Ghiocei de Martie-Aprilie2009**431**

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

astazi am primit cei mai dulci pupici din lume, cele mai frumoase flori, cele mai frumoase urari la telefon (cateva surprize extrem de placute), am petrecut cele mai frumoase momente mancand pe jos in sufragerie cu familia.... nu as schimba nici macar o secunda. Sunt atat de recunoscatoare !!! Am o viata tare frumoasa....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Ia vezi, io cred ca te-a re-transformat, adica te mai transformase o data inainte.

PISIGRI vezi ca la broccoli si Aris ne povestea la fel, c-o mancat Vitamina o capatzana intreaga singurel.

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Vine Adela repede-repede la mine cu "bagheta magica" si zice: "Mami, te transform in mamica!" Oare stie ea ceva ce eu nu stiu? Oare ar trebui sa-mi fac griji? Planuri? Reevaluari de situatii?

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Every saint has a past. Every sinner has a future.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

No, daca ANAAN s-a conformat, ia sa vad daca-mi iese si de data asta:

INAAAAAAAAA!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Every saint has a past. Every sinner has a future.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Neata!

Raportam si noi kg: 15,3. Are de vreo 7-8 luni la fel la fel, nu a scazut sau crescut.

Brocolli nu papam, doar fasole verde si spanac/salata/ceapa verde.
Papa si ea cnad era bebe, acum n-am mai luat demult. O sa incerc si eu reteta Olgai, poate da rezultate.
decalotare fara peripetii si pute cat mai scuturate

Noi ieri am achizitionat pe Jasmine-gagica lui Aladin, si de dimineata pierdusem pantofii

la bagheta mereu ma transforma in malefica, asa ca d-na dr sa fii multumita ca esti mamica. Chiar inainte ce erai?bunica?Copilul are intotdeauna dreptate, el e seful

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Chiar, tu Pisigri cum il prepari pe broccoli?

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Diana, te felicit pentru viata ta frumoasa, pentru varsta perfecta si pentru ca stii sa te bucuri de tot! Bravo, uite o atitudine demna de urmat! La multi ani, mamico!

Raportam 14,6 kg, mancam: ceapa, lamaie, brocoli, spanac, patrunjel gol, ardei crud, toaaaate legumele posibile si aproape toate fructele! Extra: quinoa (dulce sau sarata), alune, goji si... de toate!

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Buna dimineata!!!

Dyana ma bucur ca ai avut o zi asa frumoasa

Mada poate stie Adela ceva ce tu nu stii?

Raportam si noi zi de mers la gradi fr scancete, urlete, miorlaieli si alte cele Ne place, ne place

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui georgiana310

Diana, te felicit pentru viata ta frumoasa, pentru varsta perfecta si pentru ca stii sa te bucuri de tot! Bravo, uite o atitudine demna de urmat! La multi ani, mamico!

Raportam 14,6 kg, mancam: ceapa, lamaie, brocoli, spanac, patrunjel gol, ardei crud, toaaaate legumele posibile si aproape toate fructele! Extra: quinoa (dulce sau sarata), alune, goji si... de toate!

pupici

Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
http://georgianaspataru.blogspot.com/

Wooow, bravo! La capitolul fructe stam foarte prost. Mananca doar mere, banane si pepene verde. Insa ii fac aproape zilnic suc din toate fructele posibile, de sezon.

Mergi la inceput

Georgiana am uitat sa-ti spun ca tare mi-a placut Brisuca cum a fost costumata la serbare

Si pe Anastasia balerina am admirat-o

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexAndra_81 spune:

Salutare si de la noi!

Fetele excursioniste, concediu placut, mult soare si ghiocici sanatoase! Sa va distrati, sa va odihniti si sa va bucurati de soare, mare, nisip!

Vazut buburuza si dansatoarea, bestiale amandoua!

La multi ani, Diana, sa ramai la fel de vesela si de optimista!

Noi suntem bine, sanatoase, sper sa nu mai avem surprize mucoase pana plecam la mare!
Legume nu prea mancam, doar rosii si foarte rar ardei, cu fructele stam mai bine, la astea nu e asa pretentioasa. Brocoli manca cand era mai mica, acum sa nu-l vada, si-mi pare tare rau ca din cate stiu eu e foarte sanatos. De spanac nici nu mai vorbesc daca ar putea manca numai Kinder ar fi excelent

Amalia

Mergi la inceput