Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (10)
Raspunsuri - Pagina 7
madutza_bra spune:
hello!
catank, sa sti ca m-am gandit azi la intrebarea ta, ca am vazut ca nu ai primit nici un raspuns. Eu zic sa te gandesti cam cate scutece normale ti-ar tb in orele in care vrei sa o duci la piscina si in functie de asta sa iei scutecele de apa, sa te gandesti daca in timpul asta face si caca de obicei si sa iei unul in plus. Nu cred totusi ca o vei tine numai cu scutec pe ea, adica eu pe cata o sa o tin si in slip/chilotei la mare, chiar daca va face pipi pe ea, schim 2-3-5 perechi si dupa ce le termin trec la pampersi
Legat de creme de protectie, eu folosesc Nivea spay pt copii SPF 30, aplic destul de des...in functie de cat de mult stau in soare si de fiecare data cand ies din apa. Copii nu s-au ars de la soare niciodata pana acum. Aceeasi crema am folosit-o si la Cristi in anii trecuti.
Sa va povestesc ce mandra am fost de Cata a mea, sambata au fost nasii la noi cu fetitele lor, una 6 ani si jumate si cealalta 1 an si 8 luni, cu 4 luni mai mare decat Cata. Cata s-a jucat mereu langa copiii "mari", intra in jocul lor, le cauta compania, se baga cu ei in "lada" de nisip, vobea, etc. Fetita cea mica a nasilor statea doar langa noi si nu avea curaj sa se joace cu restul. Sunt tare fericita cand o vad pe Cata ca nu e timida si ca are curaj sa se bage in jocul celor "mari"
Cristi in schimb a ajuns la perioada in care esre indragostit de mine, noroc cu cartea d ela Simo Totul se intampla inainte de 6 ani, pe care am citit-o cu placere acum ceva timp si in seara asta am recitit-o. Imi tot spune ca vrea sa ma pupe pe gura, mereu ii spun ca mami se pupa doar cu tati pe gura si ca el, atunci cand va creste mare ca tati va gasi o fata pe care o va pupa pe gura; dar el, nu, spune ca vrea ca atunci cand va creste mare ca tati ma va pupa tot pe mine pe gura . Avem discutii serioase pe tema asta, si am citit ca treba asta va dura pana spre 6-7 ani. Sa vezi distractie cand se va "indragosti" si Cata de ta-su
Gata cu vorba ca e muult prea tarziu..nu stiu ce-i cu mine, azi nu am putut sa dorm la pranz, acum sunt treaza la ora asta..maine voi fi sigur ametita de oboseala.
Va pup pe toate
ailed_dota spune:
Neatza!
Mada azi noapte visam ce pantofi ti s-ar potrivi la rochie... deci parerea mea... eu una sunt mai traditionalisto-conservatoare...ar merge pantofi bleumarin( e albastru complementar portocaliului , dar varianta e mai cuminte), sau daca vrei sa iasa rochia in evidentza unii bej-nude , care daca ii iei cu tot cu geanta in nuanta vei avaea un set carea va merge la orice dupa aia
catank, iubita, ai pus o intrebare(cea cu pampersii de apa) la care va tb sa ma gandesc si eu...eu zic ca macar doi de fiecare sesiune de plaja
strumph, sanatate, si somnuri neintrerupte
irinuk, ce pofta de nunti mi-ai facut
yasmy, ce faaaci?
ailed_dota spune:
persi, , sa sti ca al meu sot , desi nu presteaza treaba in casa a zis ca bancul e adevarat... macar mi-a recunoscut meritele...
strumphitza spune:
Neata!
incerc sa ma trezesc, donsoara mea nu stiu ce a mai avut azi noapte ca s-a trezit plangand la 1 si nu a vrut sa adoarma decat pusa la tzata si dupa ce m-am intors la mine in pat nu am mai putut eu readormi .... nu stiu ce am avut de m-am invartit pe toate partile si era ora 3 jumate si eu tot cu ochii in tavan
ailed sa stii ca si eu i-am citit/tradus bancul lui Nick si cica it`s true el mereu imi spune ca ce fac eu toata ziua acasa face cat 2 joburi full time
yasmi tu cred ca ai stat la plaja weekendul asta, sau pe la mall singurica la shopping?
