Ghiocei de Martie-Aprilie2009**431**

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gianina34 spune:

munico draga uite ca apar eu la apel (ca tot am a-uri si n-uri in nume)
tocmai ce m-am intors de la revizia de la endocrinologie ca doar ce puteam face eu pe ploaia aia mare ? sa alerg de la /pana la masina ca-mi sta bine ciuciulete

am mai baut o cafea asa ca acum sunt in vibratii

pupacesc medaliatul, sarbatorita si pisika

niste poze de la intalnire primim si noi?

Gianina - mami de micsunica-balerina Andreea - 13 aprilie 2009
avem 3 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
Am avut saptamani full, cu deplasari, treaba f multa la birou, evenimente in familie, etc. Nu am reusit sa imi trag sufletul, si maine ma asteapta o zi nebuna, bagajele sunt numai pe hartie, cumparaturile la fel, dar macar stiu ca plecam la mare

Asta seara am fost la intalneala cu GAZA si fetele, desi eram lesinata, fetele au reusit sa ma anime. Copiii sunt toti tare dragalasi, iar Injineru e asa cumiiiiinteeeee

Eu am reusit sa trec cumparaturile de pe hartie in portbagaj, dar asta a insemnat kiulul de la ieseala de aseara... Si tot mai am niste kestii care o sa presupuna o iesire la "cumpa'aturi mici", pana la "Claufand." in seara asta... si la farmacie, ca sa nu mai apelez la rezervele voastre. Bagajele in stari intermediare... iar maine iar ma scufund in stiinta... "alergiei",ca nu-sh ce i-a apucat saptamana asta cu 2 manifestari, fie ele si mititele... cand e toata lumea in concediu si nu ne vedem capul de treaba...

A-propos, cum stati cu costumul, ca furnicutza noastra tocmai a sosit... si mi se pare IMENSAAAAAAAA....

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

mai stiti ceva de CAtiv?
stiu ca e tot din Targoviste...
as vrea s-o cunosc; la un moment dat treb sa ne intlanim la un botez/nunta ce se tinea in Tgv la acelasi restaurant, dar eu nu m-am dus singura, si am ratat si intalnirea...

poate mai intra...

Mai stiu eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisamada

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

mai stiti ceva de CAtiv?
stiu ca e tot din Targoviste...
as vrea s-o cunosc; la un moment dat treb sa ne intlanim la un botez/nunta ce se tinea in Tgv la acelasi restaurant, dar eu nu m-am dus singura, si am ratat si intalnirea...

poate mai intra...

Mai stiu eu!

da un pm, te rog frumos

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Kiar ca e liniste pe-aici... Uuuuuuuu!!!

Am probat furnicutza. Doar ca e cam umflat... Astept si sortzuletzul si bonetica de furnicutza harnicutza, care au ajuns la tati. Multumim, Cati, si pe aceasta cale!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

ANAAN!! la raport, te rog!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Every saint has a past. Every sinner has a future.

Da, sa traiti!

Asadar:

- bac, proba orala, doua zile;
- sfarsit de an scolar: situatii peste situatii;
- copil care cred ca are fimoza, desi decalotarea nu a fost una cu probleme pana acum
- caldura mare (nu e singurul motiv pentru care beau limonada)

Intrebare: Cate kg au ghioceii vostri? (Andrei are 15 kg de aproape un an si nu stiu daca sa-mi fac probleme sau nu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Anaan deci nici tu nu te plictisesti :(

Ilinca are 14 kg, cred ca a luat 1/2 kg in ultimul an. Daca o vezi dezbracata te apuca plinsul :))) dar eu si sora-mea ridem: poate ea a mostenit gena mamei noastre, care nu se ingrasa oricit si orice maninca, ba indraznim sa plusam: poate a mostenit genele mamei mamei noastre, care nu se ingrasa orice si oricit maninca si mai are si sinii mari

http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Bai, am o "problema". Broccoli-ul.
Bine, probabil e doar in mintea mea. Am citit de mai multe ori ca si copiii si animalele "stiu" ce carente au si incearca sa le suplineasca consumind preferential un anumit aliment, mai cu pasiune, asa.
Fie-mea maninca broccoli. Intii il alegea primul din amestecul de legume cu carne la cuptor. Apoi a mincat broccoli oparit, cu un strop de sare si un strop de zeama de lamiie. Ieri mi-a cerut crud. Cind mergem la supermarket de la raionul de fructe ea nu vrea decit broccoli. Bine, si harbuz din piata.
Eu aproape-urasc leguma asta. Peste tot prin filme si emisiuni vad parinti care lupta pro-broccoli desi habar nu am ce bine face. Si copii care il urasc cu pasiune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Am uitat ce era mai important:

La multi ani, Diana!Sa ai parte de tot ce-ti place!

Andiaroro, vazut balerina - cata gratie si echilibru, am ramas uimita!

Olga, si eu zic sa nu modifici frumusete de rochie.

Mergi la inceput

Ai dreptate! De cind cu FB asta, urez acolo si uit sa urez si aici

La multi ani Diana, sa ramii mereu vesela si optimista si sa traiti fericiti cu totii pina la...1000 de ani !

Mergi la inceput