Ghiocei de Martie-Aprilie2009**431**
Raspunsuri - Pagina 12
olishka spune:
Salutare!!!
LA MULTI ANI draga Diana!!! Sa ramai la fel de optimista si sa ai parte numai de bucurii tu si familia ta
Pisigri aceeasi "problema' o avem si noi cu brocoli. Cand ii zic de brocoli sare in sus de bucurie, se bucura mai tare decat la ciocolata Ar manca in fiecare zi. Ieri le-am facut 2 buc de brocoli si au mancat tot. Noi il facem la steamer, apoi il dau un pic prin unt cu usturoi si imi place si mie asa La fel de bine mananca si spanacul (doar David, caci Chiti il uraste)
David are 18 kg.
Anaan nu mai modific rochia, incerc sa slabesc
Ramona ieri n-am mai fost buna de nimic cand am citit prin ce a trecut verisoara ta Condoleante
Anaan spune:
Ramona, nici macar n-am putere sa comentez subiectul, le doresc doar rudelor tale sa isi gaseasca - cumva - linistea si impacarea!
Pisik, eu una ma bucur cand gasesti timp sa postezi pe forum. Spor la facut bagaje! Urare valabila si pentru distinsa doamna doctor gen Mada! Si, ca sa fie oficial, va invidiez: sper sa va distrati putin si pentru mine!
dyana27 spune:
multumesc muuuult de tot pentru urari; m-am simtit o rasfatata azi
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan Asadar: - copil care cred ca are fimoza, desi decalotarea nu a fost una cu probleme pana acum |
Anaan... de ce fimoza daca s-a decalotat????? te intreb pentru ca la noi e crima la fiecare curatare de putica, o data la 2 zile ma stie tot cartierul. si daca la un moment dat era decalotat complet, acum e pe jumatate doar pentru ca i se lipeste pielicica la loc fantastic de rau. si daca nu-l fac zilnic sau la 2 zile.... ii crapa la propriu la fiecare decalotare.
fetele cu baieti... voi cum stati???? sunteti decalotati complet, s-a mai lipit la loc, la cate zile trageti complet...????
olishka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27 multumesc muuuult de tot pentru urari; m-am simtit o rasfatata azi
Anaan... de ce fimoza daca s-a decalotat????? te intreb pentru ca la noi e crima la fiecare curatare de putica, o data la 2 zile ma stie tot cartierul. si daca la un moment dat era decalotat complet, acum e pe jumatate doar pentru ca i se lipeste pielicica la loc fantastic de rau. si daca nu-l fac zilnic sau la 2 zile.... ii crapa la propriu la fiecare decalotare. fetele cu baieti... voi cum stati???? sunteti decalotati complet, s-a mai lipit la loc, la cate zile trageti complet...???? Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 APRILIE 2011 |
Si la noi se lipeste in 2 zile. Dar e ok dupa. Se inroseste un pic si ii dau cu bepanthene. Dar la un moment dat ar trebui sa nu i se mai nroseasca nu?
Anaan spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dyana27 multumesc muuuult de tot pentru urari; m-am simtit o rasfatata azi
Anaan... de ce fimoza daca s-a decalotat????? te intreb pentru ca la noi e crima la fiecare curatare de putica, o data la 2 zile ma stie tot cartierul. si daca la un moment dat era decalotat complet, acum e pe jumatate doar pentru ca i se lipeste pielicica la loc fantastic de rau. si daca nu-l fac zilnic sau la 2 zile.... ii crapa la propriu la fiecare decalotare. fetele cu baieti... voi cum stati???? sunteti decalotati complet, s-a mai lipit la loc, la cate zile trageti complet...???? Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009 APRILIE 2011 |
Diana, habar n-am de ce. Era totul ok, se decalota complet, nu-l durea, n-aveam nicio treaba si, saptamana trecuta, a observat H. (ca el se ocupa de putza copilului) ca nu se mai decaloteaza ca lumea si ca-l doare daca incearca sa traga. Trebuie sa-l duc la un consult pediatric sa vad ce zice si un doctor, ca, deocamdata, sunt numai supozitiile noastre, corelate cu ceva informatii de pe net.
olishka spune:
Of ce problematice sunt puticile astea...si cand ma gandesc ca eu am 2 in casa...
Voi ce peste le mai dati la copilasi? Recomandati-mi si mie un peste bun va rog? Pangasius nu vreau sa ii dau, iar de somon ne-am saturat. As vrea sa fie file.
denisamada spune:
citat din mesajul lui Anaan Intrebare: Cate kg au ghioceii vostri? (Andrei are 15 kg de aproape un an si nu stiu daca sa-mi fac probleme sau nu) |
12100g! daca incepi sa iti faci probleme... anunta-ma sa imi fac si eu!
Oare ce face doamba Moni!? Hmmm....
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
Vine Adela repede-repede la mine cu "bagheta magica" si zice: "Mami, te transform in mamica!" Oare stie ea ceva ce eu nu stiu? Oare ar trebui sa-mi fac griji? Planuri? Reevaluari de situatii?
Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )
www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
dyana27 spune:
citat din mesajul lui denisamada Vine Adela repede-repede la mine cu "bagheta magica" si zice: "Mami, te transform in mamica!" Oare stie ea ceva ce eu nu stiu? Oare ar trebui sa-mi fac griji? Planuri? Reevaluari de situatii? Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
pai ia vezi care-i treaba!!!
Anaan spune:
citat din mesajul lui denisamada Vine Adela repede-repede la mine cu "bagheta magica" si zice: "Mami, te transform in mamica!" Oare stie ea ceva ce eu nu stiu? Oare ar trebui sa-mi fac griji? Planuri? Reevaluari de situatii? Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 ) www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |