Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (10)
Raspunsuri - Pagina 12
catank spune:
sunt vai de capul meu...trista si deprimata. Nu stiu ce sa fac, cum sa procedez sa-i fie I ffffffffffffffff bine in primul rand. Am stat sa citesc de pe net pareri pro-contra legat de cresa-bunici sau bona. Sunt convinsa ca va face progrese la cresa, dar nu doresc cu orice risc....compromis...Lasata in patut sa planga, or manca 3 la lingura..., bolo nasoale nu raceli simple, ...birrrrrrrrrrrrr ce mi-a fost dat sa citesc. Imi vine sa renunt la servici. In tgv nu e nimic privat ptr cei mici...as mai avea o motovatie..dar nu este...
Ma tem ca maine merg sa o inscriu, si parca vad ca nu o duc...''Maricica Cur Sucit ma numesc''...
Ce ma fac?As baga soacra in sedinta sa-i spun ce-am pe suflet, ma tem ca mi-o fur...e leu, tot ca ea va face...''Ma inveti tu pe mine sa cresc copii???''...Chiar daca la inceput zice Da-Da-Da mama, asa fac cum zici tu, si dupa.....tot ca ea e... Are simtul proprietatii...mereu ma ''ameninta'' ca I va fugi de la mine la ea... eu nu as avea lipici la copii...ea DA. Daca I va deveni o rasfatata? Daca ce eu montez, socrii(fara rea vointa)demonteaza? Cum o fi mai bine?Sunt franta, dar nu pot inchide un ochi de griji...Hmmm ce griji mai au ''unii''...
HELP!
simonacip- eu am sters foto...Da
ailed- sper ca esti ok, ce chestie...de la inghetata sa fi facut alergie?
irinuca- nasol si la tine din toamna....offfffffff
yvyana- te-am sarit ieri ...mereu ma gandesc la voi, ...chiar daca nu scriu... regret ca inca te mai necajeste...mai ales ca ea draguta sufera....
ailed_dota spune:
deci aseara am ajuns la spital, pt ca ,ma umflam si la ochi si la frunte , asta dupa a doua Claritina, in sfarsit am stat ceva pe acolo sa asteptam la urgente, dupa m-a luat in primire un dr. si mi-au luat sange, tensiune, facut ekg si pus branula pt tratament un antihistamnic puternic si un corticoid putenic, si m-au tinut sub observatie vreo 2 ore, am ajuns pe la 1.30 acasa.Cu tratament 10 zile cu claritina si cu avut grija sa vedem de la ce e.. barba mea arata de parca e u
ailed_dota spune:
continuare<...
sa vad daca a fost de la neneorocita de inghetata sau de la vreo intepatura ceva...
mor de somn..si Andra are o energie...
fetele nu ma simt in stare sa va raspund la fiecare in parte, dar av multumesc de grija..
lalely07 spune:
Delia,multa sanatate!!!
Asteptam vesti,sa ne spui cum esti!!!
Catank,am inteles si it inteleg perfect frustrarile!!!Din experienta iti spun ca soacra va face cum stie ea...Eu degeaba ii zic caci la anumite faze face numai cum stie ea!!!Dar in acelasi timp stiu cata dragoste ii ofera lui D,si cata grija...Chiar ieri m-am intalnit cu o fosta colega de parc care imi zicea ce grijulie este cu piticul si ca ii place mult de ea...Asa ca se compenseaza...zic eu!!!
La tine,daca stai la curte,clar va fi alta situatie..si dac ai asa program lejer este si pacat sa nu o duci si in comunitate cateva zile/saptamana!!!
Eu lucrez zilnic,iar in inchidere de luna ajung acasa numai la 19.00...plecata de dimineata!!!
Viss...data viitoare cd ne vedem imi pun tocuri!!!
Sa nu iti stric imaginea pe care o ai...Asa ma visam si eu,inalta cu picioare lungi si piele mai inchisa...in realitate sunt scunda si alba!!!
catank spune:
buna fetele!
delia, regret sa citesc ca ai ajuns la spital. Ce Dumnezeu? sa fie de la inghetata? Bine ca esti cat de cat ok,......si nu s-a agravat situatia...Doamneeee...ai grija!Sa ne dai de veste ...Te pup!
lalely, mare dreptate ai....asa este, o iubeste mult, insa stii cum se spune, ce e mult strica sau poate oi fi eu fata...habar nu am, stiu cum a procedat cu copiii ei si cu nepotii din partea fetei-cumnatei...tot din dragoste nu sunt cum as vrea eu...poate nici nu trebuie, insa eu stiu doar ceea ce as vrea ptr Ioana. Eu sunt independenta...ffffff independenta, soata mea cand vine de la serici prima data la ei merge(nu vad nimic rau, chiar daca uneori exagereaza...asa l-au invata asa il au, ei...pe I nu as vrea sa o invat asa.)Pe fica lor...cea mare, maritata cu doi copii ii tine soacra actele, ...etc,le-a crescut un nepot(cam derbedeu acum, ..nu dau vina pe socrii...dar a fost mereu nepotul cu 4 parinti, ii suparau bunicii fugea la parinti, ii supara parintii fugea la bunic...etc) lucruri importante, ca mai bine ca ea nu pastreaza nimeni...Cum sa faca asa?Pai eu atunci ce fac? Nimic nu fac fara voia lor...Aaaaaaaaa sa va mai spn ca vb cu ei la pers a 2-a???Eu nu sunt asa...nu-i judec,ii inteleg dar nu accept. Dimplomatia mea m-a salvat de multe situatii...
Nu stiu inca cum voi proceda...cert este ca in clipa in care am nascut, si ea a venit la mine si mi-a porpus ca eu doar sa o alaptez pe I si ea sa vada de ea....(sa stea la ea) am inceput sa ''inebunesc'' drept dovada ca nu am apelat la ajutor din partea ei pana acum...ar fi vrut, dar o simt agresiva, posesiva, ...etc
Astazi am fost si am inscris-o la camin, ...voi vedea daca de la 1 aprilie o voi duce...depinde, ..sa vedem cum ne comportam pe aprcurs... Sincer...eu m-am gandit ca fac bine, ptr evolutia, integrarea I cu ceilalti copii, etc...dar citind ieri vrute si nevrute am clacat... Astazi am plecat stinghera in tgv...am fost pana la urma...am sa vad...
Ne-am intors pe la 10.30...o calduraaaaaaa, plecasem sa-i cumpar si piscina...nu am mai apucat...Aaaaaaaaa am fost si dupa analize, urocultura a mea si a sotului, sunt ok...acum sa vad daca se mai declanseaza ceva dupa contactul sex...
Ajunsa acasa fara piscina, i-am pus apa calduta in cadita de baie si in curte cu ea...a mai venit o vecina cu o fetita de 11 luni...s-au balacit amandoua grozav...Au plans cand le-am scos din apa...!A papat si somn bustean...
Am trancanit destul...merg sa mai strang una alta...
Pupici!
catank spune:
Ma gandeam acum ca alte mamici nu au nici un ajutor ...si tare bine le-ar prinde o soacra-mama .... si eu, am de toate si ce anume nu-mi convine???????????? Sanatatea e cel mai pretios lucru...restul...vant... sau nu, depinde...ce asteptari ai de la viata, de la tine ca mama, de la copiii..Cred ca imi lipseste mama....... mama e doar mama, ... Sunt un pic rea cu soacra cred, ...si mama mea ar fi facut ca ea in cazul I, nu stiu cat de mult m-ar fi ascultat...si parca nu m-ar fi deranjat la fel de mult cum ma deranjeaza soacra...ptr ca e mama... Poate fi si asta un motiv... trebuie sa reflectez mai mult... Nu vreau sa stric relatia cu soacra, din cauza-vina mea... Iar Ioana, fara doar si poate trebuie sa creasca in familie....mama, tata, mamaie, tataie, matusa, unchi, verisori...asta e familia, nu??? Asta inseamna armonie in familie!!! Hai sa fim sanatosi cu totii si om vedea ... cert este ca incerc sa stabilesc niste reguli, ...chiar daca in general ele sunt facute ptr a fi incalcate!
irinuca05 spune:
Hello!
Delia, ce noapte ai avut!!! Astazi sa prinzi fiecare minutel de somn impreuna cu Andra!
Catank Maricico, nu-ti mai face atatea grij! Inscri-o la cresaSi o duci acolo. Va sta destul de putin, uar daca ceva nu va fi in ordine , iti vei da seama din comportamentul Ioanei. Eu cred ca asta e cea mai buna varianta pentru voi.
Eu nu o duc la cresa, pt ca serviciul nu-mi permite sa profit si de timp petrecut cu ea. As ajunge acasa dupa ora 19, mi-ar trebui si o bona sa aiba grija de ea inte 16 si 19. In schimb vinerea termin pe la ora 15, deci as putea petrece cu ea un weekend intreg.
Avem si noi probleme cu munca la tara. Sunt in tratative cu soacra sa-si caute o femeie pt curte, ca nu are cum sa stea si cu daria si sa si munceasca. Mi-e teama ca ar fi in stare sa munceasca cu daria in brate sau noaptea cand doarme dari:)
O sa fie bine pentru noi toate, important este sa fim impacate cu alegerea pe care o facem!
