Hai Diana,Biribu !Piersicute de iul-aug2012 (44)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

'Neata!

Va multumesc tare mult pt. sustinere, plecam acum la marea intalnire. O sa va tin la curent si sper sa las emotiile acasa.

Biri, Fleur, nasteri usoare, bebelusi sanatosi si recuperare rapida!

Aveti grija de burtici, v-am pupat!

Diana, 39 s cu si mami de Iulia (15.07.2005), Andrei (23.06.2008) si Alexandru (16.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Buna dimineata!
CamiM, mi-ai luat-o inainte cu cafeaua, nu-i nimic, dau si eu una , cubaneza (f. buna, din asta am in casa).

Si aici e miezul noptii, eu nu pot sa dorm, sunt macinata de ganduri...
De ziua tatilor, care tocmai a trecut, nu pot acum sa le urez, actualilor si viitorilor, decat atat: sa le respecte mai mult pe mame, ele duc greul. Sunt suparata pe ei, desigur doar pe unul anume, din motive neinteresante aici.
Singura mea preocupare acum este cum sa ma refac mai repede dupa cezariana, si cum o sa ma descurc in primele zile acasa, pt. ca, acasa, voi fi fara ajutor. Stiam ca va fi asa, dar acum, la apropierea momentului, mi s-a facut frica.
De maine pana miercuri ma organizez cu ce a mai ramas de facut, mici cumparaturi, provizii la frigider etc. Dar raman si necunoscute: ce fac daca nu am lapte, nici macar colostru? Cine imi ia lapte praf? sau mai stiu eu ce de ultim moment. Voi putea sa conduc masina imediat dupa venirea acasa?
Veti spune ca sunt nebuna, doar am barbat. Situatia e complicata si nu intru in detalii. Doar atat ca sa va faceti o idee, stiti situatia Deliei21, cu sotul departe dar cu rol de tata asumat, ei la mine e invers, barbatul sub acelasi acoperis dar NU isi asuma rolul de tata. Delia scuze ca am utilizat exemplul tau, nu stiu cum sa ma explic voua fara sa detaliez, ceea ce nu vreau.
Fetele cu cezariana la activ, la cat timp dupa operatie v-ati reluat activitatile normale, in primul rand v-ati deplasat normal, fara dureri (prea mari) si ati ridicat copilul in brate?
Destul cu situatia mea. Sa vina copilul sanatos si le voi razbi pe toate!

Ada, Delia, felicitari pentru evolutia buna a lui Nectarel si a Lailei. Sunt minunile noastre, toate ne-am rugat pentru ei si iata ca bunul Dumnezeu ne-a ascultat.

Ati mai vorbit de montarea patutului. Eu cred ca superstitiile nu-si au rostul si am achizitionat (mai bine zi primit) patutul inca de asta iarna, l-am instalat in camera bb dupa mutare, m-am bucurat in fiecare zi sa-l mai decorez, sa-i pun asternuturi etc. Amenajarea camerei a fost una din placerile mele mari in sarcina, si tot am lungit-o pana acum cateva zile cand am cumparat o comoda pt lucrusoarele lui. Cu ce delicii am aranjat hainutele nu va spun. Apropo, Cristina84 daca mai citesti pe aici, mi-a placut mult poza cu patutul lui bb, simplu si elegant. E Ikea? in ideea ca o sa-l schimb si eu in cateva luni, ca al meu e micut tare.

Laura, nu te lasi de plimbari, f bine, profita cat mai poti.

Hai ca v-am lasat un cearsaf spre lectura. Diana, ma gandesc la tine si sa auzim vestea buna despre noua piersicuta cat mai curand!

38 + Eric Ioan

AMR 3 zile!

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

HAI DIANA!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fleur imi pare rau, poate ar trebui sa ii dai doua dupa ceafa sotului poate se trezeste.

Pe mine m-au apucat spaimele tot citind povestile astea de groaza cu bebelusi morti.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Buna dimineata!

Diana,inca o data,iti doresc nastere usoara,sa fie bebe sanatos si mancacios,si tu sa te recuperezi usor dupa operatie!

Ada si Delia,ma bucur sa aud vesti de la voi,si ca bebeii nostrii dragi au crescut frumos!Ma bucur ca pe tonul vostru se simte o schimbare dramatica,sunteti mult mai optimiste,si treaba asta o s-o simta si piersicutele

Biri,Fleur,scot si pentru voi cate-o motzata,sunt tare entuziasmata ca vin bebeii pe banda rulanta

Eu mai beau o gura de cafea cu voi,apoi ma pregatesc ca am putina treba prin oras,trebuie sa-mi scot prenatalul si sa-l duc la servici.Pana azi am fost in concediu de odihna.
Eu parca parca ma simt putin mai bine....am si stat zilele astea in pat de-mi venea acru la un moment dat...si la propriu,si la figurat .
In rest,bebelina vad ca s-a linistit tare,de ieri misca mult mai putin si mai incet,sper azi sa ma inghionteasca putin,sa ma linistesc.Loc are inca suficient in burta mea imensa...mititica.Of sper sa recupereze pana la urmatorul control strumfita mea.

Sa aveti o zi frumoasa.
Pana ajung acasa,probabil o sa nasca Diana

_

Mamica mandra 32+Emma Iulia
AMR 6+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria0408 spune:

Buna dimineata dragutelor. Multumim de cafea fetelor. Eu las un capucino mai soft.

Diana te asteptam cu vesti cat mai curand.

