Ghiocei de Martie-Aprilie2009**431**
Raspunsuri - Pagina 15
dyana27 spune:
mama ce de kileeeeee...!!! pai mutzu are abia 13. si tot bucalat mi se pare
apropo voi le-ati facut analize pana acum? eu nu i-am facut deloc pana acum si sunt hotarata sa-i fac un set cat mai curand.
Pisik06 spune:
Seara buna! LA MULTI ANI! DYANA Iti doresc o viata senina, plina de zambet si iubire. Te imbratisez cu drag
Noi suntem pe ultaam suta de metri, cu bagajele la usa, asteptam partenerii de drum
Ana are 16 kile jumate, mie mi se pare numai buna, nici pufoasa, nici slabanoaga
Mi-am amintit ca a intrebat ELA de blogul lui Pisicu. Cateva postari sunt ale lui, cateva ale mele. L-am cam lasat de izbeliste, dar pregatesc acum ceva, ac am fost inspirata, sper sa apuc sa postez.
Gata, va pup si va doresc petrecere frumoasa in saptamana ce urmeaza
Mami de minune mica
Monnvas spune:
Bon soir!
Drum bun Pisikilor & partenerilor! Sa va distrati!
Noi am venit de la o petrecere, unde am inregistrat o premiera: fiu-meu s-a lasat pictat pe fata. Pana acum nu a vrut niciodata.
Maine avem serbarea, sunt emotionata sa vad atatia pitici in costume pe scena, cred ca o sa fie... simpatici!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Every saint has a past. Every sinner has a future.
Pisik06 spune:
Am reusit!!!!!
http://harmonydo.blogspot.ro/2012/06/bucuria-in-stare-pura.html
Mami de minune mica
simonapro spune:
Neata!
Eu la munca, dar e o zi un pic mai libera, am avut o saptamana grea, cu munca multa si ajuns acasa numai pe la 8-9. Sotul meu face fizioterapie la picior dupa-amiaza si ajungem numai tarziu, imi e asa de mila de Luc, ca ne vede tare putin si mai avem o saptamana asa grea. Vreau si eu sa-mi iau medical tot pentru fizioterapie ca am cam neglijat capitolul asta si la fix mi-ar prinde bine pana sa-mi dau demisia.
In seara asta am intalnirea cu colegii de facultate, nu a iesit chiar cum mi-am dorit, e destul de greu sa aduni oamenii, dar e bine si asa ca ne intalnim ce-i care am fost apropiati si am petrecut momente frumoase impreuna.
Drum bun si distractie maxima fetelor care au plecat in vacanta
Pisik:foarte frumos ai scris
Luc: are 15.5 kg, s-a inaltat si pare mai slab acum.
Monn: serbare frumoasa
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
Ilinca_M. spune:
Helou.
Io tot cu pregatirile de bac.
Cand am citit despre verisoara Ramonei nu am mai fost buna de nimic, am o imaginatie prea bogata si cand aud asa ceva fara sa vreau ma transpun in situatia respectiva...si atunci ma ingrozesc cu adevarat: daca eu, care cine-s eu, ca n-am nicio tangentza cu acea tragedie, dar daca eu simt asa durere doar cand imi imaginez...atunci oare acea mama cata durere trebuie sa simta?! Acei parinti, amandoi, si rudele lor apropiate...dar mai ales mamica aia care a purtat copilul atatea luni si si-a facut vise...of, e ceva care ma scurtcircuiteaza, nici nu mai stiu ce altceva am citit, trebuie sa ma uit din urma...
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ilinca_M. spune:
Ah, da, indraznesc cu mii de scuze sa o felicit cu mare si vinovata intarziere pe draga noastra Diana!! La Multi Ani fericiti, tufato, si sa ai mereu tonusul de acum!! La anul, cand o sa faci 30 de ani, o sa fiu mai prompta!
Si ceva ce m-a bucurat mult: pe cai mai oculte:)) am aflat ca Sophiphi nu e nicidecum singura ghiocica alaptata inca de la odiseea noastra...mai este una chiar ceva mai maricica!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Bianca2503 spune:
Hello,
Salutari celor care pleaca in vacanta. Drum bun si distractie placuta.
Eu astept sa se trezeasca Vladimir si sa mergem prin centru, pe la Street Delivery si sa stam afara pana noaptea tarziu.
In rest nu am noutati.
Monnvas spune:
LA MULTI ANI, MATZAGRI!
Iti urez sa ramai pisicoasa si nebuna si dintr-o bucata pour toujours! Si sarcina usoara, nastere usoara si... sa fiti fericiti in 4!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Every saint has a past. Every sinner has a future.