Ghiocei de Martie-Aprilie2009**431**
Raspunsuri - Pagina 20
georgiana310 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Vreau sa va intreb si eu ceva pt ca pur si simplu nu ma duce mintea la mai mult...de ce e contraindicat cu cortul in sarcina? Bine, cu cortul undeva unde se poate ajunge si cu masina, nu cu rucsacul in spate in virf de munte, dar de ce e asa un mare no-no? http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/ http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Sincer, nici eu nu inteleg de ce
simplyana_m spune:
Salut!
Multa sanatate bolnaviorilor!
Ramona, !
Concediu placut excursionistelor vesele!
http://www.lucamic.blogspot.com/
inapreda spune:
Hola,
Ian s-a trezit la 5 , toata dimineata s-a scaldat in piscinuta iar acum doarme deja asa ca vreo 4 ore am treba pe net. O punem de-o tema?
Va multumesc pentru opinii si sugestii la nenumaratele mele intrebari si...probleme existentiale
Cadoul "buclulas" nu l-am primit ci...l-am trimis. Mi se pare o situatie atit de jenanta ca, desi s-a intimplat de mai bine de 2 saptamini, nu-mi pot lua gindul de la asta. Aveti vreo sugestie despre cum as putea sa o dreg?
inapreda spune:
Ramona, multa sanatate si un sfirsit de sarcina cit mai putin stresant! Daca mamele nu pot veni la voi, nu puteti merge voi la ele? Mergeti prima data la mama si, apoi, la soacra; stii ca Olga ne-a povestit ce rasfatata a fost
Anastasia-balerina e grozava; de fapt, e grozava in orice ipostaza Cred ca e cel mai dezinvolt copil de la odisee, alaturi de Vladimir cel cu vino-ncoa'!
Am uitat "atunci" sa-l felicit pe cuscru pentru premiu Bravo, Andrei!
Dyana si eu i-am facut lui Ian analize de mai multe ori. "Preventiv", recunosc.
Pisigri si corturaritu' n sarcina: eu cred ca depinde si de ce fel de gravida esti; daca ai o sarcina cum a avut Novus de era "sfirlez" si la 9 luni nu cred ca e vreun bai; daca esti ca mine care de la 7 luni de abia imi mai tiram picioarele incaltate cu incaltarile lui Jambo...mai bine nu.
inapreda spune:
Bianca, apa de gura pt copii se poate inghiti? Intreb pentru ca nu cred ca am sanse cu Ian sa-l fac sa o scuipe.
Olga, ma bucur ca David a inceput sa se obisnuiasca cu gradinita. Maninca acolo? Iti povesteste ce face peste zi? Altfel, cum mai sinteti? Cred ca ti-am mai spus ca al tau Cristi seamana cu al meu; sa nu te superi dar eu m-am amuzat cind ne-ai povestit ce-a facut Shefu' in defavoarea Sotului
Felicitari si lui Briseis pentru "absolvire".
inapreda spune:
Gianina, tare mi-ar placea si mie sa o vad pe Micshu' cintind/dansind "megaito" Tare-mi place programul vostru pentru ca seamana cu al nostru
Tufete cu curier intirziat: indiferent de pe ce site cumpar, comanda o fac intotdeauna telefonic; ii rog sa verifice ca au pe stoc produsele solicitate si sa-mi confirme ca timpul de tranzit e de 24 de ore; intotdeauna primesc coletul a 2-a zi.
Dodo-pui spune:
georgiana310
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
inapreda spune:
Bebe, am terminat sesiunea, multumesc de intrebare. In afara de un 3 la matematica , a fost ok; bineinteles ca note mai mari am luat la materiile care au legatura cu ce-mi place mie, gen Relatii Economice Internationale iar la "ciudatenii" gen Statistica, am luat note mai mici.
Cum stati cu "proiectul bb 2"?