Ghiocei de Martie-Aprilie2009**431**
Raspunsuri - Pagina 18
pisigri spune:
Vreau sa va intreb si eu ceva pt ca pur si simplu nu ma duce mintea la mai mult...de ce e contraindicat cu cortul in sarcina? Bine, cu cortul undeva unde se poate ajunge si cu masina, nu cu rucsacul in spate in virf de munte, dar de ce e asa un mare no-no?
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Monnvas spune:
Matzagri, la mine zice ca pana pe 17 august trebe sa depun dosarul. Deci mama scolii doctorale o fi in vacanta, dar bunica de la rectorat sper ca traieste, fiindca io, intarziata cum is, o sa-l depun probabil in ultima zi. Ideea e ca dosarul tre sa contina si referatele membrilor comisiei, or asta ar presupune ca in jur de 15 iulie (eu sper totusi sa mai trag pana la 1 august) sa trimit teza acestor membri. Bine, hopul cel mare e sa iau aprobarea de la prof, care e un superexigent...
EDIT. Adica planul meu ar fi ca intre 1 si 15 august sa petrec o saptamana in tara Moldovei - pardon, in Bucovina, asa ma vrajeste barbatu - si poate pune atunci de o intalneala moldoveneasca. O sa ma uit pe harta si pe mersul trenurilor mai aproape de momentul faptei, daca putem sa ne vedem intr-un loc unde sa poata veni si INA si ANAMARIAME.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Every saint has a past. Every sinner has a future.
Monnvas spune:
Nush, o fi o chestie de confort/izolare + sporirea igienei?
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Vreau sa va intreb si eu ceva pt ca pur si simplu nu ma duce mintea la mai mult...de ce e contraindicat cu cortul in sarcina? Bine, cu cortul undeva unde se poate ajunge si cu masina, nu cu rucsacul in spate in virf de munte, dar de ce e asa un mare no-no? http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/ http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
CRISTIAN (7.03.2009)
pisigri spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Monnvas Nush, o fi o chestie de confort/izolare + sporirea igienei?
CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way Every saint has a past. Every sinner has a future. |
Hai ca m-ai speriat.
La noi toata lumea din universitate e in concediu in august. Ma rog, toata lumea in afara de fetele de la contabilitate de exemplu, care isi mai pot lua cite o saptamina si in cursul anului, daca are cine sa le inlocuiasca.
Tanti de la prorectorat sigur e in concediu, mai ales ca mai noi, dumneaei este si doamna rector
Eu stiu asa: teza se sustine in catedra/comisia de indrumare. Apoi, se fac corecturile si se respecta ce recomandari mai au de facut cei din catedra/comisie de indrumare.
Dup-aia se face dosarul ala (care mie una nu mi se pare cine stie ce complicat, daca aceeasi doamna de la prorectorat are hirtiile doctorandului puse in ordine), se contacteaza comisia, i se trimite cite un exemplar din teza, blabla. Intre sustinerea in catedra/comisie si pina la sustinerea in plen trebuie sa treaca 5 saptamini (pt noi, cu stagiul de 4 ani).
Mie mi s-a spus ca luna august e blocata din toate pdv.
Confortul si cortul, sa zicem, desi nu stiu, noi avem saltea, dormim f bine pe ea, e ca un pat jos. Nu stam nespalati cite 2-3 saptamini cit "cortuim". Cu izolarea da, sunt de acord, de asta am zis ca as merge undeva unde se ajunge cu masina. Oricum, concediul nostru se termina undeva in jur de 15 sept deci undeva aproape de 30 de saptamini de sarcina, si tot cort avem in plan, de asta intrebam.
Monnvas spune:
Ntzzz, la noi graficul e altfel.
Nu se mai sustine in catedra! Am scapat de chestia asta, in schimb trebuie sa iau un aviz de la indrumator, prin care ma recomanda pt sustinere si propune comsia, pe care Scoala doctorala tre sa o aprobe. Pana pe 13 iulie.
Intre 15 iulie si 17 august trebuie sa facem dosarul si sa ni se fixeze data sustinerii publice. De unde deduc ca in acest dosar tre sa avem si referatele membrilor, fiindca data se fixeaza numai dupa ce duci la .... (rectorat/minister, nush) si referatele oamenilor. Ceea ce inseamna ca va trebui sa apelez la superbunavointa lor pentru ca teza sa le parvina in jur de 1 august si ei s-o citeasca in 2 sapt si sa-mi faca referatele Inca nush cine imi va fi in comisie.
