai multe (ma rog, Razvan in special) si cand ajungem acasa abia mai stau in picioare sa le fac dus.

Azi am fost in Parcul central, ne-am plimbat si pe lac, iar Riana s-a indragostit de "bada" (lebada). tot drumul spre casa atata numai a zis: bada, apa... bada, apa... si tot asa.

va pupik de noapte buna.. fug la dus..byeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Crispro pentru voi...sa se faca bine Vladut Pana la urma e alergie la antibiotic sau e boala aia maini, picioare gat? Mie mi se pare foarte asemanatoare cu ce povestea Paula, Ramona si Oana....

Krys, felicitari pt ca ati scapat de scutec

Rodi, sanatate multa!

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
31+ Mara Andreea

Mergi la inceput