Hai Diana,Biribu !Piersicute de iul-aug2012 (44)
Raspunsuri - Pagina 17
ned spune:
Diana nastere usoara si bb sanatos.
Fetelor culmeasi eu am dormit bine si mult azi noapte. In rest un gratar, a fost super la umbra. Innebunesc cand vad ca se va incalzi iar. Am mai primit cateva body-uri cadou. Bineinteles ca iar mi s-au umflat picioarele, acum stau cu ele cocotate.
33+ AMR 6+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani
roxypuy spune:
diana, fleur - ms k m-ati linistit legat de puls vai fetelor, m-am emotionat asa de tare la gandul k maine, respectiv in 3 zile veti avea piersicutzele in brate... parca nu-mi vine sa cred ce rpd a trecut timpul
legat de ventilatorul groazei - singurul mod de a-l opri este sa-l scoatem din priza cu caldurile astea oricum merge nonstop k io ma sfarsesc de cald sooo il lasam asa o sa sun totusi maine la service sa vedem ce zic aia.
io am zacut tt ziulica, am dormit, am papat si gata mai pe la pranz asa incepusem sa simt un disconfort pe la burtik, se cam intarise si am luat un no spa de frica m-am pus in pat si mi-a trecut
diana - mult curaj mami, bafta multa si te asteptam cu vesti bune. DD si Maicuta Domnului sa fie cu tine si sa te ajute sa treci cu bine si usor de operatie
Roxy
34+ AMR 6 sapt!!!
ned spune:
A, uitasem de puls. Si eu il am mare intre 100 -si 110 zilnic. Dr a zis sa nu-mi fac probleme daca e regulat si tensiunea e ok.
33+ AMR 6+
mutatia MTHFR 677 C>T si 1298 A>C heterozigota.
mutatia PAI-I -675 4G homozigota.
2 sarcini oprite din evolutie la 6-7 saptamani
Viairo spune:
Diana nastere usoara si bebe sanatos!!!
Eu gata cu marea, maine acasa. A fost frumos, dar si obositor cand mai ai si contractii. Dar de maine voi recupera un pic si cu somnul, cel putin asa sper.
Va doresc o saptamina usoara!
28+
maria0408 spune:
DIANA BAFTA MULTA MAINE. SA AI NASTERE USOARA,PIERSICUTA SANATOASA SI LAPTIC MULT .
Carmen_80 spune:
Salutare fetele, m-am adunat si eu pe-acasa. Am tras o fuga pana la ai mei la tara, la 50 km de buc. Surprinzator dar de data asta nu am mai resimtit drumul asa de rau. Poate si unde a mers sotul cu 40-50 km/h. N-am avut decat vreo 2 contractii. Am stat in curte la aer, la umbra, am furat si vreo juma de ora de somn la racoare. A fost foarte relaxant dupa atata stat in casa. Acolo stau cam prost cu semnalul asa ca de internet nici vorba.
Dar am venit cu gandul la Diana. Hai Dianaaaa baftaaa!! n-am motate dar scot niste [roakeri pt tine! . Bafta, nastere usoara si un bebe sanatos, voios si necolicos!! Te asteptam cu vesti!!
Roxy, hai ca ai fost simpatica cu ventilatorul. Cred ca ma kk.. pe mine de frica daca ma trezeam asa. Si mie mi-e cam greu sa dorm fara colegu' de pat. Deh...obisnuinta.
Biri, scoatem si pt tine niste motate, ceva? Sau o lasi intai pe Fleur?
De oja/ lac/ gel, asa stiam si eu, ca nu trebuie sa existe. Ca in caz de invinetire a unghiilor sa se vada. Si preferabil nemachiate si fara bijuterii. Maine ar trebui sa ajung la controlul preanestezic si va zic ce a zis... Eu mi-am dat gelul jos de pe unghii acum o luna. Dar asta si de frica sa nu-l ranesc pe bebe din greseala. Prefer sa le tai scurte si fara colturi pana ma prind care e treaba cu puiul mic.
Laura, ca intrebai, eu am patutul montat si camera gata de aproape o luna. Acum aproape 2 sapt am spalat si calcat hsinutele, care stau protejate in pungi in dulap, iar ultimele cumparaturi le-am facut sapt trecuta cu Roxy. Am preferat sa fie totul gata si pentru faptul ca nu stiam cat de greu o sa ma misc spre sfarsitul sarcinii, dar si pt ca nu aveam incredere in sot ca poate cumpara totul in 2 zile. Cu o zi-doua inainte de nastere o sa pun lenjeria pe patut si sa scot hainutele din pungi.
