Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Lavi azi sunt in Timisoara cu treburi de la lucru. Daca vrei suna-ma sa-ti fac o vizita scurta. Iti las numarul pe PM. Nu stiu daca tu mai ai numarul pe care eu il am salvat, oricum incerc si eu sa te sun.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Somleac spune:

Lavi azi sunt in Timisoara cu treburi de la lucru. Daca vrei suna-ma sa-ti fac o vizita scurta. Iti las numarul pe PM. Nu stiu daca tu mai ai numarul pe care eu il am salvat, oricum incerc si eu sa te sun.

Daria- 29.01.1999;Alex - 07.02.2003;Matia - 31.10.2006;Victor -28.03.2008 Ilinca- 18.04.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

Citat:
citat din mesajul lui lalely07

Vroiam sa intreb ceva,si sa cer sfaturi:
lui David i-a mai prescris doctora in loc de vitamina D,ulei de peste si sa ii fac o cura cu Ranitidina de 14 zile,oricum o doza mica,a 4-a parte...Nu stiu ce sa zic legat de asta...

Cu ulei este ok,dar ranitidina????
Voi ce stiti despre ea???

Mamica de David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

dar dc ti-a dat ranitidina? are ceva la stomacel? http://acest topic este si pe site-ul Desprecopii/medicamente/ranitidina-compr_8276

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Neatza!

La mine nu e asa buna dimineata asta, dar ce sa ii fac daca mi-am gasit si eu a raci in toiul verii? Piscoata azi noapte de la 12 pana la 2 a aut show in program si eu eram chiauna ca luasem inainte de culcare un paracetamol ca ma durea capul rau si... abia dupa ce i-am dat 3 ml de paracetamol s-a linistit, la dansa cred ca trezirile se datoreaza mucilor dar mai mult dintilor cred ca ieri a stat toata ziua cu mana in gura si eu azi noapte cotrobaiam prin sertare dupa medicamentele mele homeopate, pentru muci si gat ca ma durea gatul nici nu puteam inghiti... tot rau mi-e dar o sa mai bag homeopate dupa ce termin cafeluta si pap ceva, nu merge asa pe stomacul gol si fara cafeluta

Somleac degeaba o strigi pe Yasmi ca s-a suparat pe noi vad, nu mai vine pe aici , ori e pe la Mall toata ziua sa ii treaca depresia? hai treci la apel ca vin cu batzu?!

Lalely multa sanatate lui David v-am admirat in foto pe Fb a cresut flacaul si se face ditai barbatelul Ce homeopate ti-a dat dr. pentru febra?

Ailed tu ce faci? Dodo cu se se mai preocupa? te ajuta la bucatarie si alte treburi casnice? a mea ieri mi-a spart un castronel si un paharel decorati pentru lumanarici si mi-a rupt o hartie de 10 lire ca mi-a gasit portofelul in geanta de la carut pe care am uitat-o deschisa si s-a servit donsoara o sa ii spun "Donsoara Paguba" in loc de piscoata

Miki sanatate piticilor, niste frumosi, i-am admirat in pozici, Andra cu ochii ei cu gene lungi si Vlad parca s-a mai inaltat si e mai baiat la fata, nu e baietel, creste mare flacaul

Vad ca iese soarele si se anunta o zi fara nt , in sfarsit ca m-a innebunit vantul asta , cred ca de la vantul asta nebun am si racit, om fi cules vreun virusel de pe undeva naspa ca e o zi frumoasa si eu ma simt aiurea , capul greu, stranut, ma doare gatul ... dar mi-o trece , fac si eu imunitate nu ?

Slaba activitate pe aici, e vara si toata lumea e pe afara , nu ca mine sta la umbra deasa in casa nu stiu ce vara o sa avem noi aici dar nu cred ca o sa depasim 18-20 grade, de 2 luni tot stam la 12-14 grade cu multa ploaie si vant nebun... of off

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Delia,nu are probleme cu stomacelul,dar i-am spus ca mananca noaptea inca si ca nu vrea sa manance mare lucru...supa cateodata,paste niciodata,fructe doar mar si banana...este tare sifi la faza cu mancarea!!!
Nu pot sa vad linkul acela...