Fleur . Ref.la cezariana eu am ridicat-o pe Ana imediat. Despre miscare, inclusiv condus masina dupa vreo saptamana.De ce nu cumperi o cutie de lapte sa ai preventiv in casa? La ceza lapticul vine mai greu, pana se regleazacantitatea poate ii dai ceva in completare, bebe poate nu trage inca f.bine, poti avea rani la sani si multe alte lucruri neprevazute...Nici noi nu am vrut sa avem la fetita insa realitatea de acasa a fost cu totul alta pe care o imaginasem noi...
Multa bafta si azi la ultima evaluare.

Delia ..esti mortala cu indianca ta.... Bravo Lailei ca recupereaza repede.Asteptam poze.

Ada multi..multi pupici lui Nectarel voinicel. Mai e putin si il iei acasa.Vrem sa vedem cum a evoluat.

Carmina ce mai face Miruna ne-a uitat?

Sa avem o saptamana minunata ca plina de evenimente este...

Viiiiiinnnnnnnn...piersicutele....!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna dimineata

Haiiiiiiiii DIANA !!!!!! Asteptam vesti proaspete

Am bagat si eu la spalat hainutele lui bebe , am mai primit si eu cateva ieri si mai astept si astazi de la nasi-sa un teanc , ca ia luat pt botez deja lucrusoarele si multe le-a luat cam mici si mi le da mai devreme ca pana la botez sigur vor fi mici , asta este daca bebeloiul este mare . Cred ca si bb stie ca se fac pregatiri ca este tareee agitat . Multumesc pentru raspunsurile cu patutul , eu mai am un pic de rabdare dar sotulllllllll nu mai are , il vrea montat si cu jucariile in el , zici ca am inebunit amandoi , nu am crezut ca venirea unui copil te poate schimba asa de mult ... mai ales acum ca se apropie momentul zici ca am intrat in sevraj cu totii .
Ma duc sa bag o cafea ca astazi sunt in treburi , trebuie sa ajung si la farmacie , ca ieri nu am mai reusit ... am fost in vizita
Maine dimineata ma duc la spital sa-mi fac ultimul set de analize si lunea viitoare la control si cu rezultatul .... poate aflu si eu data cezarienei . Va pup pe toate

36+ Andrei

AMR 2 Weeks !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kimmy spune:

Fleur,eu am tinut si ridicat fetita in brate inca in maternitate.Puteam sa ma plimb cu ea binisor.Deci cam a 4-a zi daca bine tin minte.Stiu doar ca chiar daca e foarte dureros la inceput,cu cat te mobilizezi mai repede,cu atat mai repede te vindeci.
In legatura cu taticii care nu prea se implica...am avut si eu un exemplar .Era tare rece si nepasator cu Timi.Nu stiu cu cat te consoleaza,dar s-a schimbat foarte foarte mult de atunci.Acuma e implicat maxim,ma intreaba tot felul,ma ingrijeste,ma menajeaza...Sper sa se dezmeticeasca si sotul tau.Poate la el nu o sa dureze asa de mult,ca la al meu

_

Mamica mandra 32+Emma Iulia
AMR 6+

Povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muraturica spune:

Buna dimineta.
Diana, tinem pumnii.
Ada, Delia, ma bucur mult pentru puisorii vostrii.
Fleur, imi pare rau de situatia ta. Poti sa detaliezi daca simti nevoia. Oricum, sunt sigura ca te descurci tu cumva. Cum spuneau si fetele, ia o cutie de lapte sa ai in casa si fi increzatoare. Cred ca timpul de refacere depinde mult si de motivatie. Daca sti ca esti singura si e nevoie de tine, o sa te pui repede pe picioare.
Ma emotionati cu pregatirile pentru bebe. Eu inca nu am nimic cumparat.
Ma bucur ca ati avut un weekend frumos.
Va pup.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pusi spune:

Diana...nastere usoara sa ai, noi suntem alaturi de tine. Cand vei putea, sa ne dai de stire despre tine si beblina.

Fleur, nu intra in panica acum, mereu ai fost puternica si increzatoare. Poate venirea pe lume a lui Eric il va responsabiliza pe sotul tau. Vei vedea ca lucrurile se pot schimba. Sa-l implici pe sotul tau inca din prima zi, in orice inseamna cresterea micutului vostru...mai ales daca timpul ii permite si este acasa cu voi. (ca al meu sot pleaca dimineata si vine seara).

Nu stiu ce ma apuca fetelor, dar ieri toata ziua am simtiti ca in curand nasc, si am inceput sa ma pregatesc: sotul meu mi-a improspatat oja de la picioare, m-a epilat, am revizuit lisat cu bagajul de spital, etc...la un moment dat chiar ma intreba "dar tu chiar vrei sa nasti acum"? Poate am avut starea asta deoarece am tot citit post-urile de la "Prematuri", si am vazut ca multe fete au nascut in jurul sapt. 34-35. Eu ma rog la DD sa o mai tina pe bebelina in burtica, macar pana in sapt. 38.

34+

"E bine ca timpul care se scurge sa nu ne macine si sa ne piarda, ci sa ne implineasca". A.de S. Exupery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Fleur , Zennnnnnnnnn !... o sa vezi ca o sa ai un bebelus care o sa se adapteze dupa tine , o sa fie foarte cuminte si nepretentios , iar tu esti o fire foarte puternica si o sa reusesti

36+ Andrei

AMR 2 Weeks !

Mergi la inceput