** Delfinasi jucausi la a doua aniversare (77)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cris2010 spune:

Baby, tu vrei sa stai un an acasa dupa ce nasti?
Eu sunt hehotarata pt ce perioada sa optez. Oricum, indiferent ce-as alege, o sa incerc sa vin la birou pana aproape de nastere, sa iau salariu normal, dupa care sa iau tot concediul medical-postnatal (e mai consistent ca indemnizatia), dupa care CIC.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cris2010

Baby, tu vrei sa stai un an acasa dupa ce nasti?
Eu sunt hehotarata pt ce perioada sa optez. Oricum, indiferent ce-as alege, o sa incerc sa vin la birou pana aproape de nastere, sa iau salariu normal, dupa care sa iau tot concediul medical-postnatal (e mai consistent ca indemnizatia), dupa care CIC.

de Solnushka Natali - 13.07.2010

Tot doi ani stau acasa....pentru ca mi-am dat seama ca asta e cea mai frumoasa perioada pe care o mama o poate petrece cu copilul ei. Eu merg 2 luni la servici pentru a creste pre si post natalul si plus ca mai creste un pic si indemnizatia de crestere a copilului

Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor
30+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Vai de mine fetelor....am imbatranit 5 ani! Am fost la tuns cu Tudor....doar noi doi pentru ca ultima oara a decurs totul foarte bine....Dar acum.....zmeu frate....dupa ce a apucat tipa sa bage masina de 2-3 ori a inceput cu niste racnete si zvarcoleli de nu am reusit sa il tinem 3 persoane.....L-a si ciupit putin la ureche...sange pe bluza...pe mine...pe capul lui......Ce sa zic...horror....A fost groaznic!
Daca stiam il luam pe sot cu mine sa vada si el ce usor este cu copii ca el nu stie de nici unele despre copil....cum sa il culce...cum e cand nu mananca...cand nu doarme....cand urla la tuns...Lor li se pare usor sa vina acasa cat mai tarziu sa stea putin la televizor si apoi sa il pupe de noapte buna.....

Sunt tare suparata pe al meu sot si m-am descarcat si eu la voi....Sper sa imi revin cat mai repede!

30+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Iuliana, si eu aveam momente d-astea cand eram gravida cu radu. Destul de dese
Dar dupa ce am nascut am revenit la normal, si ma ajuta super mult. Mai putin cand e maicamea aici. Atunci se relaxeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Iuliana, nici Raul nu sta la tuns, deloc, parca il pica cu ceara!!! Dar cum l-au ciupit cu foarfeca? Inteleg ca nu a stat copilul...dar totusi!? De ce nu i-a taiat capul...ca era si mai usor... Eu o strangeam de gat pe aia...eu intotdeauna intreb daca au mai tuns copii, sa ma asigur ca pers respectiva stie ce o asteapta...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Iuliana, nici Raul nu sta la tuns, deloc, parca il pica cu ceara!!! Dar cum l-au ciupit cu foarfeca? Inteleg ca nu a stat copilul...dar totusi!? De ce nu i-a taiat capul...ca era si mai usor... Eu o strangeam de gat pe aia...eu intotdeauna intreb daca au mai tuns copii, sa ma asigur ca pers respectiva stie ce o asteapta...

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

MI 2

Nu cu foarfeca la ciupit ci cu un aparat de ras de perciuni....Nu o invinovatesc pe ea ci pe mine ca nu am stiut sa il linistesc ...La cum se zvarcolea...nici nu putem sa plec cu el de acolo punk-ist...si mi-am chinuit copilul...Ea nici macar nu a pus mana pe foarfeca...ii era frica...A spus ca nu se apropie cu foarfeca de el sa nu se zbata si sa faca cine stie ce minune....

Aici e un salon de tuns copii...Bretonel....Tunde numai copii si de aceea aici il duc mereu...Acum nu stiu ce a fost cu el...I-am dat si telefonul cu desene...si nimic.....Ceva nu am facut eu bine...si erau si alti copii pe acolo si i-a agitat pe toti...Ce ce era acolo cand am plecat....jale mare...Nu stiu daca a mai reusitsa tunda vre-un copil....Acum ma bufneste rasul dar atunci imi venea si mie sa plang ...

30+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Iuliana, pupam tunsuliciul. Ce sa zic de sot/soti? ca mama nu e nimeni, clar!