Intre 3 si 21 sept ne sustinem public. Si gata!
CRISTIAN (7.03.2009)
pisigri spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Monnvas Ntzzz, la noi graficul e altfel. Nu se mai sustine in catedra! Am scapat de chestia asta, in schimb trebuie sa iau un aviz de la indrumator, prin care ma recomanda pt sustinere si propune comsia, pe care Scoala doctorala tre sa o aprobe. Pana pe 13 iulie. Intre 15 iulie si 17 august trebuie sa facem dosarul si sa ni se fixeze data sustinerii publice. De unde deduc ca in acest dosar tre sa avem si referatele membrilor, fiindca data se fixeaza numai dupa ce duci la .... (rectorat/minister, nush) si referatele oamenilor. Ceea ce inseamna ca va trebui sa apelez la superbunavointa lor pentru ca teza sa le parvina in jur de 1 august si ei s-o citeasca in 2 sapt si sa-mi faca referatele Inca nush cine imi va fi in comisie. Intre 3 si 21 sept ne sustinem public. Si gata! CRISTIAN (7.03.2009) -------------------------------------- Where there's a will there's a way Every saint has a past. Every sinner has a future. |
Comentariul meu pe scurt er fi: plm!!!
Pe lung, ar fi ca tre' sa ma duc iar pe la dna secretara-rector sa o luam de la capat cu listuta cu cine si ce are de facut. Uofff !!!!
Si ca sa discutam si de oile noastre ideal ar fi sa nu ajungeti in Bucovina cind noi suntem la mare.Copila mea e fata lu tata ei, ca numai cu marea ma timpeste de dinainte de Paste. Acum vreo 2 zile era in scaunul de masina (mai nou am si eu voie sa stau in fata...) si ne toca: Mi-am mai amintit ceva de anul trecut de la mare !!! si urma cite o relatare exacta a ceva ce a facut sau s-a intimplat acolo. Sunt absolut uimita, eu nu stiu sa am amintiri de la 3 ani, dar ea isi aminteste chestii facute acum un an, despre care nu am mai discutat de atunci Dupa cum zice tas-su: Mai fato, cine esti???
Monnvas spune:
Pai, Matzagri, asta ma gandeam si io, sa ajung in prima parte a lunii august, aia in care membrii comisiei ma vor rumega si ma vor toca in intimitatea propriilor apartamente. Iar de ajuns la mare, cred ca ar fi mai bine sa ajungem si noi in a 2a jumate a lui august sau la inceputul lui septembrie, sa nu fim chiar in plin sezon...
CRISTIAN (7.03.2009)
Bianca2503 spune:
La mare stiti ca ma bag si eu...tot cu cortul. Pisigri stie!
Chestia cu cortul si sarcina e o chestie de confort, zic eu. Noi vroiam sa plecam in Grecia cu masina in decembrie (cand eram gravida cu Vladimir in vreo 6 luni parca) si nu m-a lasat doctora din cauza mersului cu masina- prea multe vibratii mici si dese.
Avand si vreo 30 de saptamani (Ramona), decic eva burta, lumea se gandeste ca e greu cu asezatul, cu spatele etc...
Dodo-pui spune:
tufete..
La sfaturi despre cort nu ma pot baga caci n-am pic de experienta
Dimineata am avut program administrativ caci am fost cu toti acasa:eu am fost sef si subordonat bucatar iar D si copii s-u ocupat de curatenie.
Acum s-au trezit cu totii si vor parc...normal...cat au dormit ei eu "m-am dat pe net" si am mai gasit una-alta si mi-am probat costumul de baie
all
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
andiaroro spune:
Pisigri- La multi ani! Si...pentru restul urarilor iti las mana libera ca stii tu mai bine ce iti doresti si in care ordine, eu doar trimit si puterea gandului meu.
Sunt ca o gaina beata...Azi am facut siesta, dupaz nu stiu cati ani. Ca nu se mai putea. M-am trezit de vreo 3 ori si iarasi am adormit. Mi s-o trage de la faptul ca azi, in sfarsit, puturam si noi umbla azi doar in tricou. Dar sunt tot zapacita de cap, dupa plimbarea pe afara.
Anastasia a avut serbarea de sfarsit de cresa, unde si-a luat in primire tare mandra ghiozdanul de gradiu