mada sa porti sanatoasa rochita si asteptam pozici dupa nunta sa vedem cum ai asortat-o cu pantofii
irina ce bine de tine, muncesti in timpul saptamanii si te dantzuiesti in weekend vreau si eu la o petrecere ....mai am de asteptat pana in sept cred
catank multumim de aprecieri, asa suntem noi toti 3 pufosi si frumosi lauda-ma gura... stii tu glumesc, nu ne consideram nici unu din noi rupti din soaresuntem si modesti a nasibii am pus poze de la jubileu intr-un album, am sa iti dau linku pe Pm ca sa nu il mai pun aici ca fetele deja le-au vazut, tu esti mai in urma cu stirile ca deh, laptopul la reparat...
FB asta e bun,dar deja sunt cam dependenta si nu-mi place... i-am spus lui Nick ca o sa ma manance undeva vreo sapt, 2 maxim si apoi imi trece, sper acum nici nu pot bea cafeaua ca hop pe Fb cine ar fi crezut asta acum vreo 2 luni in urma ?
Iar sunt chiauna, ma duc sa imi mai fac un espresso... sper sa nu ma apuce tremuriciul dupa atata cofeina
strumphitza spune:
Ailed ti-au placut pozele cu bijuterii de la Praga ? numa la tine si Simona m-am gandit cand am vazut asemenea minunatii, in special cele verzi si turquaz mi-as fi cumparat si eu ceva, chiar am intrebat de preturi, cu tot cu 50% reducere tot erau cateva sute de lire si nu am spart pusculita ca un set intreg ajungea la vreo mie de lire si nu am atatia bani de chletuit pe bijuuri acum ...off nu castig eu la loto odata si direct la Praga ma duc sa imi cumpar bijuteriile alea minunate
ailed_dota spune:
Strumph, mi-au placut mult toate pozele si cu piscotica ta si cu voi , dar te-ai gandit bine cu bijuteriile... la poza 33
Andra nu vrea nani
madutza_bra spune:
pupici fetele!
strumph, sper sa-si revina piscoata repede la programul ala buuun, cu somn neintrerupt .
Delia, pana la urma cred ca la pantofi bej ma voi opri, sau aurii..daca gasesc ceva finut. Daca imi iau aurii am deja un plic (imprumut) de la verisoara sotului. Daca imi iau bej tb sa iau cu tot cu plic, dar vorba ta, il voi putea folosi la mai multe ocazii mai incolo. Maine merg sa caut.
Dimineata mergem cu Cristi la pasapoarte, apoi ii lasam acasa cu soacra si noi mergem la haladuit prin magazine..sper sa nu dureze mult ca se anunta temp caniculare
Azi in curte ne jucam cu un cutit si o furculita de plastic, si Cata cand vroia sa-i dau ei spunea "io" . Ii aratam ca foisorul e mare si ridica mainile in sus si spunea "marne"
gata cu vorba ca ma asteapta rufele sa le scot din masina, asa imi place cand e soare ca se usuca repede, repede rufele si parca tin mai bine parfumul de la balsam
Va pup!
cami_antonia spune:
mada da ai pus poza cu rochiua si eu nu am vazut???????????
vreau si eu sa o vadddddddddddd
vai fetele eu sunt azi praf ca mi-a venit problemaaaaaaaaaaa
si imi e rau de morrrrrr
asa ca nu am chef de nimiccccccc
of
nci cu fetele nu imi vine sa stau
nici sa fac mancare sau curat
brrrrrr
maine sper ca voi fi mai bineeeeeeeeee
cami_antonia spune:
strumphule ti-ai pus numele tau pe FACEBOOK?
ca sa te adauge si sotul
ca eu nu am cont
eu nu mai stiu ce sa fac de postttttttt
mai da-ti-mi niste ideiiiiiiiiii