Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (10)
Raspunsuri - Pagina 9
MaryM85 spune:
YASMI pana la urma unde mergeti la mare as vrea si eu sa merg in august o saptamana si m-ar interesa pensiune cu bucatarie sau apartament te rog ceva idei?
cami_antonia spune:
simo voi unde mergeti la greci??????
am vrea si noi sa tragem o tura da nu stim daca sa ne incumetam sau nu
cand plecati?
copii merg tot drumul in scaune?
ati mai facut asa drumuri lungi?
ale mele nu stiu daca ar rezista si nu stiu cum sa procedam
noi am alege un NEI PORI
langa PARALIA KATERINI
ailed_dota spune:
http://www.click.ro/lifestyle/sanatate/Ciocolata-arde-kilogramele_0_1415858447.html
acum stiu dc nu am mai slabit in ultima vreme , nu am mai mancat cioco
simo , ce-i place cand treci pe la noi... sa sti ca si eu sunt neam de cotofana
cami, te ard talpile, nu?
mada, eu mi-am luat sandale aurii-dar discrete, practic sunt ceva intre auriu si argintiu, nu sunt ff sclipicioase de la sax, din unirii si plic asortat, le-am avut la botez si am dat pe amandoua pana in 4 mil, pantofi misto cu geanta asortata poti gasi si la Vicina pe Calea Victoriei vis-a-vis de fosta casa de moda Venus.
yvyana spune:
Hello, mamici!
Noi toata ziua stam pe afara si seara mai fac una-alta dupa ce adoarme picea apoi pic franta...
De 3 seri plange noaptea si se trezeste de mai multe ori, cred ca sunt caninii de vina!
Am intrat repede sa vad poze si sa mai citesc despre voi si nu m-am putut abtine sa nu comentez
Catank este absolut superbaaa Ioana!!! Te topesti cand iti zambeste I-ai facut niste portrete bestiale, iar de poza in care e la san nu mai spun
Viss ce au crescut gemenasii!!! Sunt scumpi rau de tot, ma bucur ca Sergiu iar zambeste si a trecut greul, iar Sonia e o mareee, maree strengarita dulce rau!!!!!
Miki atat de mult s-a schimbat Andra, este o finuta, delicata, dulcica o adevarata domnisorica, iar Vlad e cel mai mare poznas, i se citeste in priviri!!!
Roxy Anastasia are niste gropite mortale si un zambet dulce, dar si privirea mai poznasa asa, e o combinatie de cumintico-strengarita asa
Madutza e mortal Cristi cu noua lui atitudine la pozat, "stilul cool cu limba scoasa" , am ras zdravan, iar Cata arata bestial in noul ei costumas de baie de care se vede ca este evident foarte mandra
Ailed astept si pozele tale sa vedem ce mare a crescut Dodolina mica, pentru ca sigur s-a schimbat mult de cand nu ne-ai mai aratat-o!!!
Gata merg la somn ca pic!!!
strumphitza spune:
M-a luat si pe mine raceala...am rezistat pana acum atatea zile...dar gata azi m-a dat peste cap. piscoata are iar muci. am bagat o gramada de homeopate in noi. Sper noaptea asta sa fie ok dar deja s- a trezit odata plangand...cine stie cum o fi mai tarziu...
Offf scriu de pe tel si ma chinui..sper sa pot scrie mai multe maine dimi.
Cami pe fb am numele meu pe care il stii deja.
Simo te pup si sper sa mai treci pe aici mai des.
Ailed si mie mi-au placut alea de la pag 33!
Yvyana esti pe Fb? Deh mi-am facut si eu cont si nu stiu cum sa pierd timpul mai mukt si bine:))
Mary pup
ma doare capul deci la nani cu mine. noapte buna
mandreeac spune:
Buna seara dragele mele!Nu pot sa va citesc ca pe Rares cum il culc la pra z si deschid calc se trezeste! Suntem bine am fost la tara unde a fost f frumos,in una din nopti nu am dormit,dar in una da si ce bine a fost.
Mary felicitari surioArei tale,sarcina usoara
Lavi suntem bine,de cateva nopti nu se mai trezeste decat pt scurt timp uraaaaaaaa
Viss bravo mami ca ati trecut si peste asta.Imi dai seama cat te chinuiesti si te vei mai chinui
Delia mami dar ce de dinti aveti voi.Noi am ramas cu 8 si ma gandesc cu groaza la explozia de dinti
Rares vb pe limba lui nevoie mare,merge din ce in ce mai bine,sunt mandra de el
Ally felicitari pt cliente.Mereu ma gandesc la tine si la masaj,nu de alta dar simt nevoia.pup 2 frumosi
Cami felicitari pt pantofi
Sunt f obosita,poate mai intru maine seara
Nasterea miracolului meu
Mami de miracol Rares Andrei 27.02.2011
Sa o ajutam pe Ionela
lalely07 spune:
Buna fetelor,
Intru si eu..sunt la serviciu in oras astazi si zilele urmatoare,asa ca incerc sa intru zilnic sa va mai povestesc cate ceva.
In asentimentul lui Viss si al lui Miki si noi am stat si am umblat prin spitale pt ca imediat dupa ce i-am facut lui david urografia i-a aparut o infectie urinara.
La spital ne-au spus ca este Enteroccocus,am repetat la privat la 2 cabinete distincte si ne iesea Pseudomonas...
Am refacut 2 saptamani si ne-a iesit in continuare acest virus dar sub 30.000 unitati....drept urmare ne-am infiintat la spital si am recoltat cu sonda...
Culmea a fost ca a debutat si febra cu o noapte inainte si eram ferm convinsa ca avem infectie...Panicata vroiam sa ii fac acel antibiotic injectabil sa nu imi las copilul asa...Am fost insa la un medic extraordinar care nu si-a pierdut cumpatul si care mi-a spus ca ea nu ii da antibiotic pana nu are sumarul de urina...
Ne-a dat ceva homeopate pt febra si un siropel naturist pt gat,si ...culmea ne-a trecut febra!!!Cred ca era de la dintisor caci sumarul i-a iesit ok,si urocultura NEGATIVA!!!!!
Offff..si eu care vroiam sa imi injectez copilul 10 zile cu gentamicina....Ma bucur ca este ok si nu are nimic...
Am cunoscut-o pe Viss...da,pe holurile spialului era cu piticul Srgiu la control.Este o fata plina de zambet si o mama extraordinara,iar Sergiu este bestial!!!!Are niste ochisori ca mura...Este un scump!!!
lalely07 spune:
Vroiam sa intreb ceva,si sa cer sfaturi:
lui David i-a mai prescris doctora in loc de vitamina D,ulei de peste si sa ii fac o cura cu Ranitidina de 14 zile,oricum o doza mica,a 4-a parte...Nu stiu ce sa zic legat de asta...
Cu ulei este ok,dar ranitidina????
Voi ce stiti despre ea???