Ghiocei de Martie-Aprilie2009**431**
Raspunsuri - Pagina 17

Ela78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonapro Ziua buna! Multumesc mult pentru incurajari ![]() Sigur ca nu e secret, dar nu m-a intrebat nimeni ![]() Nu mi-am dat demisia azi, ca am aflat ca dragul nostru director, nu mai doreste cu preaviz si ca sa-mi dau cu acordul partilor mai astept putin ca e un pic cam devreme, sper sa nu-mi piara curajul ![]() Mami de ![]() ![]() |
Simona, mult spor in noua afacere! si tinem pumnii sa iasa asa cum iti doresti tu

pisigri spune:
Ina, nu-ti face probleme, nici pt sporovaiala nici pt cealalta chestie, iti mai spun inca o data si aici, o prietena nu are cum sa nu-si dea seama ca a fost o greseala...
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

Bianca2503 spune:
Hello,
Ela, putere iti doresc. Stiu ca e greu. dar veti reusi!
Ina, cred ca depinde de persoana. Daca persoana ar fi una care habar n-are pe ce lume traieste cred ca i-as "ierta" greseala cu plata curierului. Daca e una care are habar de viata si asa aconsiderat....ma mai gandesc.
Noi am fost in parc si pentru ca Vladimir sa descult a venit o fetita sa ma intrebe:"voi sunteti saraci?" M-am blocat! Intr-adevar nu stam bine cu banii....

Monnvas spune:
INA io nu pot sa cred ca cineva ar face-o intentionat. Da' macar ti-a placut cadoul?
BIANCA deci pana si o pushtoaica s-a prins...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Every saint has a past. Every sinner has a future.

Monnvas spune:
ANAAN la serbare a fost f fain, bineinteles ca n-am inteles nimic din poezie
dar coregrafia a facut toti banii. Si am observat progrese fata de serbarea din decembrie, la toti copiii - in primul rand, faptul ca au stat pe scena fara sa bazaie dupa mami, tati, frati, bunici. Iar Inji mi s-a parut ca, pe langa seriozitatea cu care trateaza el totul (ah, baga-mi-ash, altceva mai bun nu putea moshteni de la ma-sa???), s-a mai si distrat, macar in cateva momente...
CRISTIAN (7.03.2009)

Monnvas spune:
ELA mai e foarte putin pana veti fi iar impreuna! Si atunci o sa vedeti ca a meritat efortul...
CRISTIAN (7.03.2009)

Monnvas spune:
Ah, si INA - pe unde fusesi? Ca absentasi cam mult...
(io sunt in starea aia de lipsa de concentrare maximaaaaa, nu stiu cum o sa ma mobilizez pana la urma...)
CRISTIAN (7.03.2009)

Monnvas spune:
MATZAGRI - m-am uitat pe calendarul scolii doctorale din nou si am ajuns la concluzia ca prin august o sa ne moldovenizam si noi un pic. Tot cam atunci probabil o sa ne si marim (adica o sa mergem la mare), cel mai probabil in urbe - la Constanta. Poate totusi reusim de data asta...
CRISTIAN (7.03.2009)

Ela78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramona7575 O sa vad cum ma simt peste o luna, noi nu vrem sa ne montam cortul si sa stam mai mult intr-un loc, nu sa ne plimbam de colo-colo. Am absentat mult de pe net, nu m-am simtit in apele mele datorita unei tragedii din familia bunului meu verisor, ![]() ![]() ![]() A nascut la Tecuci dar ea era vazuta si de un alt medic la Focsani, dupa ce a nascut a aflata ca avea uter infantil si de asta nu a dus sarcina pana la sfarsit dar in acelasi timp le-s spus ca baietelul avea malformatii pulmonare... Pai stau si ma intreb, cum pana mea sa nu aibe plamanii dezvoltati daca s-a nascut la 8 luni? Oare ei, idiotii nu si-au dat seama ca gravida nu poate duce sarcina pana la sf.daca avea uter infantil? In sufletul meu cred ca el ar fi trait daca il scoteau la 7 luni. Pana si dexametazona a fost administrata tarziu. Din fericire au apucat sa-l boteze (verisorul meu este preot), l-au adus acasa iar in durerea lor nici nu l-au putut tine pe copil in sicriu pe timp de noapte, l-au asezat intre ei ... Acum asteapta sa treaca timpul iar peste 5 luni sa incerce sa faca un alt bb desi eu le=am zis ca-i devreme tinand cont ca a nascut cu cezariana. Parca dupa un an, nu ? Se vor duce la Bucuresti pentru mai multe investigatii... In ultima perioada m-am gandit foarte des cat de norocoasa sunt in ciuda faptului ca tati nu e langa noi tot timpul... imi e groaza cand vorbesc cu biata mama si ma intreaba ce faca bebe din burtica ![]() ![]() Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009 ![]() |
Ramona, imi pare foarte rau...

Nici eu nu ti-as recomanda sa te aventurezi cu cortul la 7 luni de sarcina...

Da, dupa cezariana la 1 an dupa pro ramana iar gravi...
Bebe-Strumf, foarte tare bancul

pisigri spune:
Monn, noi cel mai probabil plecam la mare in jur de 18-20 august. Daca fac morfologia fetala in sapt 21, plecam de pe 13; daca nu, plecam dupa morfo. Concediu avem de pe 13, dar am zis ca daca saptamina aia e blocata, mergem din weekendul anterior undeva la munte, de unde ne putem intoarce mai repejor. Mai vorbim pina atunci. Oricum din cite stiu eu in august si mama scolii doctorale e in vacanta...
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)