Grea e meseria asta de mama!
roxy_s spune:
ce faceti fetelor?
am intrat ca mi-era dor de voi. m-am gandit la voi dar n-am mai avut cand sa intru. diminetile de la 8 suntem afara, stam pana pe la 11-11.30, venim in casa culc buburuza apoi eu fac treaba prin casa, mai dau o fuga la piata....dupa mesele iar iesim, am tot iesit cu niste prietene la shopping, suc si bere zilele astea si a stat mama cu buburuza, ca am iesit in timpul zilei cat era sotul la servici...din astea...n-am mai avut timp sa deschid calculatorul si parca nici chef
n-am citit decat putin....
ailed ce patanie...sper ca esti bine acum si sper sa descoperi de la ce-i patit asa ceva. ai grija mare
catank si eu sunt ingrozita de crese....eu pana la 3 ani nici nu ma gandesc s-o duc. mi se pare prea mica, la noi nu sunt ca lumea cresele, sunt tot felul...nici nu ma gandesc. nu stiu ce sa te sfatuiesc. bine faci ca te sfatuiesti cu soacra dar tu fa ce simti nu ce zic altii. cum crezi tu ca este mai bine pentru Ioana.
dar nici cu asa soacra n-as lasa-o. pai hai s-o creasca ea si tu sa fii de bibelou nici nu as sta la discutii. cu soacra clar nu, mai bine la cresa si nici nu mi se pare prea normal, sa zic asa, ca sotul si sora lui sa fie asa dependenti de socrii. de ce sa se duca prima data la ei? tu si Ioana sunteti familia lui acum, pe primul loc. intai voi apoi restul.... prea posesiva soacra, asa-i, i-a invatat prea dupa fusta ei, mamosi....auzi, sa le tina si actele...dar ei nu sunt in stare? na, mi-am zis si eu parerea, nu te superi. imi place de tine ca tu esti altfel, te-ai tinut tare, nu ai acceptat ajutor si mura-n gura, sa vada ca depinzi de ea. ai facut totul singura, bravo tie. asa as fi facut si eu
merg sa vad ce-ati mai scris.
toate mamicile si fluturasii.
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)
madutza_bra spune:
Hello fetele!
mi-am luat ieri pantofi, culoarea este aramiu...putin lucios..nu stiu cum sa zic...culoarea rochiei se reflecta in pantofi si zici ca au ceva portocaliu in ei, sunt f frumosi si comozi. Nu mi-am gasit plic la culoare dar mi-am gasit plic la culoarea rochiei si mi-am luat asa. daca gasesc ceva sa mearga cu pantofii, imi mai iau unul
Deci gata, suntem pregatiti de nunta, sotul va avea un costum maro cu cravata si butoni portocalii
Cami, poze cu rochia pun dupa nunta
viss, frumoase poze, chiar eram curioasa cum arata tricicleta de gemeni
miki, copii sunt niste frumosi, ca de obicei Sanatate multa!
Simo, ma bucur sa te citesc. Daca nu mai apucam sa vb, iti urez de acum concediu placut!!!
delia, da, sandale am gasit multe variante, dar la mine elegant inseamna pantof inchis in fata deci nu merge. In schimb Vicina e "magazinul meu" ca sa zic asa de pantofi. De data asta nu s-a potrivit de acolo nimic
Cum mai esti cu barbia?
yvy, hai ca daca ies si caninii, apoi sunt vre-o 5-6 luni pauza de iesit dinti .... cel putin la Cristi asa a fost
strumph, sa te faci bine!
mandreeac, lalely, irinuca, roxy
catank, eu cred ca as duce fata la cresa in locul tau..la 2 ani, al camp..la fan...nu-mi suna bine. Va sti ea si de munci din astea dar sa fie asa...de vacanta Tb sa vorbesti si sa te apropii si de doamnele de la cresa si sigur vei avea incredere.
As scrie mai multe dar ma cheama trebuta.
eu sunt tare nostalgica...vineri se termina gradinita , vineri termina puiul meu primul an de scoala (gradi )..nu stiu cand a trecut ... la fel va trece si vara..si la fel vor trece si lunile care le mai am pana la reinceperea serv...
De cata pot sa va povestesc tot despre vorbit...se pare ca vorbitul este achizitia momentului...a gasit o pietricica in nisip, i-am spus ca e piatra si a aspus si ea "pata", apoi a facut kk moale si i-am spus ca-i dau smecta, a spus si ea "meta", apoi si-a mazut castronelul cu cereale si a spus "io papa", cand o strig la masa spunea si ea " a maataaa" spune atatea ca daca nu vi le spun cand se intampla apoi le uit
Va pup dulce pe toate !
roxy_s spune:
strumphitza ce fain ca te-ai intalnit cu iony
ally spor la bani, este bine ca faci si acasa pana iti gasesti ceva stabil si serios este bine si asa. cat faci masajul, Edy ce face?
cami sa porti sanatoasa pantofii cred ca te simti super acum ca te-ai innoit dupa atatia ani....
picky ma bucur ca ai mai dat un semn. nu stiu ce sa-ti zic despre problemuta buburuzei tale. sper sa fie totul bine. este musai operatia?
Nasterea buburuzei mele, Anastasia Maria
Mamica fericita de printesica Anastasia Maria (21.02.2011)