Hai Diana,Biribu !Piersicute de iul-aug2012 (44)
Raspunsuri - Pagina 19
ali24 spune:
mersi ptr cafea
ada ,delia ma bucur mult ca piersicutele noastre iubite sunt tot mai bine
fleur stai linistita, ai sa vezi ca totul va fi bine.nu te panica acum pe ultima suta de metri.sunt sigura ca ai sa te descurci.cum zic fetele ia sa ai in casa o cutie de lapte (sunt sigura ca nu te ai referit la lapte in special si a fost doar un exemplu)dar ia totusi daca te va face sa te simti in siguranta.si ai mai putea lua un bephanten daca se gaseste la voi care iti va ajuta si sanii in caz de rani sau durere si e bun si ptr funduletul lui bebe.si oricum noi vom fi aici sa te ajutam tot timpul unde nu te vei descurca(mai putin sa putem sa iti cumparam lucruri ca suntem departe nu de alta)dar cu sfaturi despre alaptat de ex si ce vei mai avea nevoie sunt sigura ca te putem ajuta.
de ex in spital daca vezi ca nu iti vine laptele sa iti masezi sanii de la baza spre sfarcuri apesi usor in jos ca sa ti se desfunde canalele.poate ai noroc si cele de acolo sunt mai experimentate si vor sti sa iti arate dar aici mie nu mi a spus nimeni pana nu m a invatat o mamica care era cu mine in salon.eu desi am avut colostru din primele luni tot nu mi a venit laptele pana nu am facut aceasta operatine vreo 20 de min.si vreau sa zic ca in noaptea aia mi s au umplut sanii.si eventual vezi cum zice si diana ia cu o zi inainte si ceva ceai ptr stimularea lactatie.
si orice ai nevoie sa sti doar intreabane .sunt sigura ca cineva va fi dispus si va sti sa te ajute.
credema ca eu desi aveam o gramada de babe in jurul meu care stiua care mai de care mai bine cum sa fac eu nu am ascultat pe nimeni.si m am sfatuit doar cu fetele de pe forum si credema ca bine am facut.daca ma luam dupa ele alaptam doar vreo luna maxim si fetele de pe forum m au ajutat sa alaptez mult mai mult(stiti voi,nu va mai zic)
ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)
ARUBA spune:
Diana: asteptam vestea cea mare cu sufletul la gura!
Ada&Delia: asa ma bucur de fiecare data cand aduceti vesti bune despre Nectarel si Laila! Luptatorii nostri !
Fleur: imi pare rau pt dificultatile cu taticul, eu te-am simtit demult ca ai ceva pe suflet, te admir totusi pt optimismul de care ai dat dovada atatea luni. E de inteles ca acum, pe ultima suta de metri sa ai cold feet, dar dupa ce trece si hopul nasterii sunt sigura ca iti vei reveni. Curaj mult iti doresc!
Viairo: bine ai revenit! Asa mult mi-a placut poza cu burtica pe malul marii!
Eu am dormit bine pt a doua noapte la rand, dimineata m-am trz odihnita si fara cearcane, imi venea sa ma pup in oglinda :))) In schimb ma deprim cand aud prognozele meteo pt saptamana asta, canicula pt atatea zile, sigur o sa ma doboare. La urmatorul copil clar fac calcule sa nasc in martie-aprilie ca tare greu suport caldurile astea si mai ales cu burta mare si fara posibilitate de a evada in concediu.
33+
Bumbitza spune:
Hai Diana!
Nastere usoara si bebelina sanatoasa si frumoasa si mancacioasa!
mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 29+ cu piersicuta dulce foc
Fleurdelise spune:
multumesc fetelor pt incurajari.
eu tot nu dorm, e si cald si nu am vrut sa dau drumul la aer cond.
stiu ca ma voi descurca, trebuie, dar sunt om si eu, ma mai copleseste teama.
in sarcina mea, neasteptata, fiecare pas inainte a fost o bucurie, acum urmeaza alta etapa, sau altfel spus aventura abia incepe...sper sa fiu la inaltimea minunii pe care am primit-o.
Ali, multumesc tare mult pt sfaturile concrete despre alaptat..si fetelor cu cezariana.
va pup, mai incerc sa adorm ca azi am treaba si eu.
Nastere usoara, Diana!
38 + Eric Ioan
AMR 3 zile!
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
Bumbitza spune:
Ma bucur de vestile bune despre Nectarel si Laila! multi pentru copilasii puternici si iubiti!
Fleur, nu te mai stresa mamico! Vei vedea ca iti da D-zeu putere nebanuita si vei face fata cu brio noului tau rost pe pamant
mami de bumbita iubita tare (31.03.2010) si 29+ cu piersicuta dulce foc
alilumi spune:
o saptamana plina numai cu vesti minunate! abia asteptam piersicutele coapte sa ne bucuram de venirea lor pe lume!
cat despre tatici, fleur... unii dintre ei sunt atat de aerieni!!! se dezmeticesc atat de greu!!! dar noi, femeile, suntem puternice si ne descurcam indiferent de situatie spre binele puiutilor nostri si al intregii familii! sunt convinsa ca totul va fi bine! si e normal sa te temi si sa iti faci griji, dar le vom lua pas cu pas si vom face fata cu brio! ai sa vezi! nu te mai stresa, fii ZEN, odihneste-te cat mai poti, ca Doamne, Doamne le randuieste El astfel incat sa fie bine intr-un final! Numai sa crezi!!!
raportez si eu ca bubulinulmeu este inca foarte activ... parca are momente in care vrea sa iasa afara cu burta mea cu tot. ma doare colul si dosul de inebunesc... dar mai avem putin. joi mergem la doctor... abia astept.
pupici pentru mamici cu burtici si nu numai!
36 + Gabriel AMR 2 SAPTAMANI...
de 9 ani asteptand o minune, de 6 ani luptand sustinut impotriva infertilitatii, trompe obturate, MTHFR C677T pozitiv-homozigot; sotul 25% anticorpi antispermatici; FIV 1 martie 2011 nereusit; FIV 2 cu ICSI noiembrie 2011 reusit... Multumesc, Doamne!
r_ocsy spune:
Hai Diana !
R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 ) si Maria Natalia ( AMR 8 zile )
"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."
IIuli spune:
buna, fetelor,
eu nu am nimic deosebit de raportat, doar am intrat sa va citesc si sa vad ce faceti. fleur, fruntea sus si mult curaj, bb are nevoie in primul rand de mamica lui ; alina, si eu ma gandeam la fel, bb2 sa vina primavara, ca e greu rau cu burtica pe caldura :(
am emotii pentru diana - oare o sa poata maine sa ne dea un semn? doamne-ajuta sa fie totul bine .
eu as iesi un pic la plimbare, cred ca ma duc sa imi iau niste sandale - stau fff prost la capitolul incaltaminte fara tocuri si sper sa gasesc ceva simpatic.
31+ Mihai