Ghiocei de Martie-Aprilie2009**431**

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monnvas

PISIGRI io-mi aduc aminte vag de o chestie d-asta, dar nush sa-ti zic localizarea exacta.

Si nush daca se sparge gasca... Noi eram in parc, la inghetata de farewell cu Gaza. Ce sa va zic, Leon e un zambaret si-un hlizit, Vitamina un smecher (Aris a venit doar cu Vitamina1), iar copiii lui Leeloo sunt foarte... independenti, se vede ca au fost crescuti de niste oameni tineri si relaxati. Kathy pare foarte matura, iar Ana... pusa pe shotii, ca de obicei. Le-am spurcat pe fete la inghetata

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way

Every saint has a past. Every sinner has a future.

As fi vrut si eu sa vin la intalneala dar cum sunt tuta, am ratat-o.

Cand m-a sunat Monn, eu intrebam daca e miercuri. Eram foarte convinsa ca e marti si sa intalnirea e astazi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Buna dimineata!

apa plata cu lamaie? si cafeaua langa

tare grtaioasa Anastasia, era cea mai dedicata, dintre fetite, bravo pentru progresul ei.

Dyanna

Pisigri, parca era un tablou pt primu Craciun al ghioceilor, nu prima zi, dar cred ca se poate face, fiecare scoate de la naftalina poza din dotare si umplem tabloul. Totul e sa avem program din ala special.

Vacanta placuta, fete!noi suntem cuminti

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

mai stiti ceva de CAtiv?
stiu ca e tot din Targoviste...
as vrea s-o cunosc; la un moment dat treb sa ne intlanim la un botez/nunta ce se tinea in Tgv la acelasi restaurant, dar eu nu m-am dus singura, si am ratat si intalnirea...

poate mai intra...

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Pisigri, tu ce stari mai ai?
nu ne spui nimik ce preferinte / ce fel de sarcina ai...sa inteleg ca te simti bine...nimic pretentios, e diferita de cea cu Ilinca?
bei likide multe? ai inceput sa iei vitamine sau tot pe folic esti?

si mai zii o perlade-a Pisilincii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

La multi ani Dyana!

O zi frumoasa tuturor!
Acum ne-am intors de la concursul de citire"fan cititor"...Bogdi a luat medalie de bronz...(acum dau comanda mamicile de medalii iar la serbarea abecedarului vor fi premiati)

all

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Buna dimineata tufete

Dyana, La multi ani!

Si pentru fetele care s-au aniversat de curind si carora nu le-am urat, le spun acum : La multi ani!

Monn, chiserele sint spre bine, merci :) am inceput sa conduc (e mai usor decit de mers ) si sa fac pasi mai mari, nu se mai vede asa flagrant ca-s handicapata

Va pup la gramada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana310 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kea

Salutare!

Sa vedeti ce ma framanta pe mine: cum ii argumentez copilului, ca trebuie sa acceptam, fara sa ne suparam, ca x nu vrea sa ne dea jucaria lui (asta ar trebuie sa-i explic si necioplitului de vecin roman) si in acelasi timp, sa inteleaga de ce eu insist ca nebuna, uneori il si "amenint" cu diverse daca el nu da jucaria lui altora.

Cand e vorba de copii cu care nu ne intalnim frecvent, nu insist, dar la mare, am stat cu copiii Magdei o saptamana intreaga in aceeasi casa, nu gasesc ok sa ridic din umeri, sau sa ma fac ca nu vad. Dar cel mai mare bai e ca nu-i da lui frate-sau. Ii da doar daca il amenint ca o sa-i iau si lui baby jucarii si ca nici el n-o sa i le dea, sau ca le duc pe toate in pivnita si nu mai are niciunul nimic, nici eu nu mai stiu ce sa mmai inventez. Pe de alta parte, nici baby nu-si vede lungul nasului, ca Keutu nu se juca cu masinute la 9 luni, dar mi-e'asa drag cand il vad cum freaca si el masinuta pe covor ca frate-sau.

Ma doare ca-l tot cicalesc si amenint, dar egal cum fac, unul tot zbiara, asta daca nu cumva amandoi.

Keutu cheliutu

Neata!

Trebuie sa existe un echilibru, cum zicea si Pisik, care zicea ea ca nu i s-a simtit lipsa!Aiurea, i s-a simtit!

Copiii au legatura puternica cu ale lor jucarii. In primul rand, pentru ca SUNT ALE LOR! Daca nu a luat decizia, el insusi, sa imparta jucaria cu frate sau prieten, amenintandu-l nu faci altceva decat sa-i intaresti comportamentul.Gandeste-te ca tu nu esti decat cel care ii "forteaza" mana, nu si decizia! Asadar, cat pentru el nu e in clar de ce sa imparta, nu o va face! Corect, sigur i-ai spus "daca dai, o sa primesti si tu" si stiu ca e frustrant ca desi primeste, el tot refuza sa dea! Dar, gadeste-te ca inca, poate, nu s-a calibrat cu cei cu care trebuie sa imparta. Lasa-l ca acest trebuie sa devina vreau. Si-atunci, clar va fi un comportament definitiv, nu tranzitoriu - cum e acum.

Tu spune-i (fara sa-l ameninti ca lui baby ii cumperi jucarii care nu vor fi si ale lui!!!) ca daca imparte va primi si el, ca tot ce e in casa e al tuturor, nu numai al lui sau al lui baby sau al tau, ca jucariile sunt mai distractive cand le impartim, DAR da-i voie sa nu vrea sa le imparta.

Iar in momentul in care se creeaza tensiune intre (cei) doi care vor acelasi lucru, analizeaza din ochi situatia: daca baby vrea doar pentru ca l-a vazut pe Keutu ca se distreaza bine, roaga-l pe baby sa astepte pana se plictiseste Keutu de jucarie. In felul asta, unul invata sa astepte, celalalt sa aprecieze efortul de "asteptare" si sa decida el singur cand si cum sa dea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

NEATA!

KEA, noi nu prea ne-am confruntat cu problema asta, dar nici n-am 2 copii.
In scurtele episoade de posesie am instituit "randul", adica: nu vrei sa o dai, ok, joaca-te acum cu ea si i-o dai mai tarziu, cand te plictisesti. Asta a functionat fiindca aceeasi ciclicitate a utilizarii am aplicat-o si invers: X nu vrea sa iti dea masinuta. OK, nu vrea acum, ai rabdare ca mai tarziu o sa ti-o dea (si explicatia: "daca nu plangi o sa ti-o dea mai repede, daca plangi o sa ii atragi atentia asupra jucariei si n-o sa ti-o mai dea asa repede").

Iar de ziua lui l-a luat de mana pe prietenul lui, l-a dus la sacul cu jucarii si i-a zis: "Uite, astea sunt jucariile mele, poti sa te joci cu care vrei!"

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

ANAAN!! la raport, te rog!

CRISTIAN (7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Am si eu o intrebare/doleanta. Exista undeva un loc cu pozele ghioceilor nostri in primalor zi de viata?

Nu, din cate stiu eu... dar putem sa il facem!

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput