** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (78)
Raspunsuri - Pagina 21
ilinca79 spune:
Crispro chiar ma ingrijorasem ca n-ai scris azi si voiam sa te strig la apel...of saracul Vladut, cred ca-l deranjeaza bubitele rau si de-asta nu adoarme. Sper sa scapati repede!
Of Rodi, ai grija de tine mami, sa-ti revii rapid!
Krys cat mai stati in Cluj? Chiar mi-ar place sa ne vedem. Felicitari Rianei pentru olita! Ai fetita mare!
Si V de cand am venit din concediu sta prin casa doar in "putzul gol" Cred ca-i e tare cald cu "pensusul" ca imediat ce intra in casa trage de el sa-l dea jos. Spune "fac pishu" de fiecare data, dar nu totdeauna vrea sa stea la olita, asa ca se mai "stropeste" si pe jos. Deh, numai ne rabdare trebuie, ca se invata pana la urma.
Am pus si poze Noi nu prea aparem in ele, ca V e innebunit dupa aparat, dar il manevreaza tare brutal de era sa-l strice...asa ca am facut cateva cu scandal mare, iar restul pe ascuns
Ochidut iti trimit pm cat de curand, pana mai am informatiile proaspete in minte!
Apropos de sandalutele Larisei, ca nu mai stiu cine intreba, am vazut sandale Nike f. asemanatoare, poate identice in Deichman, cam la 80 Ron.
NB delfinariu!
Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)
puiutz_mic spune:
Doamne, e innebunitor de cald! Avem 30 de grade in casa...azi am pus AC-ul mai mult, acum seara iarasi...cu AC-ul sunt 28, e respirabil, ca mai scoate si umiditatea.
Michelle, nu puteati sa luati un AC totusi? Sa mai duci inca o sarcina pe calduri de astea... Imi aduc aminte ca si noi am stat pana nu am mai putut suporta pana sa luam AC. Asta in 2010, inainte sa nasc. Nu stiu cum suporti tu, dar eu noaptea stateam cu picioarele in apa rece, ca nu mai puteam...uneori faceam chiar si dus noaptea . Am luat AC-ul cu 2 zile inainte sa nasc
Rody insanatosire grabnica! Cum de ai racit in halul asta? Saracuta de tine!
Crispro inca o serie de pupici pentru Vladut, poate se face bine mai repede! Oricum, bine ca i-a mai scazut febra! Sa dispara si bubitele alea odata!
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
puiutz_mic spune:
Paula si fetele din Cta ne auzim la telefon azi si propun sa ne vedem duminica, poate e ceva mai racoare.
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
carla_2008 spune:
Rody sanatate multa!sa te faci bine repede!
Crispro,pupam pe vladut!
Ochidut eu nicum nu am dat de pozele tale.
Am vazut+o pe Michelle si Bianca la mare!tare frumoase sunteti!
rodyka spune:
Multumesc fetelor pentru urari. sunt o idee mai bine, dar nu suficient cat merg la lucru... cum am racit vara... pai vara e cel mai usor,iesi de la 40 gr la 30 pentru 5 mim si e gata raceala.nasol e ca la noapte vroiam sa mergem cu cortul si gratarul pe plaja pana maine, dar nu stiu daca voi fi in stare.
va poftesc la o socata din frigider si la o cafeluta
Isa = parfum de fericire - 2012 (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
matusa77 spune:
Neata!
Uff, tare cald! Aseara am fost la mare am plecat la 22 de la paja, era asa cald, iar marea linistita si calda, s-a lasat cu urlete la plecare, dar nu puteam dormi pe plaja .
Rody, sanatate multa .
rodyka spune:
m-am trezit la 5 dimineata, o auzeam pe Isa cum scancea in camera Mariei: ateee... (adica lapte). m-am ridicat cu greu si i-am facut laptele, pitica m-a simtit ca-s eu si, desi era intuneric si am iesit repede, dupa ce a golit sticla (240 ml) a inceput cu mamaaa, mamiii, mamaaa, dar asa fara sa planga. ei, daca nu s-a sesizat nimeni, a dat-o in miorlait si apoi in plans in toata regula. imi era asa de mila de ea dar nu ma puteam duce, ca am hotarat sa doarma cu Maria pana-mi revin eu, cine stie ce virus oi avea si sa le protejez pe fete atat cat pot izolandu-ma. s-a dus Flo (ca l-am trezit eu) si i-a luat o jumate de ora s-o adoarma iar. acum inca dorm fetele, asa ca m-am ridicat sa fac cativa pasi si sa le pregatesc MD pe cand se trezesc, apoi ma inchid iar in camera. farmacista a zis ca am gripa, mi-a dat si tratamentul pentru gripa . si-asa nu-mi place mie sa iau medicamente...
baby78 spune:
Ilinca super poze...Cred ca a fost minunat acolo
Hai sa mai si radem putin
Cel mai fericit barbat este ala care:
- Isi vede fiica pe coperta revistei "VOGUE":
- Isi vede baiatul pe coperta revistei "SPORT":
- Isi vede amanta pe coperta revistei "PLAYBOY":
- Isi vede nevasta la TV la emisiunea "Disparuti fara urma".
Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
31+ Mara Andreea
ainotna spune:
Salut!
Puiutz, eu duminica nu pot decat dimineata (la plaja), dupa amiaza nu.
Ilinca, vreau si eu detalii, unde ati stat? Foarte frumoase pozele.
Rody, sanatate multa!
Crispro, of, sa-i treaca mai repede bubitele, sa scape de chin!
rodyka spune:
e incredibil cata dezordine pot face oamenii astia ai mei doar intr-o zi cand eu nu-s... dovezile