Hai Diana,Biribu !Piersicute de iul-aug2012 (44)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Diana -- Doamne-ajuta, sa mearga totul struna, sa fie operatia usoara si bebelina sanaoasa si papacioasa!!!

Aruba -- ca sa nasti in martie, ai primul trimestru toata vara, pentru mine a fost mai cumplit decat acum, cand sunt pe ultima suta de metri vara. Eu as zice ca ideal e sa nasti in mai -iunie. Ramai gravida cand deja nu mai e cumplit de cald, adica luna a doua, cand se afla de sarcina, este in sept/oct si nasterea inainte de vara. Eu asa am zis mereu ca vreau dar nu mi-a iesit niciodata...

Despre alaptat -- voiam sa va recomand sa va dati cu o crema inaite de a pune copilul la sa, asa nu e frecarea atat de puternica si nu se irita atat de rau. Si evident, dupa ce termina de supt din nou crema. Eu am folosit din toate, si Bepanthene, si Garmastan, si Lansinoh (lanolina pura) insa de departe, cea mai buna pentru mine a fost o crema Motherlove. Am folosit-o cu mare succes la Jane si o voi folosi si acum.

De asemenea, chiar daca nu este laptic, stati cu bebe la san non stop, pentru ca asa ses timuleaza lactatia. Daca ii dati formula, el doarme cu burta plina si sanii nu sunt stimulati, apoi stomacul lui se mareste de la lapte (la inceput este de marimea unei monezi nu foarte mari) si plange ca vrea mai mult si asa se inta intr-aun cerc vicios. Evident, sunt si cazuri care au alaptat fara probleme luni de zile cu supliment, insa de cele mai multe ori suplimentul e inceputul sfarsitului alaptarii.

Azi pleaca ai mei spre casa. John a plans ieri asa de rau, mi s-a rupt inima. El e. El mai atasat de ei, desi toti trei sunt foarte apropiati... Am trimis wrapurile tuturor fetelor care au vrut. Am vandut si aici multicel luna asta si am ramas aproape fara stoc, dar nici ca mai fac ceva pana dupa bebe. Oricum aici e cam mort totul vara, asa ca sper sa nu raman chiaf pe zero.

Va pup, sunt obosita...

Delia, 35+ cu si mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui Fleurdelise

Buna dimineata!

De maine pana miercuri ma organizez cu ce a mai ramas de facut, mici cumparaturi, provizii la frigider etc. Dar raman si necunoscute: ce fac daca nu am lapte, nici macar colostru? Cine imi ia lapte praf? sau mai stiu eu ce de ultim moment. Voi putea sa conduc masina imediat dupa venirea acasa?

stiu ca nu ai voie sa conduci cateva saptamani dupa cezariana (parca);
am nascut luni la 7 dimineata; seara m au mutat la salon normal si mi au adus bbul la supt; de marti l-am avut cu mine in camera; greu, dar eu il schibam/spalam etc; acasa am ajuns joi; sa zic ca primele zile au fost f naspa pt mers (nu as fi fost in stare sa fac cumparaturi) dar la o sapt -10 zile era ok

Citat:

Fetele cu cezariana la activ, la cat timp dupa operatie v-ati reluat activitatile normale, in primul rand v-ati deplasat normal, fara dureri (prea mari) si ati ridicat copilul in brate?
'
l am ridicat de a 2 zi dupa operatie; dar alte greutati nu :)
mers normal dar cu dureri cam dupa o sapt; fara dureri cam dupa 2

sa completez, poatey te ajuta:

cum ziceam luni am nascut
de marti am baut ceai (combinatia chimen cu neicul si anason) + luat galactogil
am avut colostru pana vineri, abia sambata a venit efectiv laptele

in spital i-au mai dat completare cu lingurita de vreo 3-4 ori (era mare fomist) si i-am dat si eu odata sau de doua ori acasa
de vineri am bagat pompa (avent electrica) si de la sf ala de sapt nu a mai baut decat lapte matern pana la 6 luni fara 3 zile cand am inceput diversificarea

vezi sa ai pregatit un nr de tel de la consultanta in lactatie, poate vine si acasa....

34+

Mergi la inceput

dianami hai cu vesti bune

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Salutare burtici si mamici!

Noi ne-am intors sambata din concediu, a fost f frumos, cam scurt, dar am prins vreme super.

Laura - imi pare rau ca nu ne-am vazut (de fapt eu nu te-am vazut)

Diana - nastere usoara si bebe sanatos si papacios!

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">31+ cu
AMR 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

va scriu exact mesajul ce l am primit de la diana

la 9.45 s a nascut bebe irina -anisia .suntem bine,are falcute ,inca nu stiu greutatea .operatia a durat mult ptr ca a cedat peretele abdominal,l au prins cam greu.revin cu detalii cand mai am,acum astept pe bebe.va pup

ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Fetelor am primit mesaj de la Diana :

" La 9.45 s-a nascut bebe Irina Anisia , suntem bine. Are falcute, inca nu stiu greutate . Operatia a durat mult pt ca a cedat peretele abdominal, l-au prins cam greu . Revin cu detalii cand mai am , acum astept pe bebe .
Va pup! Diana "

Bravoooooooooo , sa fie sanatoasa si papacioasa si necolicoasa si tot binele din lume al ei sa fie . Va pupam pe amandoua !!!!

36+ Andrei

AMR 2 Weeks !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

uraaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!ne bucuram ca bobolina irina e bine
diana iti dorim refacere cat mai rapida

ultima suta de metri
rafael albert(25.05.2007)

Mergi la inceput

bine ai venit pe lume micuta Irina de Dianami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi25 spune:

felicitari, diana, si refacere rapida! irina sa fie sanatoasa si sa va aduca multe bucurii!

ada & delia, multa sanatate si bebelusilor vostri in continuare! sa-i luati cat mai repede acasa!

imi pare rau ca nu am putut ajunge la intalnirea de saptamana trecuta; eu inca merg la birou si atunci am avut un eveniment organizat pt niste clienti la care a trebuit sa particip; mi-ar fi placut sa va revad

noi sambata zugravim camera lui bebe; ne-au anuntat ca a venit si mobila, trebuie sa mergem s-o luam

azi as vrea sa merg la doctor; am programare la morfofetala pe 25 iunie, peste 2 saptamani; avand in vedere vestile mai putin bune de pe forum, m-am cam speriat si am zis sa mai fac un control pana atunci; oricum, a inceput sa mi se intareasca burta mai des, mai bine verific

kmy, multa putere verisoarei tale!

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Diana felicitari, bebe sanatos si refacere rapida.
In sfarsit primul bb la termen si la odiseea noastra, ca deja intrasem in panica.

Fleur, stai sa-si vada copilul si se va inmuia imediat sper sotul. Oricum, mama e baza, deci fi tare.

33+ AMR 6+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani

Mergi la inceput