Am fost la gradi... off, nu mai vreau. Am statde la 8 si 10 pana la 16. Dar is dezamagita. Ca pt pitici is 2 grupe, de la 1 la 2 ani si de la 2 la 3 ani (unde e si V). Dar la grupa asta nu is 2 educatoare si o ingrijitoare, cum credeam eu, ci doar o educatoarela 8 copii. Majoritatea au peste 2 ani jumate, vorbesc bine, se spala singuri, mananca singuri si bine, urca scarile singuri, etc. No, unul e mai atasat de educatoare, si e mereu cu ea. Ceilalti se descurca singuri si V e cam pe dinafara. I-am zis educatoarei ca nu stie sa urce scarile (care se urca si se coboara de minim 10 ori pe zi- la baie, bucatarie si afara), ca nu as vrea sa cada pe scari. Is si inalte, iaracum V de abia le urca, cu o mana tinut de mine si cu alta de balustrada. No, plus ca sala de mese e una mai mica, unde tb sa manance 3 grupe rapid, pe rand. V nu vrea sa il hraneasca cineva, vrea singur dar mananca f incet. Aici totul e pe graba, ca vin altii la masa. No, a apucat el ceva sa manance. Mancarea putina- dimineata o juma de felie de paine cu miere si o ceascuta de lapte (v nu bea) , gustare- 6 felii mici de mar. Pranz- supa de galuste-V nu mananca supe si orez cu pui (a mancat cat a apucat-dar i-a dat cu fucrulita de adulti- e prima data cand o foloseste). Iar cealalta gustare a fost o juma de paine cu pasta de peste si un pic de compotde mere. LA 4 cand am iesit urla V papa, papa. sidacamai vrea copilul nu i se mai da. Atat e portia si gata. Acasa i-am dat mamaliga cu branza si smantana- 300 grame!!! Apoi 4 biscuiti, apoi un pumn de cirese. Cu somnul- toti copiii dormeau, numai V nu, desi era treaz de la 7. Se tot juca, foia, nu vroia sa stea in patut Asa ca la un moment dat l-am leganat intr-un colt de camera, si a a dormit. S-a trezit ultimul, de galagia celorlati, dupa o ora si un pic de somn. Nu m-a vazut cand s-a trezit, a povestit un pic, le-a zis ca a dormit tot tot tot (ca aSa zice el) si mai stat acolo in pat, se uita. CAnd s-a ridicat m-a vazut si a ras. No, is dezamagita... Maine stau iar cu el, incerc sa mai plec. Dar mi-e ca nu ma cheama nici cucu daca urla. Are o singura fetita in grupa cu program redus (o ia dupa pranz). No, aia plange de la 9 la 12:30 non stop!!! o mica pauza are de o juma de ora. SI mor de nervi ca nu o ia nimeni la dragalit (ca educatoarea il are pe altul in brate, care nu plange dar vrea numai la ea). Off, poate maine e o zi mai buna. Poate ma uit io la prea multe detalii. arazi, de ex, nu au facut nimic, le-a pus doar 3 cantece din cutiuta muzicala si atat. In rest s-au jucat alandala cu jucariile de acolo si un pic afara. Iar afara alta treaba- 30 de copii cu 3 femei, fugeau toti, pe 3 i-am prins io si i-am tras ca era sa le dea leaganul in cap, altii cad de pe tobogan, alta manca flori, altii isi aruncau cu nisip... Ioi, ma apuca plansul acolo si m-am abtinut cu greu, sa nu ma fac de minune. Sa vedem maine cum e... oricum, am platit deja 700 lei pt iunie. Daca nu era vacanta de vara, ma gandeam sa il dau la stat, pe bune. E acelasi nr de copii la o educ, dar macar e mai spatios.. nu stiu.

No bun m-am descarcat si io... va pup, merg sa culc copilul.

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

offf Cristina ...dar ce spui tu acolo e naspa Si este si privata gradinita,nu?..Pai la banii astia chiar nu se merita...mai bine il dai la cresa de stat si e mult mai bine...parerea mea...

30+ Mara Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Of tu Crispro, pai conditiile la privat sunt mai naspa decat la stat (la noi), unde platesc maxim 100ron/luna.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Hai ma cristina, pe bune? Poate e asta o idee de afacere..
Eu ma uitam la Mara, ca in casa e zmeu, face ordine cu toti, dar intre multi copii e mielusel. De fapt se cam blocheaza, si sta sa observe, atunci cand sunt copii multi si galagiosi. Nu prea ii place. Daa sunt mai linistiti si nu tipa, nu se agita, e si ea mai in largul ei, mai sociabila..

Mergi la inceput