Ghiocei de Martie-Aprilie2009**431**

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Urez si eu drum bun excursionistelor si vreme frumoasa La anul promitem sa va fim alaturi

Alexandra kinderul nu se refuza niciodata! De care o fi, numai kinder sa fie Noi am trecut la dotz, ca are mai putina ciocolata. Incercam sa scapam definitiv de acadele ca acelea sunt cele mai periculoase si strica si dintii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaza22 spune:

Hello fetele!!
Am intrat pe fuga sa va spun La Revedere!, astazi zburam inapoi la tati.

Am avut o vacanta tare frumoasa si plina. Ma bucur ca am reusit sa va revad, macar pe unele dintre voi, si nu doar o data. Sunt cateva restantiere dintre fetele din Buc. dar data viitoare nu mai scapati si cine stie poate se face si o intalnire, mai in toamna sa pot revedea si fete dragi necapitaliste .

Va doresc sa aveti vacante frumoase, o vara un pic mai racoroasa, ghiocei veseli si sanatosi si cand m-oi intoarce, o tolba plina de vesti bune si povesti de vara.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

GAZO, drum bun!

Tufete, ce-i cu linistea asta p-aci? V-o palit dorul de concediu?

Noi azi merem la o petrecere, la ziua unui coleg de gradi, iar maine avem serbarea. Maine vreau sa ma programez si la epilat. M-am tampit, acum la aproape 30 de ani am inceput sa port fuste scurte cum la 17 ani n-aveam curajul sa port cred ca am un sindrom de refuz al propriei varste

Is pe ultima suta (de pagini, nu de metri!) cu teza, peste vreo 2 saptamani tre sa ii predau „varianta finala initiala” lu' guru, d-aia am absentat de p-aci. Si sunt in faza de "nu mai pot, m-am saturat"... Am sentimentul ala ca se incheie un capitol din viata mea odata cu teza asta si ca mi se va schimba radical viata dupa (ceea ce probabil se va si intampla: o sa ma pot culca si eu inainte de ora 2).

Hai ca am scriptoree azi. Va si mai intrati la raport!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Every saint has a past. Every sinner has a future.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

pupacim gazulinele si le uram drum bun

legat de subiectul grame: noi ne-am ingrasat 1 kg in ultimul an (adica am ajuns la 14 si un pic)
si pe mine ma strange in spate cand o vad cu pantaloni scurti sau cand o mai zbugheste goala prin casa (ca la baie, o acopar repede cu clabuci si nu apuc sa aprofundez)

monico draga iti doresc sa te prinda ora 2 dormind, cat mai curand (ca poate asa te mai ingrasi si tu putin ca prea ne persiflezi pe aici)

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori

Mergi la inceput

Legat de grame: nici al meu n-a mai pus pe el de cand merge la gradi, adica din septembrie. Mie nu mi se pare slab - chiar are un pic de burtica - dar (vorba Gianinei ) ne persifleaza hainele.

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Gazulinelor, drum buna si revedere faina cu tati!

Monn, spor la treaba! Cat despre scriptoree cred ca e tocmai din cauza de "m-am saturat! nu mai pot!" - da-mi place "efectul asta secundar"! Pe mine ma apucau toate avanturile gospodaresti ca mod de sustragere de la scrisul tezei.

Bun, m-am linistit, vad ca e o tendinta generala sa nu mai puna nu stiu cat pe ei in perioada asta.

Andrei ar avea o serbare campeneasca cu gradinita saptamana viitoare, insa a transat lucrurile foarte rapid: "Nu padure!Nu ponei! Nu microbuz!" Motivul: nu-i microbuzul lui tac-su!( iar asta n-o vad rezolvata in timp util)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

anaan - avantul gospodaresc presupune curatenie sau facut praji? (ca sa stim , in caz ca ne prezentam la usa , ce vom gasi ; o casa curata sau o masa plina de prajituri?)

avem 3 anisori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gianina34

anaan - avantul gospodaresc presupune curatenie sau facut praji? (ca sa stim , in caz ca ne prezentam la usa , ce vom gasi ; o casa curata sau o masa plina de prajituri?)

avem 3 anisori

Gianina, avanturile gospodaresti au fost si s-au dus, odata ce am terminat cu teza. Prajituri nu stiu sa fac, dar sunt bucuroasa de oaspeti.

Mergi la inceput

Gizas, ce reclama ruleaza in dreapta:

Coliva proaspata pt parastase. Livrare prompta oriunde!

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

Gizas, ce reclama ruleaza in dreapta:

Coliva proaspata pt parastase. Livrare prompta oriunde!

CRISTIAN (7.03.2009)

Io n-am vazut-o, dar te cred pe cuvant!

Mergi la inceput