Va doresc o noapte usoara si frumoasa. Eu am dormit binisor azi-noapte doar ca msi spre dimineata eram atat de amortita si in dureri de solduri incat a trebuit sa ma trezesc.
37 sapt + Patrick Andrei
AMR 12 zile
Laura32 spune:
Diana , , te sustinem cu tot sufletul . Recuperare rapida , bebe sanatos si mult curajjjjjjj .
Am fost la o plimbare lungaaaaa , a fost foarte bine ,lui bebe ii place sa-l plimb cand stau in pat nu prea ii place
Sa avem o saptamana usoara si sa vina piersicutele coapte si dulci
36+ Andrei
AMR 2 Weeks !
adarev spune:
Salutare, fetele. Acum am reusit sa intru si sa va citesc si sa va tin pumnii la tine, ca-mi sunteti tare dragi. Noi, tot pe drumuri, si cred ca abia la 37 de saptamani plecam acasa, deci mai avem de stat.Nectarel, e din ce in ce mai frumusel. A facut obrajori si-i place sa stea pe burta. Pe burta pare si el mai grasut. Creste el, sunt convinsa cu ajutorul Sf. Nectarie.
Asa...la Polizu nu ai voie cu unghii facute.Pentru lactatie, galactogilul este bun. Dupa cezariana, laptele nu vine imediat.Diana , bafta maine, o sa fie foarte usor, ai sa vezi. Recuperare rapida si bebe sanatos. Apoi sa vedem cine urmeaza....Biribu, Fleur.Va pup pe toate. ptr. Diana
Ada
Delia21 spune:
Eu acum ajuns acasa de la Laila de la spital' a luat in greutate frumos de tot,are aproape 1400 grame si se vede diferenta ci ochiul liber,pe bune!!!.Plange tare de tot,e de bine caci iseamna ca sta bine cu plamanii....dar imi rupe inima si imi venea sa le iau pe tantile alea la fuga ca-mi suparara fata.Mai dau detalii in zilele urmatoare ca-s rupta de oboseala
DIANA,refacere rapida,piersicuta sanatoasa si robusta si multa fericire si implinire in noua ta menire de mamica!!!!!Te pup pe toate partile!!!ADA,il pup pe Nectarel! Ce ne mai spui de el?Mie mi-o dadura 2 ore de o tinui pe piept,am poze si voi pune curand;m-a topit printesa mea! Am si eu un cui: imi pare tare bruneta,tac'su blond eu...cea mai blonda dintre blone....si progenitura asta...zici ca e fata lui jean constantin,fie-i tarana usoara! Nu-i bai,caci deja sunt indragostita si obsedata de ea...nu returnam nimic.Rudy e deschis bine la culori(piele si par)...cu vecinii si postasul...nimic nimic......eh asta e...daca industria de la Holliwood o respinge,aia de la balliud sigur nu,pupe=o mami de indianca!!!!Pe bune ca eu o vazu maslinie de tot la piele weekendul asta.....sau mi-or fi schimbat astia de la spital copilul
CamiM spune:
Salut si un frumos la multi ani taticilor sau viitorilor tatici!
Diana curaj,mai sunt cateva ore si o sa iti tii in brate piersicutza.. ce emotie.. mult noroc si refacere rapida, mult laptic si nu in ultimul rand un bebe sanatos si mancacios!
Biribu,Fleur vai ce putin mai e si pentru voi.. imediat dam drumul la galerie si pentru voi! Mai un pic!
Ilenutza am ramas datoare cu un raspuns: pe Sabina o alintam si Sabinutza, dar acum ca ma gandesc are inca 5736849734860 de nume de alint care nu prea vin de la Sabina:))De nume o sarbatorim pe 26 Aug. ca este si Adriana:))
Acum ca ai pus in ecuatie si Sofia e si mai geu ca am si o Sofia :)) orice ati alege pana la urma dintre numele propuse de tine eu zic ca suna frumos, si bebeluna sa poarte numele sanatoasa si frumoasa.
Ada, Delia ne bucuram tare mult penru vestile bune de la piersicutzele noastre de suflet, Nectarie si Laila, si speram sa vina numai vesti super asa de acum inainte!
Fug la nani ca la mine e spre miezul noptii, dar nu inainte de a lasa o calda si parfumata si numai ganduri bune pentru mamicile si burticile cu piersicute!
Cami - mami de cirese de mai
31+
AMR 7+