Strumfi..formula 1 mi-a dat doctora pt febra,5 granule din juma in juma de ora!!!Asta pana ii trece febra!!!Multumim de aprecieri...Eu nu mai reusesc sa ma conectez la picassa sa pun poze si acolo!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

ranitidina, draga Lalely inhiba secretia acida gastrica , se da in gastrite sau cand ai arsuri etc.... ori sa i-o dea ca sa numai manance noaptea, scuza-ma dar ar fi bine sa te faci ca n-ai inteles si sa o mai intrebi o data pe dr...si sa o intrebi si dc ii da asa ceva si pt ce...
Strumph, a mea nu rupe banii , tipa cand ii iei inapoi, vrea cardul, stie ea ce stie..., castroane spargem si noi...alte noutati n-avem....
azi mergem la serbare la Maria...
va pupez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Ziua buna mamici!

madutza, ailed, va multumesc ptr raspuns la intrebarile mele!
ailed, petrecere frumoasa, ...musai vreau sa vad foto!
simonacipsi ru ti-am dus dorul Ma bucur ca ajungi la greutatea optima.Felicitari! ...si concediu placut!
strumphysuperba micuta piscoata, sau ''donsoara paguba'' hhhhhhhhhh ce m-ai facut sa rad...Multumesc tare mult ptr pm cu foto...Ptr mucisorii piscoatei nu ai batista bebelusului? o curatai repede....uf sa treaca odata...
viss- ti-am admirat comorile, ...sa te bucuri de ei...superba tricicleta, nu banuiam ca exista asa ceva
lalelymulta sanatate micutului, tie putere!
mikiatat ma bucur ca ne-ai scris, dar rau imi pare de ceea ce am citit........ mai poti?inseamna ca e adevarat...Dumnezeu ne incearca...dar nu ne da mai mult decat putem duce...Esti tare puternica mami!
roxy, tu pe unde umblii?
irinuca distractie placuta ...vad ca dupa o munca copioasa la curte...iti arde si de petreceri...cum sa nu?mai ales daca te invita soata la dans...auzi la ea
mandreeaca inceput si I usor usor sa mearga mult mai bine, ..asa ma bucur... am emotii...

Aaaaaaa luni am fost in tgv sa ma interesez ptr camin...de la 1 aprilie 2013..si dna director m-a invatat ca trebuie inscrisa deja acum, ...sa intre la 1 sept 2011 oficial(dar logic, va sta acasa cu mine...)va merge facultativ sa se obisnuiasca cu locul, copiii... dar baza sa fie scutirile medicale...asta sa am locul ocupat pana la 1 aprilie cand incep si eu munca. Maine merg cu dosarul deja... Am plans ieri...of ce toanta sunt, ...dar simt cum creste..prea repede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Catank,dar de ce o duci pe I la camin???
Nu sta soacra cu ea???
Cre dca eu am cam lipsit pe aici si sunt in urma...ma gandeam ca daca stati in aceeasi curte poate statea ea cu ea....
Asa este puiutii nostri cresc asa repede...

Delia,asta si intentionam sa fac...sa nu ii dau nimic!!!

David nu merge singurel..Merge perfect de manuta,dar ii este frica sa mearga singurel!!!
Nu cred ca tb sa ma panichez inca..sper!!!!Are deja 1 an si 2 luni....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

lalely, nu ar zice nu, dar nu sta locului o clipa.(de soacra vb) Si nu o vad sa se ocupe de I in mod particular,...adica va merge la fin, sapa...la locurile unde e de lucru, si nu vreau ca I sa o insoteasca. Serviciul, imi permite sa merg 2-3 zile maxim pe saptamana...restul lucru acasa...asa ca, nu se intampla nimic daca va sta I in preajma copiilor, si a unui program organizat cat stau si eu la lucru. Plecam impreuna, ne intoarcem impreuna...plus ca in invatamant-cercetare(cum sunt eu) vacantele sunt si ele lungi(depinde de proiecte,ce termene au...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viss spune:

-buna fetelor!
-lalely- ma bucur ca s-a elucidat problema asa zisei infectii,si a febrei suprapuse.saru-mana ptr complimente la adresa mea-fac si eu ce pot-maximul ca sa fiu acea extraordinara mama pe care sper sa devinsunt convinsa ca multe dintre noi se potrivesc descrieriitu esti o finuta, si nu asa inalta cum mi te inchipuiam dupa poze.
.-catannk-si eu ti-am admirat dragalasa cu gropite si obrajorii-a facut mami a ei niste poze-miam-miam
-am aflat si noi de concediul lui tati-9-13 iulie, si 19-23 august.olanesti si mare,unde la mare?inca nu ne-am decis,sa vedem dc prindem prietenii pe undeva pe litoral perioada aia sa ne cuplam cu cineva macar cateva zile,ca noua asa ne place, in grup..
-

Mergi la inceput