Ghiocei de Martie-Aprilie2009**431**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Fete din Bucuresti: veniti la Street Delivery? E Gradina Icoanei aproape si putem sta cu copiii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

What, e ziua lui Pisigri deja? Lamultziani, tufato cucuiato!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

La Multi Ani si pentru Cocufan!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

La multi ani, felina gri! De la bebe sanatos, nastere fara probleme, Motan eliberat de stresuri si Pisilinca dragastoasa, pana la fericire care sa tina o viata, toate ti le doresc!

Monn, unde fugi fara sa ne zici cum a fost la serbare???

Ilinca, asa numai, ca esti cum esti!

Binaca, l-am vazut pe Vladimir in poze pe FB si m-am minunat cat a crescut(ca-i frumos si simpatic nu e o noutate).

Am uitat zilele trecute sa zic ca am vazut-o pe Bris mamaruta, o mamaruta draguta foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani Pisi-gri!

La multi ani tuturor ce-si serbeaza astazi ziua de nastere!

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Fetelor, va multumesc mult pt urari ! Va iubesc pe toate si va doresc tot ce e bun pe lume, asa cum le doresc si membrilor familiei mele !
Desi nu am terminat de "sarbatorit" - azi ne vedem cu ai mei si cu bunicii la tara - tura asta m-am sarbatorit "incognito" adica am practicat nepoliticosul "dat la fund"...

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

LA MULTI ANI, MATZAGRI!

Iti urez sa ramai pisicoasa si nebuna si dintr-o bucata pour toujours! Si sarcina usoara, nastere usoara si... sa fiti fericiti in 4!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Every saint has a past. Every sinner has a future.

La multi ani, Pisigrix!
Multa fericire iti doresc in noua aventura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pisigri, bine ca ciripesc ca o pasarica vrute si nevrute in loc sa spun ce trebuie si ce as fi vrut sa spun, daca as fi stiut ca e ziua ta: LA MULTI SI MINUNATI ANI, Oamo! :-) Cu fericire, sanatate si oameni iubiti si care te iubesc in jur!

PS. Asta ar fi deja "neatentia" cu nr 2 intr-un interval de timp scurt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Si o intrebare pentru toata lumea: cum ati reactiona si ce ati simti daca ati primi un cadou de la un prieten dar vi s-ar solicita sa achitati contravaloarea taxelor de transport prin Curier Rapid?
Vi se pare o situatia pardonabila? De nescuzat, indiferent de circumstante? Sau...?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dodo-pui

all

Ion Suruceanu imi rasuna acum in cap...si nu doar aceasta piesa..........deh la varsta mea si acest gen merge f bine la "rinimiaora"=inimioara

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Dodo-Pui, te iubesc! M-ai nimerit direct in inima Copilaria mi-am petrecut-o in tonurile muzicii lui Ion Suruceanu, Anastasia Lazariuc & Co.

Nu stiu ce se intampla cu mine.. Desi incerc sa ma distrez (si sa ma integrez), tot ma palaste asa cate un dor de casa...

Ieri de exemplu am fost la piscina cu alte 2 fete (si ele cu copii), ne-am simtit minunat, am facut plaja, ne-am balacit in piscina, am mancat inghetata, am stat la taclale ca fetele, insa seara cand am ajuns acasa si stateam pe balcon, am auzit niste romani care stau si ei aici in bloc ascultand muzica romaneasca si cantand si ei cu foc. Imi venea sa plang...

Mergi la inceput