Ghiocei de Martie-Aprilie2009**431**
Raspunsuri - Pagina 9

pisigri spune:
Am si eu o intrebare/doleanta. Exista undeva un loc cu pozele ghioceilor nostri in primalor zi de viata?
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

pisigri spune:
Chato, intrebam ca nu mai stiam daca nu cumva facuse Ayla o chestie de-asta..
http://scrisoaredelamosul.blogspot.com/
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)

chatonel spune:
pisigix, habar-n-am daca Ayla a facut asa ceva, dar daca a facut, tre sa gasesti adresele site-urilor si parolele in mailul comun (eu nu am nici un suvenir de o astfel de kestie ).

Monnvas spune:
PISIGRI io-mi aduc aminte vag de o chestie d-asta, dar nush sa-ti zic localizarea exacta.
Si nush daca se sparge gasca... Noi eram in parc, la inghetata de farewell cu Gaza. Ce sa va zic, Leon e un zambaret si-un hlizit, Vitamina un smecher (Aris a venit doar cu Vitamina1), iar copiii lui Leeloo sunt foarte... independenti, se vede ca au fost crescuti de niste oameni tineri si relaxati. Kathy pare foarte matura, iar Ana... pusa pe shotii, ca de obicei. Le-am spurcat pe fete la inghetata
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Every saint has a past. Every sinner has a future.

Monnvas spune:
CHATO ce-ti mai fac chicioarele?
NOVUS cum e Iulia?
Am admirat si eu buburuza si balerina, niste fete frumoase si... feminine.
...si... nu mai stiu.
CRISTIAN (7.03.2009)

Kea spune:
Salutare!
Sa vedeti ce ma framanta pe mine: cum ii argumentez copilului, ca trebuie sa acceptam, fara sa ne suparam, ca x nu vrea sa ne dea jucaria lui (asta ar trebuie sa-i explic si necioplitului de vecin roman) si in acelasi timp, sa inteleaga de ce eu insist ca nebuna, uneori il si "amenint" cu diverse daca el nu da jucaria lui altora.
Cand e vorba de copii cu care nu ne intalnim frecvent, nu insist, dar la mare, am stat cu copiii Magdei o saptamana intreaga in aceeasi casa, nu gasesc ok sa ridic din umeri, sau sa ma fac ca nu vad. Dar cel mai mare bai e ca nu-i da lui frate-sau. Ii da doar daca il amenint ca o sa-i iau si lui baby jucarii si ca nici el n-o sa i le dea, sau ca le duc pe toate in pivnita si nu mai are niciunul nimic, nici eu nu mai stiu ce sa mmai inventez. Pe de alta parte, nici baby nu-si vede lungul nasului, ca Keutu nu se juca cu masinute la 9 luni, dar mi-e'asa drag cand il vad cum freaca si el masinuta pe covor ca frate-sau.
Ma doare ca-l tot cicalesc si amenint, dar egal cum fac, unul tot zbiara, asta daca nu cumva amandoi.

Pisik06 spune:
Hello!
Desi nu prea mi s-a simtit lipsa eu totusi o sa ma bag in seama. Am avut saptamani full, cu deplasari, treaba f multa la birou, evenimente in familie, etc. Nu am reusit sa imi trag sufletul, si maine ma asteapta o zi nebuna, bagajele sunt numai pe hartie, cumparaturile la fel, dar macar stiu ca plecam la mare
Asta seara am fost la intalneala cu GAZA si fetele, desi eram lesinata, fetele au reusit sa ma anime. Copiii sunt toti tare dragalasi, iar Injineru e asa cumiiiiinteeeee
RAMONA, offff, ce durere pe rudele tale. Sunt tare de admirat pentru ca s-au lasat ghidati de ceea ce au simtit si nu s-au ferit sa isi ia ramas buna de la copilas, i-au facut slujba, etc. M-a furnicat pielea cand am citit ca l-au culcat intre ei, o sa ii ajute enorm treaba asta pentru ca au inchis ciclul, si-au luat ramas bun de la el, nu au ramas agatati intr-o asteptare fara finalitate. Te rog sa o sfatuiesti pe mamica sa intre pe site-ul EMMA, daca ai nevoie de info sau crezi ca o pot ajuta cu ceva, te rog da-mi pm. O pot pune in legatura cu fetele din orasul ei sau un oras apropiat, sa mearga la un grup de suport, am inteles ca ajuta f mult. Multa putere si tarie
KEA, si eu ma intreb uneori cum sa gasim un echilibru. Pe de o parte insisti sa dea jucarii, pe de alta parte ii spui ca e absolut ok daca un copil nu vrea sa ii dea. Cred ca toate cadem in capcana asta, important este sa nu insisti f tare cand nu vrea si nu vrea si sa ii distragi atentia cand un copil nu vrea sa ii dea. Intre frati cred ca e mai dificil
Nu stiu ce sa mai zic, decat ca abia astept sa plec in vacanta si mi-as dori ca atunci cand ma intorc sa am curajul Simonei
Poate mai apuc sa intru pana plecam, daca nu, sa fiti cuminti in lipsa noastra
Mami de minune mica

Monnvas spune:
Bineinteles ca fix ce era mai important n-am scris:
RAMONA, condoleante! Sper ca parintii sa gaseasca puterea de a suporta durerea cat mai... echilibrat. pentru tine, in sarcina asta ai trecut prin multe si ai vazut multe...
CRISTIAN (7.03.2009)

Monnvas spune:
Si urez si pe aceasta cale:
LA MULTI ANI, DIANA!
Sa ai mereu tonusul asta bun si sa deschizi lumea cu atitudinea asta constructiva a ta!
CRISTIAN (7.03.2009)