Ghiocei de Martie-Aprilie2009**431**
Raspunsuri - Pagina 17
Ela78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonapro Ziua buna! Multumesc mult pentru incurajari Sigur ca nu e secret, dar nu m-a intrebat nimeni O sa ma ocup de petreceri pentru copii cu animatori si ursitoare pentru botez.Nu ma intrebati cat stres pe mine, cat de multe am de invatat, dar sper sa le fac fata. Nu mi-am dat demisia azi, ca am aflat ca dragul nostru director, nu mai doreste cu preaviz si ca sa-mi dau cu acordul partilor mai astept putin ca e un pic cam devreme, sper sa nu-mi piara curajul Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003) |
Simona, mult spor in noua afacere! si tinem pumnii sa iasa asa cum iti doresti tu
pisigri spune:
Ina, nu-ti face probleme, nici pt sporovaiala nici pt cealalta chestie, iti mai spun inca o data si aici, o prietena nu are cum sa nu-si dea seama ca a fost o greseala...
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Bianca2503 spune:
Hello,
Ela, putere iti doresc. Stiu ca e greu. dar veti reusi!
Ina, cred ca depinde de persoana. Daca persoana ar fi una care habar n-are pe ce lume traieste cred ca i-as "ierta" greseala cu plata curierului. Daca e una care are habar de viata si asa aconsiderat....ma mai gandesc.
Noi am fost in parc si pentru ca Vladimir sa descult a venit o fetita sa ma intrebe:"voi sunteti saraci?" M-am blocat! Intr-adevar nu stam bine cu banii....
Monnvas spune:
INA io nu pot sa cred ca cineva ar face-o intentionat. Da' macar ti-a placut cadoul?
BIANCA deci pana si o pushtoaica s-a prins...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Every saint has a past. Every sinner has a future.
Monnvas spune:
ANAAN la serbare a fost f fain, bineinteles ca n-am inteles nimic din poezie dar coregrafia a facut toti banii. Si am observat progrese fata de serbarea din decembrie, la toti copiii - in primul rand, faptul ca au stat pe scena fara sa bazaie dupa mami, tati, frati, bunici. Iar Inji mi s-a parut ca, pe langa seriozitatea cu care trateaza el totul (ah, baga-mi-ash, altceva mai bun nu putea moshteni de la ma-sa???), s-a mai si distrat, macar in cateva momente...
CRISTIAN (7.03.2009)
Monnvas spune:
ELA mai e foarte putin pana veti fi iar impreuna! Si atunci o sa vedeti ca a meritat efortul...
CRISTIAN (7.03.2009)
Monnvas spune:
Ah, si INA - pe unde fusesi? Ca absentasi cam mult...
(io sunt in starea aia de lipsa de concentrare maximaaaaa, nu stiu cum o sa ma mobilizez pana la urma...)
CRISTIAN (7.03.2009)
Monnvas spune:
MATZAGRI - m-am uitat pe calendarul scolii doctorale din nou si am ajuns la concluzia ca prin august o sa ne moldovenizam si noi un pic. Tot cam atunci probabil o sa ne si marim (adica o sa mergem la mare), cel mai probabil in urbe - la Constanta. Poate totusi reusim de data asta...
CRISTIAN (7.03.2009)
Ela78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramona7575 O sa vad cum ma simt peste o luna, noi nu vrem sa ne montam cortul si sa stam mai mult intr-un loc, nu sa ne plimbam de colo-colo. Am absentat mult de pe net, nu m-am simtit in apele mele datorita unei tragedii din familia bunului meu verisor, a nascut sotia la 8 luni iar bebele f.mult asteptat a decedat dupa 24 de ore pe motiv de "malformatii pulmonare". Durerea a fost /este imensa, nu s-a inventat un cuvant de alinare si m-am simtit ingrozitor in convorbirile telefonice tinute cu "mama". A nascut la Tecuci dar ea era vazuta si de un alt medic la Focsani, dupa ce a nascut a aflata ca avea uter infantil si de asta nu a dus sarcina pana la sfarsit dar in acelasi timp le-s spus ca baietelul avea malformatii pulmonare... Pai stau si ma intreb, cum pana mea sa nu aibe plamanii dezvoltati daca s-a nascut la 8 luni? Oare ei, idiotii nu si-au dat seama ca gravida nu poate duce sarcina pana la sf.daca avea uter infantil? In sufletul meu cred ca el ar fi trait daca il scoteau la 7 luni. Pana si dexametazona a fost administrata tarziu. Din fericire au apucat sa-l boteze (verisorul meu este preot), l-au adus acasa iar in durerea lor nici nu l-au putut tine pe copil in sicriu pe timp de noapte, l-au asezat intre ei ... Acum asteapta sa treaca timpul iar peste 5 luni sa incerce sa faca un alt bb desi eu le=am zis ca-i devreme tinand cont ca a nascut cu cezariana. Parca dupa un an, nu ? Se vor duce la Bucuresti pentru mai multe investigatii... In ultima perioada m-am gandit foarte des cat de norocoasa sunt in ciuda faptului ca tati nu e langa noi tot timpul... imi e groaza cand vorbesc cu biata mama si ma intreaba ce faca bebe din burtica Ramona - mami de Stefan - 27 aprilie 2009 + 22 |
Ramona, imi pare foarte rau...
Nici eu nu ti-as recomanda sa te aventurezi cu cortul la 7 luni de sarcina...
Da, dupa cezariana la 1 an dupa pro ramana iar gravi...
Bebe-Strumf, foarte tare bancul
pisigri spune:
Monn, noi cel mai probabil plecam la mare in jur de 18-20 august. Daca fac morfologia fetala in sapt 21, plecam de pe 13; daca nu, plecam dupa morfo. Concediu avem de pe 13, dar am zis ca daca saptamina aia e blocata, mergem din weekendul anterior undeva la munte, de unde ne putem intoarce mai repejor. Mai vorbim pina atunci. Oricum din cite stiu eu in august si mama scolii doctorale e in vacanta...
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)