Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (10)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

fetele, am patit una...
dupa o zi de maraieli plansete cu lacrimi cand ii luam lucrurile care le vroia ea si eu nu o lasam( de ex castroane de sticla, cani, etc) am reusit sa o culc... apropae am adormit cu ea... si m-am trezit si am zis sa pap si eu un pic de inghe ca e cald si am papat din inghe aia cu gustul dalmatiei, din care mai papasem si am pus fulgi de migdale din care pusesem si dimi in lapte si dupa m-am apucat tovararseste de calcat si ma ustura barbia si cand ma uit in oglinda barbia mea era umflata rau si urca vizibil umflatura spre buze si spre ureche, de la nas spre buza de sus incepuse si de acolo, m-am dat cu fenistil si am gasit intr-un fnal niste loratidina(clarintina).M-am speriat rau ca eram si singura acasa.Inca barbia e umflata...si fata dar nu mai e dureroasa, tensiunea e 11 cu 7 , pulsul 58 si durerea de cap din ce in ce mai tare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

Buna! Delia ai facut alergie la ceva sau ce ai patit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryM85 spune:

MANDREEAC multumesc mami!

VISS aceeas dilema o am si eu, la mare dar unde?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

delia esti bine mami?
ketof de copii
ia aerius
fa ceva
nu sta asa
ca nu e de gluma cu alergiile astea din cate am aflat
hai scrie-ne cum esti?
e sotul cu tine gata?
esti in siguranta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

sotul e sef peste copii, am fost si la serbare dar pt mine a fost un cosmar, acum stau in pat ca sunt cu o durere de cap....naspa rau, mai sunt umflata la fata un pic pe frunt , pe langa aripioarele nasului si barbia.....o sa mai iau o claritina si diseara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

hello fete.

In primul rand va imbratisez pe toate cu problemutze de sanatate. Viss, Lalely, Miki, Strumpfi si cuscra mea Delia. Sa dea DUmnezeu sa va faceti rapid bine si voi si copilasii
Miki , f frumoase pozele cu copilasii. Mi se pare ca se inteleg bine, asa-i?
Viss, Sonia si Sergiu sunt frumosi foc si veseli nevoie mare. Cred ca esti tare mandra sa-i vezi pe amandoi..Minunat!
Catank nu gasesc pozele cu frumusica ta..le-ai sters?
Roxy, Anastasia e dulce foc..ce-i mai place in piscinutza!
Cami..nu am mai fost la drum asa lung, dar nu mi-e frica..ei accepta destul de bine drumurile cu masina si dc o parte din drum o facem noaptea sper sa treaca mai usor pt ei..si odata tot tre sa incerc sa vad cum ne descurcam..ce sa facem asta e familia noastra acum si trebuie sa ne descurcam cumva, nu mi-e frica sa incerc. mergem in thassos.Am numai referintze bune.
Delia cum mai e barbia?
Andreea, Mary fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

hop si eu...

aceasi stare....e kko... si vad ca scad din nou sub 55 kg... sigur de la starea care o am...
si vad ca L tuseste iarasi...

am citit tot, ma gandesc la voi la fiecare in parte, dar nu ma simt in stare sa scriu la fiecare!
strumf, nu am fost la shoping ca nu am avut cum..maine dimi am o tanticare o sa vina sa stea cu L 3 ore...sa vad daca reusesc sa gasesc ce am nevoie intr un timp asa scurt,,,,
am vazut si [pozicile cu fluturasii frumosi foc

va pooop////

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca05 spune:

Fetelor, m-ati invidiat pentru distractia de duminica? Sa vedeti cum s-a continuat diatractia si acasa. Am ajuns pe la ora 2:30 cand o aud pe Daria plangand din dormitorul soacrei. Nu se potolea, asa ca am intervenit. Nu stiu ce a avut, dar nu a vrut sa se mai culce pana la ora 4. Si eu si soacra (care nu a putut adormi, gandindu-se la dari), amandoa eram terminate de somn. A adormit intr-un final si daria mea, dar a dat trezirea la 6!!! Tocmai cand adormise si soacra-mea. Saracuta de ea, s-a ridicat din pat, ne-a facut cafeaua si a plecat la serviciu. Cand s-a intors acasa, figura ei mi-a adus aminte de Tom cand isi tinea ochii deschisi cu scobitori :) Eu eram fresh, ca o insotisem pe daria si la somnul de dimi si la cel de pranz ;)

Viss, ma bcuur ca sunteti mai bine!

Miki, ma gandeam eu ca ceva nu e ok cu voi... Multa sanatate!

Lavi, hai ca shoppingul sigur o sa te scoata din starea asta urata. Tu slabesti cand " ti se ineaca corabiile"?

Catank, hai ca o sa fie bine cu Ioana la camin. Va veti vefea in fiecare zi.
Pe mine ma apica plansul cand stiu ca din toamna nu o voi pupa la culcare in fiecare seara :((

Delia, cum mai esti? O fi alergie la migdale, dar de ce acum si nu si dimieata? Poate pe fondul unui stres sau imunitate scazuta. Dar de ce ai atat de des dureri de cap?

Simo, vacanta placuta. Grecia e destinatia mea preferata.

Madutza, soacra-mea si-a luat niste pantofi nude din IDM. Foarte frumosi 170lei; din piele, o firma romaneasca Celini; si un plic asortat 50 lei.
Asta este o varianta "de criza", ca acolo unde spunea Delia sigur sunt mai frumoase :)

Mergi la inceput

Nu cred ca v-am spus ca soacra-mea e mult mai cocheta decat mine. Si se streseaza in ultimul hal cand trebuie sa plece la.un eveniment (nunta, botez etc.)
Sambata au fost la o nunta, iar cu o zi inainte fusese la croitoreasa, la proba finala pt rochia pe care urma sa o poarte la nunta. Si nu i-a placut cum a iesit rochia (ca i se parea ca o face grasa!!!) si pentru asta nu a dormit toata noaptea. Desi mai are in sifonier alte zeci de rochii.
Deci weekendul trecut a avut 3 nopti de nesomn: vineri din cauza rochiei (se comporta mai rau ca o adolescenta); sambata din cauza nuntii si duminica din cauza Dariei. Mi-e mila de ea, dar si-o face cu mana ei!

Mergi la inceput

Haideti, ca nu stiu ce m-a apucat sa va scriu despre soacra. Probabil ca nu am cui sa spun. Aici sunt cam rupta de prieteni si de cealalta parte a familiei mele. Munca multa ziua, munca si cu Daria, semnal la tel am doar in anumite locuri, asa ca trec zile intregi cand nici nu reusesc sa o sun pe mama. Nu mai spun de prieteni sau telefoane de curtoazie!

Andreea, nici noi nu avem dinti multi: 5. Acum vad ca mai apar 1 sus si unul jos.

Cami, Mary, pup

Lalely, multa sanatate lui David!

Noapte buna tuturor si maine o zi excelenta!

Mergi la inceput