Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (10)
Raspunsuri - Pagina 8
cami_antonia spune:
struphule am si eu facute poze la vitrine
bijouurile lor sunt minunate
fffffff scumpeeeeeeee
dar superbeeeeeeeeee
si eu imi doresc mult de tot ceva de pe acolo
si ai vazut cati turisti au?
eu nu stiu de ce bucurestiul nu e in stare sa faca asa ceva
ca si noi avem traditii minunateeeee
viss spune:
-buna din nou.
-acum ne-am trezit din primul somn.mai tragem unul pe la 17.30.ei au dormit eu am facut ghiveci cu fasole pastai, mazare, dovlecei,ardei,rosii,morcovel si pui musaiinainte de asta am fost la piata,apoi am cumparat tricicleta de gemeni, pe care am urcat-o peste tanccu o mana tineam carutul cu copii,si cu alta tricicleta de deasupra sa nu se rastoarne.haios ptr cei care ne priveau.
-sergiu doarme fara dureri noaptea, diseara incerc sa-l pun in patul lui,sa vedem ce-o iesi
-ma apuc acum sa atasez niste poze noi,sa-i mai vedeti pe pitici cat de frumosi s-au facut-cra-cra
viss spune:
-cami- am vazut ca m-ai intrebat de 2 ori-da, cum sa nu venim la mare?venim musai, de 2 -3 ori chiar-o data sa stam mai mult-vreo 4 zile, apoi poate in week-end-uri,sa facem aerosoli,sa ne balacim un pic
cami_antonia spune:
viss ce frumos
abia astept sa ne vedemmmmmmmmmmmmmm
ma bucur ca ai apucat cateva minute sa ne mai scrii
ailed_dota spune:
viss, sa foloseasca sanatosi tricicleta!
cami: salata de dovlecei cu usturoi, ciorba de rosii, tocanitza de ciuperci, sau mai bine uite aici http://www.crestinortodox.ro/retete-post/
miki1979 spune:
buna dragelor
n-am mai apucat de mult sa intru, abia daca am reusit sa citesc ceva..
viss, sanatate si putere multa
spiridusha, felicitari pt reusita si curaj sa va dea Domnul sanatate si voua si la puiuti
eu sunt dupa o saptamana de cosmar, dupa 2 internari, una cu andra alta cu vlad..aseara la 11 ne-a externat din spital
saptamana trecuta luni si marti am stat cu andra pe culoarele budimexului, o experienta groaznica dar cu final fericit..i-au refacut toate analizele in spital inclusiv ecografie si analize de imunitate si e pitica mea sanatoasa, n-are nimic..aceeasi analiza facuta de mine cu cateva zile inainte in privat arata dezastruso, ar fi trebuit sa-i fac injectabil niste medicamente la care dai cu semnatura ca sunt periculaose si care se fac cu copilul legat de pat - 1 ora dureaza perfuzia, habar n-am de ce se administra asa..dar slava Domnului ca e bine, n-are nimic, in schimb datorita istoricului va trebui sa facem profilaxie 3 luni cu un medicament si partea cea mai nasola ca n-are voie la plaja in aceasta perioada, exista risc de edem cerebral asa ca momentan pauza la mare
concluzia e ca 4 luni de zile am tratat-o gresit in spitale si dupa medici din privat..si am ajuns unde am ajuns..imi vine sa-mi dau pumni mie si sa ma duc sa-i omor pe astia care profeseaza si isi bat joc
vlad de marti l-am luat cu febra mare de la gradi, ne-au chemat la pranz ca avea peste 39 cu tot cu antitermice..si diagnosticat si dat tratament tot din privat ( ca nu m-am invatt minte o data) cu otita seroasa..4 zile si 4 nopti copilul desi era sub tratament antibiotic si cu antitermice la 4 ore si novoclamion peste ele..a facut febra peste 39.5 cate 2-3 puse pe zi..vineri seara m-am speriat si m-am oprit direct la budimex, cu trimitere pt orl ce credeti ? copilul nu avea otita, ne-a trimis inapoi la urgenta ca avea gatul plin de puroi, o amigdalita pultacee in floare..ne-a internat si aseara am ajuns in sfarsit cu el acasa..
groaznica experienta si in spital ,sper sa nu mai calc vreodata pe acolo..
dar cum mi-am jurat ca nu mai calc in spital privat, probabil tot la stat vom ajunge..in conditii mizere, mai multi in pat, din care 80% tigani care -ti fura orice si iti umbla prin bagaje..cu geamuri si usi deschise non stop in niste claduri groaznice..chiar daca exista aparatul de aer conditionat nu exista telecomanda si tot asa..azi m-am trezit cu ochiul umflat si lipit cred de la curentul de acolo..
dar pana la urma sunt fericita ca sunt bine copilasii..si ca sunt sanatosi..
Doamne Ajuta sa ne tina copii sanatosi ca e multa suferinta pe lumea asta, cati copii bolnavi si suferinzi de boli grave umplu spitalele..
sa nu va mai zic ca examenul meu de miercuri s-a dus pe apa sambetei..data viitoare poate voi avea mai mult noroc
sper sa nu va fi umbrit bucuria verii prea mult..si drept recompensa va las poze cu piticii mei pe picasa, am incarcat cam multe ca mi-e lene sa le selectez..dar le voi sterge repede..
daca va zic ca de la inceputul lui aprilie de la ziua lui vlad n-am mai apucat sa le fac poze..imi vine sa mor pe mine cateodata dar azi am pus mana pe aparat si i-am surprins putin jucandu-se
ailed_dota spune:
miki, sanatate multa, acum nu-i nimik daca nu ajungeti la mare, voi sa fiti sanatosi! pana la urma ce avea andra?socrul tau cum mai e?
MaryM85 spune:
buna! MIKI imi pare rau de voi ce ati tras, si noi am patit la fel faceam analize la spital au firma privata de analize si toti medici te trimit acolo sa faci analize si tot imi dadea ca are infectie urinara si m-am enervat si am facut analize in alta parte si surpriza fata nu avea nimic! si sanatate multa la amandoi prichindei!.
simonacip spune:
buna fetelor.
Nu reusesc sa mai intru deloc. Va pup.
Miki, putere multa si sanatate!
Strumpfi, ti-am vizionat pozele pe fb. Minunate si bijuurile..m-ai nimerit sunt o cotofana convinsa...Dar am admirat si familia voastra frumoasa, o familie calma si frumoasa..
MAdu, Cami v-am admirat si voua pozele, rochiile, serbarile.
Delia draga, mi-era dor de tine cu combinatiile si asortarile tale si cu linkurile la orice suna bine dovleceii aia cu usturoi.
Lavi, ai spart magazinele scumpo??Am tot shoppingarit si eu in ultima vreme...are dreptate barbate-miu, as putea cheltui zeci de mil fara probleme...noroc ca nu am atatia bani
Catank, si de voi mi-era dor
Irinuca, o cam tineti in petreceriVreau si iooo
Andreea, Cami, Lavi, ce frumos c ava edeti la mare fetelor...daca mergem pe litoral la noi faceam tot posibilul sa vin si eu la intalnire....
Noi suntem pe ultima suta si cu scoala (am avut azi serbare de sfarsit de an) si cu marea, bagajele sunt in mare parte gata...am mai dat si eu 2 kg jos (ieee) si sper sa mai dau macar 1 pana la plecare, ca bine mai e sa vezi cu scade greutatea...
L-am mutat si pe David de la scoala, sper sa fie bine dincolo, anul viitor sa nu mai avem probleme..
Cam asta...ah si avem muncitorii zilele astea cu umbrarul...ne zapacesc de cap, abia astept sa se termine si cu asta...
MaryM85 spune:
Catank ce frumoasa e Ioana, am o placere sa o vad si sa las comenturi nu ma deranjesza ca le stergi important e ca le-ai citit!