Ghiocei de Martie-Aprilie2009**431**
Raspunsuri - Pagina 19
ramona7575 spune:
Seara buna fetelor,
Multumesc pentru condoleantele adresate verisoarei mele, i-am sugerat sa intre pe organizatia Emma unde se poate regasi in multe cazuri de acolo... nimeni sa nu treaca prin ce trece ea si sotul ei, evident ...
Noi am ajuns pe la 19:00 de la spital, am fost internati de joi seara dupa ce a facut o criza de tuse cu voma, dureri mulsculare la burta de la voma si plangea incat nu-l mai potoleam.
Ajunsi la urgenta, i-a facut Ventolin, s-a linistit dar tot ne=a internat pentru ca respira sacadat. Verdict: pmeumonie interstiliala dar eu mai tare tind spre bronsilolita pentru ca nu a facut deloc febra.
Am trecut prin experente neplacute, Stefan nefiind obisnuit sa stea in camera (desi am carat laptop cu mine si jucarii) iesea pe holuri la terapie intensiva si mai alega pe holuri cu alti copii... sambata ne-a sugerat o dr.sa mergem cu 2 etaje mai sus la copii, la sala de joca, tv... atat a auzit S.ca a sarit in sus de bucurie. Ajunsi acolo am crezut ca lesin instantaneu: o caldura infernala, tiganeala la greu (in 2 saloane aveau paduchi si le tinea cu pungi in cap), 3 paturi si 3 copii in camera dar CALDURA DE NU PUTEAI RESPIRA, batea soarele exact pe patul meu si a lui Stefan, jaluzele rupte, WC infect, locul de joaca inchis sambata si duminica
Din cauza caldurii mi s-a facut rau, Stefan nu-i placea si cerea la camera lui de jos (a fost una racoroasa, singuri in camera, baie etc.)
Am incercat sa-l adorm pe S.in zgomotul de aclo, a dormit max.juma de ora iar eu mi-am tarat burta pe la etaje dupa dr.sa ma trimeata inampoi... cum nu am gasito i-am spus unei asistente ca pana la ora 18:00 daca nu gasesc dr.imi iau bagajul, copilul si ma duc acasa pt.ca deja mi se intarise burta, mainile imi amortise si ameteam ingrozitor...
Abia pe la 17:30 am vb.cu dr.si m=a mutat jos... Ajunsi acolo am inceput sa zacem amandoi: pe S.il durea burta si voia sa vomite dar nu putea iar eu cu ale mele lesinata pe pat. M-am adunat pe la 20:00 cu asezatul bagajelor iar la 21:00 a vomat Stefan si pe nas . Bineinteles ca nu i-au dat nik, au zis ca e de la caldura si oboseala (si aveau dreptate) dar toata noaptea s-a foit , m-am ridicat sa- inveles de 30-40 de ori..
Cum azi s-a simit mult mai bine, am ajuns pe seara acasa, Doamne ce bine e... ma duc si eu la somn ca sunt varza
Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 22
Bianca2503 spune:
Doamne, Ramona! Ce patanie la voi!
Sper sa va reveniti repede si sa ai grija de tine ca parca prea te agiti sarcina asta..
Anaan spune:
Of, Ramo, ce patanie urata...sper sa nu mai treceti prin asa ceva. Mama ta nu poate sa vina sa va ajute? N-ar strica sa o lasi un pic mai moale si te odihnesti si tu cateva zile.
Monnvas spune:
RAMO, ce nasol! Sanatate multa si tie si lui Stefan! Si... odihneste-te un pic, ai avut tare multe de tras sarcina asta, bebelina o sa iasa deja calita.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Every saint has a past. Every sinner has a future.
bebe_shtrumf spune:
Neatza!
dau o cafea cu rom sau un cappucino de alune?
Pisigritot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca, sa fiti sanatosi toti sa va bucurati de frumoasa familie.
Nu sunt anti-cort, doar asa pt gravide ma gandeam ca e mai obositor; insa nici nu am experineta voastra, a ta, a Biancai, ma gandeam la conditii si sa nu tragi curent, sa dormi pe jos, mana-n apa rece..etc...
Ramonane rugam sa nu mai treci prin d-astea si sa te relaxezi un pik, ca tare ai obosit cu atatea incercari.multa sanatate tie si lui Stefan.
Noi am avut un wk aglomerat, au ajuns si finii pe la noi, niste frumosi copilasii, cel mic de 9 luni e un nazdravan si deja vb si e un ranjit, tatattata. gataaaa, papapa
ce nu-mi place ca vomita cam des, ori nu ragaie ori are probleme cu refluxul, of, dificil, in fine eu i-am tot zis finei ca e ceva cu el, nu ca n-are nimik, in fine nu ma bag insa mi-e tare mila de el...cam inconstienta fina-mea, 22 de ani insa zici ca are 12...
Ieri Ari a petrecut ziua cu un prieten , au si dormit amandoi in acelasi pat, ce sa zic dragoste la prima vedere, ah un singur episod a fost cu niste frunzee asta pana in somn, erau deja epuizatiinsa la plecare s-au pupat si el o asteapta pe Ari sa-i vada colectia impresionanta de dinozauri.
la intrebarea Inei, cred ca nu e intentionata treaba.cred.
Sambata mergem la circ si la expozitia de dinozauri-roboti din oras.
de dimineata a vrut sa faca pipi langa un dinozaur d-ala expus
www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
chatonel spune:
Ciao tufetele
Trec in viteza sa va zic ca m-am sters de pe facebook, in caz ca ma cauta cineva pe-acolo :))
de ce? M-am ofticat de-atitea spamuri si le-am zis FUCK
Va pup si va doresc o saptamina minunata!
pisigri spune:
Bianca, sa stii ca la vibratii ma tot gindesc si eu, eu cu Ilinca am facut un drum pina la Gheorgheni in decembrie, cind drumul era si fff prost si spart, si de acolo m-am intors cu dureri de burta. Si la tura de acum 2 saptamini, am luat no-spa preventiv, asa...
Om vide
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
ramona7575 spune:
Neata
Waw, am dormit in patul meu imens, Stefan a avut o reactie ciudata cand a ajuuns acasa, voia numai in brate sa ma pupe si sa imi spuna ca ma iubeste iar eu sa-l asigur ca-l iubesc (lucru` ce nu l-a facut in spital),plangea mereu... pe la 22:00 a adormit ca un bb, a tusit numai la 4 un pic apoi nani pana la 8:30... aavem de continuat tratament, tusea e f.incarcata si speram sa trecem de nebunia asta.
Din pacate nici o mama nu ma poate ajuta asa ca trebuie sa fiu puternica pana pe 13 iulie cand vine dragostea mea acasa
Acum tre` sa ma duc la Spital sa-mi iau buletinul, l-am regatit pe S.pentru ce ma duc si nu e prea incantat, a zis ca sta in masina
Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009
+ 22
pisigri spune:
Ramona, multa sanatate si mai multa liniste iti doresc !
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
georgiana310 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dyana27 mama ce de kileeeeee...!!! pai mutzu are abia 13. si tot bucalat mi se pare apropo voi le-ati facut analize pana acum? eu nu i-am facut deloc pana acum si sunt hotarata sa-i fac un set cat mai curand. Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 APRILIE 2011 |
Salutare,
Eu i-am facut lui Bris anual! Cu... religiozitate, in aceeasi luna a anului. + oftalmo anual, dintzologie si orice mi-a mai fost recomandat. + Am fost de 2x la Viena, la o clinica privata unde se face PETSCAN - o scanare a anumitor chestii.