** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (78)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Salutare!
Rodi, insanatosire grabnica, si sa nu o dai mai departe, raceala
Daca va intalniti la cta sa faceti poze.
Eu inca n-am vazut pozele din concedii, nici de la ziua isei, merge cam gru netu pe tel.
Anca, nu m-ai lamurit cu steriletul.

Sper ca in curand sa o dezvat pe mara de pampers. Nu ii mai pun decat la somn. Ieri a facut de doua ori de ea, in rest la wc. De cateva nopti face mai putin pipi in somn, gasesc pamp din ce in ce mai uscat. La pranz ieri nu a facut deloc cat a dormit. Ne mai si pacaleste uneori dar e haioasa cu chiloti, mor dupa ea. Pare mai copil, ca eu tot bebelus o vedeam. Mai ales in comparatie cu ai vostri care par mari in poze, copilasi asa
Mai nou isi zice "maia". Azi ma punea sa scriu "maia ae mene" ( mara are mere) . Apoi maia ae manane (banane) ;))
Am inceput sa ii dau si lui Radu sa guste cate unfruct. Se uita in gura marei cand mananca asa ca i-am dat si lui sa suga cirese, visine, nectarina, lamaie, mar ( a si adormit sugand la o bucata de mar ). Ieri i-am dat cateva lingurite de su de morcov ca nu facuse caca. A functionat :)

Acum ei dorm si eu stau putin la soare si ma balacesc. Mai trziu avem program de balaceala toti 4, ca si lui radu ii place

Weekend frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput